Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Παράθεση από amavroudis: “Όποτε έχεις σίγουρα το mido. Είναι ξεκλειδωτος ο bootloader ακόμα; Κάνε ένα τεστ πάλι. Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Μια και μπερδεύτηκε.το θέμα, θα του περνούσα μια fastboot με miflash χωρίς να κλειδώσω πάλι το bootloader και εκ νέου twrp και custom rom. Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Πάρε τη τελευταία developer fastboot rom mido από εδώ Downmi ” ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ναι. κα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Έχεις το κουτί του να ανεβάσεις μια φωτό από τα χαρακτηριστικά του σβήνοντας βέβαια τα ΙΜΕΙ; ” ” αυτο ψαχνω τωρα. αλλα πριν 2 εβδομαδες που εκανα καθαριοτητα νομιζω πως το ειδα και επειδη περασε καιρος ισως να το πεταξα. αν δεν το βρω τι κανουμε. μηπως να δοκιμασω να περασω το nikel?
-
Παράθεση από geoanto555: “ποια συσκευή έχεις ? τι 'εχεις κάνει μέχρι τώρα? Εχεις περάσει τίποτα αλλο? Μην βαζεις την αρωμα ρομ.... ” το ειχα ψαξει και νομιζω πως εχω το redmi note 4x mido. ειχα ασχοληθει με ρομ σε κινητο samsung s4 παλιοτερα. εχω μια ιδεα απο αυτα. αλλα τωρα εδω μου βγαζει σφαλμα. περασα την twrp 3.3.0 mido. εκανα οτι ελεγε ο οδηγος. ωραια θα δοκιμασω την xtrv αλλα ποια? την v.10.2.2.0 η την v.9.5.11.0 ?? υπαρχει περιπτωση να μην εχω το mido και να εχω καποιο αλλο και γιαυτο να …
-
Παράθεση από geoanto555: “ποια συσκευή έχεις ? τι 'εχεις κάνει μέχρι τώρα? Εχεις περάσει τίποτα αλλο? Μην βαζεις την αρωμα ρομ.... ” redmi note 4x mido εχω. ειχα ασχοληθει με ρομ σε κινητο samsung s4 παλιοτερα. εχω μια ιδεα απο αυτα. αλλα τωρα εδω μου βγαζει σφαλμα. περασα την twrp 3.3.0 mido. εκανα οτι ελεγε ο οδηγος. ωραια θα δοκιμασω την xtrv αλλα ποια? την v.10.2.2.0 η την v.9.5.11.0 ??
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε wipe system και μετά reboot recovery... να δουμε. ” το εκανα. στο wipe data τωρα δεν πηρα κοκκινα γραμματα. αλλα οταν πηγα να περασω απο sd card την v.10.2.2.0 μου εβγαλε runprogramfn took 00s E3004: This package is for "mido" devices this is a δεν αρχειζει δλδ να τρεχει καν την εγκατασταση. απλα βγαζει αυτο.
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάτι πάει στραβά. Δεν το περνάς πάλι το twrp με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα; TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI ” λοιπον περασα την προηγουμενη εκδοση του twrp 3.3.0-10-05-19 και τωρα υπαρχει το format data μεσα. το εκανα και πηρα κοκκινα γραμματα failed to mount /system (invalid argument)
-
καλήμερα παιδιά. sos. μετά την τελευταία επίσημη αναβάθμιση miui 11 μου κατανάλωνε αρκετή μπαταρία. και είπα να βάλω για πρώτη φορά ρομ από εδώ. έκανα όλα τα βήματα του οδηγού. ξεκλείδωσα τη συσκευή. 1ο θέμα όταν πάω να κάνω wipe παίρνω μνμ failed to mount'/system_root'(invalid argument). 2o θέμα όταν κάνω εγκατάσταση παίρνω runprogramfn took 00s. 3004: this package is for mido devices. this is a. sd card δεν έχω βάλει.. εξαλου στο βίντεο που είδα τον οδηγό γράφει ότι βάζουμε το αρχείο της ρομ χ…
-
καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Είμαι κάτοχος του mido και έχω κάποιες ερωτήσεις. Καταρχήν θα βγει 11 για mido? να περιμένω η να βάλω την τελευταία? Και ποια είναι η τελευταία. εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-Note-4-4X-Mido/ σαν ποιο πρόσφατη είναι η v.9.5.11.0 . ενώ εγώ βρήκα εδώ androidfilehost.com/?fid=11410963190603904565 την v.10.2.2.0 Αν η πιο πρόσφατη είναι τελικά η v.10.2.2.0 γιατί δεν έχει περαστή στο νήμα με της rom του mido και έχει σαν πρόσφατη την v.9.5.11.0 ???? Ευ…
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα. Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από DimosVas: “Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα. ” Ναι μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε... ή όλο το Mi Fit ή μόνο το firmware. ” Με διορθωμένο το 5+ις ??
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά. Πέρασα την v42 με το θέμα neon αλλά δε μου το δειχνει σε μπλε χρώμα όπως τις φωτό. Κάνω κάτι λάθος?
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από poseidvn: “Παράθεση από DimosVas: “Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει. (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. ) Παρά…