Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 135.
-
RE:
Nikarto - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Περασα τον kernel του milouk StackPath” Είδες κάποια διαφορά? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σέ mi 8 μια χαρά όλα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi 8 όλα οκ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Σε Mi 8 όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Σε Mi 8 όλα οκ καλές γιορτές σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι εννοείς; Σιγά σιγά ή κατά μέρος δεν γίνεται. Ένα zip είναι και το φλασαρεις μέσω twrp εφόσον το κατεβάσεις.” Ωραία το έβαλα το matgik το dolby πως το βάζω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το magisk το κατεβάζεις και το φλασαρεις μέσω twrp. Το Dolby το περνάς σαν module του magisk.” Το κάνω install κατευθείαν? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “kατι τελευταιο..magisk k dolby atmos εχουμε τα αρχεια???/” Καλημέρα πως κάνω Εγκατάσταση το magisk k to dolby καμία βοήθεια έχω? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Τα icon τι είναι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε αν εννοείς το εικονίδια του καιρού είναι είναι άλλη εφαρμογή καιρού που μοιάζει με την μαμά αλλά έχει πολλά widgets εικονίδια πακέτα για τον καιρό και πολύ παραμετροποίηση.. Αυτήν βάζω τα τελευταία χρόνια συνέχεια... details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=el details?id=bz.zaa.realnature&hl=el” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Αυτό είναι το δικό μου. Σε λίγο θα φλασαρω και εγώ το magisk V18.0 στο mi8 Pro και βλέπουμε!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60023/” Τα icon τι είναι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Δεν ανοίγει το Mi cloud ” Ok στις Android 9 ROMs αγνοήστε το προς το παρόν (Mi Cloud Backup), καθώς είναι πρόβλημα από το Source (Xiaomi.eu). ;)” Οκ τότε Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Artopoulos: “CNET το έκανα και με πετάει έξω Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Όλα οκ δεν δουλεύει το Mi cloud μόνο ” Έκανες από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud => Εκκαθάριση δεδομένων ? ;)” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ανοίγει το Mi cloud Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαCNET το έκανα και με πετάει έξω Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Όλα οκ δεν δουλεύει το Mi cloud μόνο ” Έκανες από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud => Εκκαθάριση δεδομένων ? ;)” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Έγινε Re-compile όλων των ROM που έχουν ως βάση Android 8 & 9. Σε όλες τις ROM έχει ενσωματωθεί Fix για το Mi-Cloud που βγήκε στο Xiaomi.eu από ΕΔΩ Στις Android 9 ROM ίσως χρειαστεί να κάνετε Διαγραφή Δεδομένων της εφαρμογής Mi Cloud Backup για να δουλέψει. Η ROM για το Mi Mix αναστέλλεται μέχρι να διορθωθεί το System.img. Όσοι θέλουν να κάνουν Flash από το Recovery το Mi Cloub Backup FIX, ας κατεβάσουν το ανάλογο zip (Andoroid Version) από το παρακάτω σύνδεσμ…