Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από georgegamma: “Δυστυχώς ,ενώ το Root Browser δουλεύει, ακολουθώ τα βήματα όπως τα περιγράφεις και παρόλο που προσπάθησα αρκετές φορές το YouTube δεν λέει να συνδεθεί!!!” αν τοποθετήσεις το com.google.android.youtube-1.apk , στην συσκευή και το τρέξεις ?” Έχω δοκιμάσει χίλιους δυο τρόπους αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μήπως κάποια εφαρμοφή μπλοκάρει την σύνδεση?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από georgegamma: “Τίποτα με το YouTube. Δοκίμασα άλλον λογαριασμό, έφτιαξα νέο λογαριασμό, έκανα απεγκατάσταση - εγκατάσταση και το πρόβλημα παραμένει.” το κατεβάζεις Download com google android youtube rar το αποσυμπιέζεις το τοποθετείς στο κινητό σου με root explorer το τοποθετείς στο : data/app πατάς παρατεταμένα πάνω στο com.google.android.youtube-1.apk επιλέγεις permissions ( δίνεις δικαιώματα) , όπως στο screenshots επανεκκίνηση” Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτό…
-
Παράθεση από mike_k: “Γιατί δε βάζεις τη GTV 3.21? στο λέω γιατί και εγώ με τη multi το αγόρασα ( γιατί δεν γνώριζα πώς περνάμε rom κτλ, και ήθελα να το χαρώ από τη πρώτη μέρα) αλλά μετά από μια βδομάδα έβαλα την GTV. με τη βοήθεια του tora33 έγιναν απλά τα πράγματα όπως θα διαβάσεις παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημενος με τη GTV και τις αναβαθμίσεις που μας προσφέρουν τα παιδιά κάθε βδομάδα..... :)” Μόλις φλάσαρα κι εγώ την 3.21, το πρόβλημα όμως με το YouTube παραμένει! Θα δοκιμάσω να συνδεθώ μ…
-
Παράθεση από mike_k: “Από play store το έκανες εγκατάσταση? Τώρα το έβαλα και είναι οκ!” Ήρθε προεγκατεστημένο απο Vickmall με multi. Δούλευε κανονικά. Ξαφνικά μου έβγαλε "Πρόβλημα Σύνδεσης" Αφού έκανα διάφορες προσπάθειες το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά από PlayStore. Το πρόβλημα παραμένει..
-
redmi note
ΜήνυμαΠαιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το YouTube. Μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης. Καμιά βοήθεια;
-
Παιδιά έχω το NOTE και θέλω να περάσω ρυθμίσεις VODAFONE mms. Όταν με ρώτησαν, σε επικοινωνία μου, την μάρκα της συσκευής μου στην αρχή απορία, μετά μου είπαν ότι θα μου τις στείλουν με sms. Μάταια. Στην τρίτη επικοινωνία μου με την εταιρεία μου είπαν ότι έρχονται τα sms γνωστοποίησης αλλά οι ρυθμίσεις περνάνε αυτόματα. Ακόμα προσπαθώ να στείλω mms... Καμιά βοήθεια?
-
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή είμαι άσχετος με "πειράγματα" και σκαλίσματα νομίζω ότι θα παραβλέψω το συγκεκριμένο πρόβλημα (WIFI Hotspots) που άλλωστε δεν είναι και τόσο σημαντικό για μένα.
-
Παιδιά μια βοήθεια. Έχω την κινητάρα εδώ και 15 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η αγορά έγινε από Vickmall, multilanguage και αν εξαιρέσεις κάποιες λέξεις στις ρυθμίσεις που εμφανίζονται μάλλον στα σλάβικά, κανένα πρόβλημα. Πρώτη ερώτηση: Αν περάσω την τελευταία Ελληνική Rom θα έχω κάποια διαφορά προς το καλύτερο, θα βελτιωθεί σε κάτι το κινητό ή, από την στιγμή που δεν έχω τις γνώσεις αλλά και υπερβολικες απαιτήσεις από το κινητό, να μη το πειράξω? Δεύτερη ερώτηση: έχω πρόβλημα σύνδεσης…