Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Αγορα xiaomi redmi note 3
Μήνυμαθα ηθελα να να σου κανω μερικες ερωτησεις . οταν λες "Στα xiaomi και την ελληνικη να βάλεις εγγύηση δεν χάνεις" εννοεις την ρομ; η ελληνικες ρομ ειναι developer; επισης για το τελωνειο μπορεις να μου πεις τους κυνδινους;και περιπου ποσο καιρο κανουν για να στο φερουν;
-
ΜήνυμαΣημερα μαλλον θα σας ταραξω στης ερωτησεις. Στο λινκ που σας εδωσα ποιο πανω αναφερουν (στα comments) οτι θελουν την συσκευη root αμα ερθει εξαρχης με root δεν χανετε αυτοματα η εγγυηση. Επισης τη γινεται με τη παραλαβη;τελωνειο;
-
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!! Θελω να το αγορασω απο αυτην τη σελιδα ( Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Touch ID SmartPhone 3GB 32GB 5.5 Inch MTK6795 Octa Core 2.0GHZ 4000mAh Silver free shipping )θα ηθενα να μου πειτε αν ειναι αξιοπηστη παρεμπιπτοντως η σελιδα.Επισης το κινητο απο που θα το παραλαβω;(γιατι καπου διαβασα τελωνειο).Οσον αναφορα το 4ο ερωτημα μου διαβαζω στα comments (μπορειτε να τα δειτε στο λινκ που εχω βαλει λιγο πιο πανω) και ζητανε να γινει root επειδη δεν εχει εγκατ…
-
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολοι την κοινοτητα!!!! Μολις χθες εκανα την εγγραφη μου οποτε ειναι και η πρωτη φορα που γραφω.Αφορμη ειναι η σκεψη μου για το redmi note 3,επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις. 1.)Ειναι αξιοπιστη μαρκα η xiaomi; 2.)τι παιζει με την εγγυηση του; 3.)επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω απο το εξωτερικο η πληρωμες γινονται μονο με pay pal; 4.)ξερω οτι η συσκευη εχει κλεδωμενο bootloader παρολα αυτα γινεται root θα εχω προβλημα με το google pal…