Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.
-
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί σαν Bug αλλά σε RedMi NOTE 3G η περιστροφή της οθόνης δουλεύει ανάποδα(!) Δηλαδή όταν είναι ενεργοποιημένη δεν γυρνάει η οθόνη και μόλις σβήνω την ένδειξη λειτουργεί. Αυτά στην προηγούμενη έκδοσση. Για την 6.3.17 έυχομαι να λύθηκε.
-
Πως αλλιώς θα βγάλουν σε μερικούς μήνες την "βελτιωμένη" έκδοση με "αναβαθμισμένα" χαρακτηριστικά και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΈΝΗ τιμή???
-
Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από georgegamma: “Χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας. Μια βοήθεια. Μόλις παρέλαβα για τον αδερφό μου το Redmi Note 2 και έκανε ΟΤΑ.Τώρα φοράει την "MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.12.17 Developer". Ποια ROM κατεβάζω για αναβάθμιση? Ευχαριστώ ” Κατεβαζεις από τη πρώτη σελίδα αυτού του νήματος την ROM για το Redmi Note 2 - κωδικό όνομα Hermes. ” Ευχαριστώ. ” Δεν μπόρεσε τελικά να κάνει εγκατάσταση την GTV. Βγάζει ειδοποίηση ότι η εγ…
-
Υποστήριξη MS για Ie...
ΜήνυμαΣοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί ακόμα iExplorer???
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από georgegamma: “Χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας. Μια βοήθεια. Μόλις παρέλαβα για τον αδερφό μου το Redmi Note 2 και έκανε ΟΤΑ.Τώρα φοράει την "MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.12.17 Developer". Ποια ROM κατεβάζω για αναβάθμιση? Ευχαριστώ ” Κατεβαζεις από τη πρώτη σελίδα αυτού του νήματος την ROM για το Redmi Note 2 - κωδικό όνομα Hermes. ” Ευχαριστώ.
-
Χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας. Μια βοήθεια. Μόλις παρέλαβα για τον αδερφό μου το Redmi Note 2 και έκανε ΟΤΑ.Τώρα φοράει την "MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.12.17 Developer". Ποια ROM κατεβάζω για αναβάθμιση? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από georgegamma: “Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την στιγμή που πέρασα από την Stable στην Developer. ” Είχες κάνει Factory Defaults/Reset πριν πας από την Stable στην Developer ?Περίεργο, γιατί την ίδια συσκευή έχει και ο γιος μου και όλα καλά με την αυτονομία. ” sorry που άργησα να απαντήσω.Ναι έκανα όλη τη διαδικασία (F.R., install Rom, reboot) και η κατανάλωση είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. Σε σχέση με την τελευταία stable μισή διάρκεια. Αποκλείετ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από georgegamma: “Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την στιγμή που πέρασα από την Stable στην Developer. ” Είχες κάνει Factory Defaults/Reset πριν πας από την Stable στην Developer ? Περίεργο, γιατί την ίδια συσκευή έχει και ο γιος μου και όλα καλά με την αυτονομία. ” sorry που άργησα να απαντήσω. Ναι έκανα όλη τη διαδικασία (F.R., install Rom, reboot) και η κατανάλωση είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. Σε σχέση με την τελευταία stable μισή διάρκεια. Αποκλείεται να είναι πρόβλημα μπατ…
-
Παράθεση από dirtyshadow: “μετα απο λιγες μερες χρησης η καταναλωση της μπαταριας ειναι σαφως μεγαλυτερη σε xiaomi mi3w” Το ίδιο πρόβλημα με τους προλαλήσαντες σχετικά με την μπαταρία σε NOTE 3G. Με το που ανοίγω το τηλέφωνο και σε λίγα λεπτά πέφτει στο 90%. Μέχρι το μεσημέρι με ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ χρήση έχει πέσει στο 50%. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την στιγμή που πέρασα από την Stable στην Developer. Όταν το χρησιμοποιώ βλέπω κυριολεκτικά τα ποσοστά να πέφτουν.....
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από geo88: “Καλησπέρα,εγκατέστησα την τελευταία developer στο redmi note 3g και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ιντερνετ(wifi και 3g).Ενώ δείχνει να είναι συνδεμένο δεν έχει internet δοκίμασα και με παλαιότερες developer αλλα πάλι το ίδιο. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?” Εμένα μου δουλεύει κανονικά και το WiFi αλλά και τα δεδομένα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ WiFi και δεδομένα κανονικά αλλά η διάρκεια της μπαταρίας είνα…
-
Είμαι στην 5.8.27. Τι κάνω για την 5.9.1?
-
Παράθεση από spideman3: “O.K. Έκανα καθαρισμό δεδομένων. Όταν προπαθώ να ανοίξω τη κάμερα με την μαμίσια εφαρμογή, εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο το εικονίδιο της αλλαγής σε εσωτερική και μετά εξαφανίζεται. Με Lenovo SC Δεν το εμφανίζει καθόλου!” Άνοιξε θέμα καινούργιο στο ανάλογο topic του κινητού σου γιατί εδώ είναι για τις rom και θα μας κράξουν τα παιδιά.[/quote]
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από georgegamma: “Σήμερα το απόγευμα βρήκα λίγο χρόνο και προχώρησα στο flashάρισμα της 5.8.27. Εκ πρώτης τέλεια! Προχωρώ σε ξαναπέρασμα εφαρμογών, στρώσιμο και να συνηθίσω λίγο την νέα MIUI. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους. Question: γιατί δεν μου δουλεύει η εσωτρεική κάμερα? Ούτε στην εφαρμογή της κάμερας, ούτε στο Skype - Viber.” Πάνε ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - κάμερα και κάνε εκκαθάρισ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από georgegamma: “Σήμερα το απόγευμα βρήκα λίγο χρόνο και προχώρησα στο flashάρισμα της 5.8.27. Εκ πρώτης τέλεια! Προχωρώ σε ξαναπέρασμα εφαρμογών, στρώσιμο και να συνηθίσω λίγο την νέα MIUI. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους. Question: γιατί δεν μου δουλεύει η εσωτρεική κάμερα? Ούτε στην εφαρμογή της κάμερας, ούτε στο Skype - Viber.” Πάνε ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - κάμερα και κάνε εκκαθάριση cashe.” Δεν υπάρχει επιλογή "εκκαθάριση cache"!…
-
Σήμερα το απόγευμα βρήκα λίγο χρόνο και προχώρησα στο flashάρισμα της 5.8.27. Εκ πρώτης τέλεια! Προχωρώ σε ξαναπέρασμα εφαρμογών, στρώσιμο και να συνηθίσω λίγο την νέα MIUI. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους. Question: γιατί δεν μου δουλεύει η εσωτρεική κάμερα? Ούτε στην εφαρμογή της κάμερας, ούτε στο Skype - Viber.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα στον Server το οποίο και διορθώθηκε πριν από λίγο... ;)” Τελικά κατέβηκε το TWRP, έγινε flash στην SD αλλά οταν κάνω εκκίνηση σε Recovery μου βγάζει Κινέζικα. Προσπάθησα να κάνω αντιγραφή όλο το φάκελο TWRP από την SD στο τηλέφωνο, όπως διάβασα σε κάποιο thread αλλά δεν γινεται τίποτα. έχω κατεβάσει και την ROM αλλά δεν μπορώ να την flashάρω αν δεν κάνω factory reset. Δώστε καμιά βοήθεια...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από georgegamma: “Παιδιά μια βοήθεια! Σε RedMi Note 3G είμαι σε Stabble 5.2.10. Τα προβλήματα που έχω είναι ελάχιστα αν και μερικά είναι ουσιώδη όπως π.χ. ξαφνικά μη λειτουργία εσωτερικής κάμερας (!). Θέλω να περάσω την 5.8.27. Την περνάω με την διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες(factory reset και μετα flash την ROM) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Έχει κάποια σοβαρά bugs? Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο μιας και δεν είναι Official αλλά Developer?” -Ο σωστός τρόπος ν…
-
Παράθεση από fanatic: “Στα links για downloading της 5.8.27 βγαζει bad gateway 502!” Ακριβώς! υπάρχει κάποιο άλλο μερος για downloading?
-
Παιδιά μια βοήθεια! Σε RedMi Note 3G είμαι σε Stabble 5.2.10. Τα προβλήματα που έχω είναι ελάχιστα αν και μερικά είναι ουσιώδη όπως π.χ. ξαφνικά μη λειτουργία εσωτερικής κάμερας (!). Θέλω να περάσω την 5.8.27. Την περνάω με την διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες(factory reset και μετα flash την ROM) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Έχει κάποια σοβαρά bugs? Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο μιας και δεν είναι Official αλλά Developer?