Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.

• @NasDriver ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια αλλά είμαι και πολύ τυχερός να βάλω προβληματική ρομ? ευτυχώς τέλος καλό

• σημερα το ξελιδωσα

• τον εβαλα αλλα εχει γραμματα αυτο ζηταει μονο αριθμο

• πως να ανεβασω μου λεει αντιγραφη εφαρμογων και δεδομενων λεω ναι ζηταει κωδικο λεω οχι παλι ζηταει και μενει εκει ιντερνετ εχει την σιμ την αναγνωρισε

• μου ζηταει ενα κωδικο επιβεβαιωσης τα βαζω σωστα και δεν μου ανοιγει

• τα εκανα ολα ανοιξε με ζηταει ενα κωδικο και δεν τον παιρνει λεει επιβεβαιωση του κωδικου

• αυτη που κατεβασα η ρομ δεν ειναι zip τι κανω?

• οκ θα σας πω σε λιγο

• κατεβαζω dipper_global_images_8.11.8_20181108.0000.00_9.0_global_ba2364e8d1.tgz

• την κατεβαζω την αποσυμπιεζω και την βαζω στον c

• προσπαθω να κανω εγκατασταση με mi flas μπορει να βοηθησει καποιος

• το κατεβασα απο εδω το εκανα αποσυμπιεση στον c αλλα κατι κανω λαθος

• καλημερα απο που να κατεβασω clobal beta rom ?δωστε κανενα λινκ

• να ξεκλειδώσω ξερω οκ μετα πως περναω την clobal beta κατευθειαν απο το κινητο?

• καλησπερα σήμερα θα ξεκλείδωσω μπορώ να περάσω clobal κατευθείαν από το κινητό ή μέσω του Laptop? Θέλω να βάλω clobal beta όχι την ελληνική τωρα εχω china beta rom

• RE:

Nikarto - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos ναι παλτό με όλη την σημασία... Τι mix2s είναι ανώτερη συσκευή ως τώρα... έχουν περάσει σχεδόν όλες οι ναυρχιδες από μένα...και ρώτα όλους εδώ μέσα...σαν το mix2s νομίζω δεν υπάρχει άλλη συσκευή...είναι πολύ δυνατή...και μας βλέπω για ομαδική αγορά...” Δεν διαφωνώ ότι το Mi mix 2 είναι καλή συσκευή αυτήν είχα πριν το Mi 8 αλλά είναι σε όλα καλύτερο το Mi 8 δεν υπάρχει σύγκριση καμία από μεριά μου aa649e559e10d2bf700e139bf86d5161.jpg Sent from my MI …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Deadcpu: “Ελπιζω να το εννοει” Ένα θα πω: μην τους πιστεύετε, μην τους εμπιστεύεστε. Αφήστε να τρέξει η συσκευή κανένα 6μήνο να δούμε τι πουλιά πιάνει. Το Mix2s μετά από 5 μήνες διαπιστώσαμε ότι κάνει παπάδες σε όλους τους τομείς σχεδόν. Στο 4μήνο διαπιστώσαμε τι "παλτό" είναι το Mi8. Υπομονή, Υπομονή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι και παλτό το Mi 8 επειδή έρχομαι από Samsung και πολλά άλλα. έχω China ROM και πιστεύω αν όχι το καλύτε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas234: “πουλαω αυτες τις δυο θηκες για το mi 8 τις δινω και τις δυο μαζι στα 10€ χρωμα μπλε ” βαλε αγγελία εδώ αν μπορείς βέβαια... xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Category/” Ποιες θηκες? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Έξυπνη κίνηση, Αν ξέρεις αγγλικά.” Βασικά όλα στα ελληνικά τα έχω μόνο το μενού της συσκευής είναι αγγλικα όλα τα άλλα είναι ελληνικα μυνηματα επαφές fb όλα Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Γειά σας Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Την πέρασες;; έχουν φτιάξει τίποτα;; κάμερα ας πουμε;; Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Κοίτα με το πέρασα την China ROM άλλαξε όλο το τηλέφωνο προς το καλύτερο νομίζω ότι δεν θα βάλω clobal πλέον εδώ έχω τα πάντα από θέματα ταπετσαρίες και γενικά από όλα έσβησα όλες της κινεζικές εφαρμογές πέρασα το Play Store και όλα καλά Sent from my MI 8 using Tapatalk