Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
RE:
Nikarto - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos πιο απλά λόγια...εάν κλειδώσει δεν έχεις τηλέφωνο... Και θα σε κάνουν υποκλοπη τα δεδομένα σου ..μ” Ωραία θα το κάνω τότε και θα ζητήσω και την βοήθεια από το φόρουμ. Αλλά αυτό το εάν κλειδώσει δεν το κατάλαβα ακόμα και εάν δεν κλειδώσει? Δηλαδή κάτι σίγουρο δεν υπάρχει από κάποιον υπεύθυνα η απλά κάνουμε δοκιμές στης ROM Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos ναι καλύτερα δύο μήνες με κινεζική Ρομ... Παρά να γίνει μπρίκι και να χάσεις 2-3 μήνες πάνε Έλα στην Κίνα .μη νά πληρώσεις αλλά 30-40€...” Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά αλλά ακόμα δεν μου απάντησε κάποιος αν όντως χρειάζεται να γίνει όλο αυτό η το κάνουμε μόνο και μόνο να είμαστε σίγουροι. Γιατί τώρα στα καλά καθούμενα θα αρχίσω να αλλάζω ROM να βάζω κινέζικα κτλ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Τα παιδιά από εδώ το φόρουμ, μπορούν να σε βοηθήσουν με το team view. Το ίδιο είχαν κάνει και σε μένα. Θέλει 2 μήνες αναμονής, για ξεκλείδωμα bootloader,,? ????, (αφού τον κλειδωσεις)” Οπότε δύο μήνες θα είμαι με κινεζική ROM? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι Θέμα τα 30 το Θέμα είναι αν υπάρχει λόγος σοβαρός να γίνει όλο αυτό έχουν τρομάξει όλοι με αυτά που γράφονται τα επιστημονικά εδώ μέσα για κάποιους είναι εύκολο που γνωρίζουν το θέμα και παίζουν όλη μέρα αλλάζοντας ROM για άλλους το μόνο που έγινε δεν θα ξανά πάρουνε ποτέ στην ζωή τους xiaomi και είναι κρίμα γιατί είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑν είμασταν κοντά θα ερχόμουν να το κάνουμε.. Παράθεση από sakis112: “Η αλλαγή Ρομ , δεν είναι τόσο ρίσκο. Εγώ θέλω 5 λεπτά να κατεβάσω την Ρομ, και άλλα 3 να φλασαρω. Θέλει να έχεις εμπειρία στα xiaomi, ( μια μικρούλα επιστήμη).” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠέρα από το ελληνικό φόρουμ είμαι και στο κινέζικο δεν νομίζω στα καλά καθούμενα να κλειδώσει συσκευή τι να πω και η αλλαγή ROM ρίσκο είναι. έχω Mi λογαριασμό αν γίνει κάτι τότε θα το κάνω πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλη αυτή η φασαρία Παράθεση από kyrgeo1978: “Οκ μέχρι τώρα δεν είχες κάποιο πρόβλημα. Και μπορεί να μην έχεις κάποιο θέμα και αργότερα. Τον τελευταίο καιρό όμως η Xiaomi είναι λίγο απρόβλεπτη και καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας. Η πρόληψη νομίζω πολλές φορές …
-
RE:
ΜήνυμαΑυτό ρωτάω μέχρι τώρα δεν έχω κανένα θέμα σε τίποτα και το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα απλά σε κάποια αναβάθμιση μήπως υπάρχει θέμα να κλειδώσει? Είμαι και στο κινέζικο φόρουμ Και τους διαβάζω συνέχεια. Ρωτάω αν πρέπει να κάνω όλη αυτή την διαδικασία η μήπως είμαστε υπερβολικοι σε μερικά θέματα για κάποιους που παίζουν με τα τηλέφωνα φαίνεται εύκολο να βάζουν και να αλλάζουν ROM για άλλους είναι βουνό Παράθεση από chrisnik: “Φιλε μου φαινεται δεν καθησες να διαβασεις ολες τις σελιδες... Εχουν…
-
RE:
ΜήνυμαΠως θα κλειδώσει μόνο του αφού περνει αναβαθμίσεις κανονικά και δουλεύει μια χαρά Απλά ρωτάω αν δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί να βάζω κινεζική και μετα πάλι clobal δεν είμαι και ειδικός και μπορεί να γίνει και τίποτα στα καλά καθούμενα Παράθεση από amavroudis: “Γιατί μπορεί να σου μπρικαρει και αν δεν έχεις ξεκλειδωσει με δικό σου λογαριασμό θα τρέχεις... :lol:” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Διάβασε εδώ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER” Το διάβασα αλλά γιατί να κάνω Όλα αυτά αν δεν υπάρχει πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk