Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από georgegamma: “Παιδιά μια βοήθεια!! Επειδή έχω μπερδευτεί, σε REDMI NOTE 3G πώς περνάμε την V6? Υπάρχει κάποιο link με αναλυτικές οδηγίες? Αν κάνουμε Factory Reset/Defaults πριν περάσουμε την ROM δεν θα χάσουμε ότι έχουμε αποθηκευμένο (εφαρμογές, photo, αρχεία) στο κινητό. Υπάρχει τρόπος να τα σ'ωσουμε κάπου και μετά να τα ξαναπεράσουμε? Επειδή, από μια γρήγορη ανάγνωση, διάβασα για διάφορα bugs, αξίζει να την περάσουμε ή να περιμένουμε κι άλλο? Ευχαριστώ.” …
-
Παιδιά μια βοήθεια!! Επειδή έχω μπερδευτεί, σε REDMI NOTE 3G πώς περνάμε την V6? Υπάρχει κάποιο link με αναλυτικές οδηγίες? Αν κάνουμε Factory Reset/Defaults πριν περάσουμε την ROM δεν θα χάσουμε ότι έχουμε αποθηκευμένο (εφαρμογές, photo, αρχεία) στο κινητό. Υπάρχει τρόπος να τα σ'ωσουμε κάπου και μετά να τα ξαναπεράσουμε? Επειδή, από μια γρήγορη ανάγνωση, διάβασα για διάφορα bugs, αξίζει να την περάσουμε ή να περιμένουμε κι άλλο? Ευχαριστώ.
-
Κάπου, κάποτε, κάποιος είχε μιλήσει για KitKat σε Note 3G. Τί έγινε ρε παιδιά?
-
Παράθεση από Bodai: “@georgegamma κατέβασε το μέγεθος των χαρακτήρων που χρησιμοποιεί η rom να δούμε τι θα συμβεί.” Τελικά μετά από reboot όλα καλά. Όσο για την μπαταρία, να περάσει η μέρα και να δούμε...
-
Δεν κόλλησα πουθενά αλλά προέκυψε το ακόλουθο bug: στις ρυθμίσεις οι επικεφαλίδες είναι μπερδεμένες όπως στις φωτογραφίες
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από georgegamma: “Σε Note 3G για εγκατάσταση της 5.2.10 ακολουθούμε τη συνήθη διαδικασία για το update ή κάνουμε κάτι διαφορετικό?” Την συνήθη όπως το λες !” Παράθεση από MIUI_ART: “Από Stable που έχεις, σε Stable, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο. Την περνάς την ROM όπως πάντα.” Ευχαριστώ!!
-
Σε Note 3G για εγκατάσταση της 5.2.10 ακολουθούμε τη συνήθη διαδικασία για το update ή κάνουμε κάτι διαφορετικό?
-
Αποκλείεται να είναι αυτό το S6. Μάλλον κάποιος κινέζος κλώνος του iPhone6 είναι.........
-
Έχει το πρόβλημα με τα κινέζικα, όπως έχουν αναφέρει τα παιδιά στα προηγούμενα posts, ή είναι διορθωμένη?
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από georgegamma: “Έχω το Redmi Note 3G και αν και το έχω ξαναναφέρει δεν πήρα απάντηση γι'αυτό επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση: Γιατί η πυξίδα χάνει συνέχεια το καλιμπράρισμά της και συνεπώς δεν δουλεύει και το GPS? Δεν είναι θέμα ROM φαντάζομαι γιατί μου το εμφανίζει εδώ και καιρό και με παλαιότερες εκδόσεις ROM.” Θα το τσεκαρω λίγο ααργότερα στο note 3g και θα σου πω εαν έχω και εγω το ίδιο θέμα.” συγνωμη η …
-
Έχω το Redmi Note 3G και αν και το έχω ξαναναφέρει δεν πήρα απάντηση γι'αυτό επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση: Γιατί η πυξίδα χάνει συνέχεια το καλιμπράρισμά της και συνεπώς δεν δουλεύει και το GPS? Δεν είναι θέμα ROM φαντάζομαι γιατί μου το εμφανίζει εδώ και καιρό και με παλαιότερες εκδόσεις ROM.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από takisfrag: “Αγαπητέ admin την περνάμε αυτή ; Είναι οκ εχουν διορθωθεί τα θεματακια; Γιατί την περιμένουμε πώς και πώς !!” Έτσι πιστεύω .... Κατεβάστε την και πείτε μας. :thumbsup:” Στο ΟΤΑ Update βγάζει ακόμα την προηγούμενη με τα προβλήματα (GTV-5.1.14). Πρέπει να κατεβάσουμε πρώτα αυτή και μετά να μας βγάλει την νέα (GTV-5.1.18.zip) και να την περάσουμε από πάνω?” Όχι κάνε καθαρισμό δεδομένων στον OTA και …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από takisfrag: “Αγαπητέ admin την περνάμε αυτή ; Είναι οκ εχουν διορθωθεί τα θεματακια; Γιατί την περιμένουμε πώς και πώς !!” Έτσι πιστεύω .... Κατεβάστε την και πείτε μας. :thumbsup:” Στο ΟΤΑ Update βγάζει ακόμα την προηγούμενη με τα προβλήματα (GTV-5.1.14). Πρέπει να κατεβάσουμε πρώτα αυτή και μετά να μας βγάλει την νέα (GTV-5.1.18.zip) και να την περάσουμε από πάνω?
-
Τελικά η τελευταία Rom για το Note 3g διορθώθηκε? Μπορούμε να την κατεβάσουμε με ασφάλεια ή να περιμένουμε κι άλλο?
-
Παράθεση από ryk: “Άντε να δω πότε θα πάρουμε σειρά εμείς που έχουμε το Note 3G..... Ρε μπας και μας ξεχάσανε;” Η τελευταία ROM πάει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα, και αφού οι "μαμά" δεν έβγαλε κάτι καινούριο μας βλέπω ντουγρού για 4.4 V6. Ή μήπως πάμε κατευθείαν σε LOLIPOP ???
-
Καλή επιτυχία, άντε και σιγά σιγά να ακολουθουν και άλλα μαγαζιά
-
Μια βοήθεια για την πυξίδα ρε παιδιά! Γιατί μου ζητάει πάρα πολύ συχνά Calibration? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από georgegamma: “ Για φωτογραφική, η καλύτερη λύση είναι η Lenovo Super Camera. Κατεβάζεις το .apk στην κάρτα, το κάνεις install και είσαι έτοιμος...” Κάπου διάβασα ότι πρέπει να απεγκατασταθεί η υπάρχουσα του συστήματος και μετά να γίνει η εγκατάσταση της Lenovo Super Camera . Τι φρούτο είναι αυτό ?” Δεν ισχύει. Μπορούν να συνυπάρχουν και οι δύο. Εσύ διαλέγεις ποια θα χρησιμοποιήσεις.