Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• @George Kaggelaris Αν μπορείς ρίξε μια ματιά σε αυτό Ευχαριστώ (συγγνώμη για το φόρτωμα αλλά με πιέζει τόσο πολυ ο χρόνος)

• αν το Mi flash είναι μόνο για SnapDragon γιατί η Xiaomi το δίνει σαν το εργαλείο flash για όλες τις συσκευές στο χώρο που έχει τις fastboot rom?

• @NasDriver Μετά από τα προβλήματα που αναφέρω εδώ αποφάσισα να βάλω κινέζικη official να κλειδώσω bootloader και να το επιστρέψω. Νομίζω πως έχει θέμα hardware. Όπως είχες δει και παραπάνω έχω προβλήματα με το sp tools. Αποφάσισα να το κάνω από την αρχή σε άλλο υπολογιστή με win7 x64. Κάνω όλα τα βήματα, Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr βάζω οδηγούς, όλα καλά αυτή τη φορά. Πάμε στο κρίσιμο τώρα.. Βάζω το κινητό κλειστό και το δοκιμάζ…

• @George Kaggelaris Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. με ελληνική dev και ξεκλείδωτο bootloader υπάρχουν δυο τρόποι για να πάω σε official 1) fastboot και fastboot rom (μετά πως πάω σε τελευταία official ωστε να κλειδώσω bootloader και να το επιστέψω?) 2) recovery και όποια τελευταία official θέλω (είτε stable είτε dev). (αυτό ο τρόπος ισχύει σε μένα που έχω ελληνική??) Ευχαριστώ και πάλι

• @George Kaggelaris Πρώτον να σε ευχαριστήσω που ασχολείσαι.. το τεστ το τελειώνει κανονικά. Σε stable ελληνική έβγαλε 98400 περίπου με το 3d περίπου στα 19500. Αλλά τα αρχικά video τα παίζει με μικρά κολλήματακια. Δεν έχω και εμπειρία να σου πω.

• Νομίζω πως η πρώτη φορά σε μένα δεν θα είναι γούρικη. Έχω Ξεκλειδώσει και έχω βάλει την ελληνική official Stable (την οποία την ξαναέβαλα από την αρχή με format data και δεύτερη φορα). Το κινητό το έχω πάρει με face rom από ελληνικό κατάστημα. Η αλήθεια είναι πως όταν το πρωτο-δούλεψα δεν είχε ανάλαφρη αίσθηση στην πλοήγηση των μενού, (σαν να σκάλωνε ελάχιστα) αλλά το απέδωσα στην μούφα ρομ. Τώρα με την ελληνική πήγα να πάρω ένα βίντεο και το αποτέλεσμα ήταν, την ώρα που κουνώ την οθόνη για την …

• @demakhs Παράθεση από demakhs: “δεν περνάει official ρομ μέσω twrp. sp flash tools ” Με αυτόν τον οδηγό; Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr

• @giwrgosalim Δεν το είχα δοκιμάσει αλλά ένιωθα lag στο μένου.. Φανταζόμουν πως είναι από τη rom. =============== Φεβ 12th 2017, 4:16pm =============== @giwrgosalim Σκέφτομαι να κάνω το εξής: Να βάλω ξανά την ρομ και χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα άλλο να δοκιμάσω τα βίντεο. Αυτό φαντάζομαι το κάνω με τον τρόπο που λέγαμε χθες με τα format data κλπ. Αν δεν κάτσει και έχει πάλι προβλήματα, θα βάλω official stable. Το να βάλω official, αν έχω ελληνική ρομ, γίνεται με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή μπαίνω σε r…

• @George Kaggelaris Τα ίδια κάνει. Ίσως λίγη καλύτερη κίνηση στο μενού Σκέφτομαι να κάνω το εξής: Να βάλω ξανά την ρομ και χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα άλλο να δοκιμάσω τα βίντεο. Αυτό φαντάζομαι το κάνω με τον τρόπο που λέγαμε χθες με τα format data κλπ. Αν δεν κάτσει και έχει πάλι προβλήματα, θα βάλω official stable. Αυτό, αν έχω ελληνική ρομ, γίνεται με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή μπαίνω σε recovery και κάνω την ίδια διαδικασία αλλά τωρα διαλέγω την official stable; Υγ: Γιατί χάθηκε το κουμπί "απάντ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές υπάρχει μια επιλογή που λεει FORCE GPU RENDERING (Εξαναγκασμένη απόδοση GPU). Ενεργοποίησέ την και πες μας τι γίνεται. ” πρέπει να κάνω και επαννεκίνηση; Παράθεση από giwrgosalim: “Αυτοι οι δυο φαινεται να εχουν το ιδιο προβλημα με σενα στην λειτουργια της καμερας...για την αναπαραγωγη βιντεο δεν βρηκα κατι μονο εναν που δεν παιζει σωστα ουτε στο youtube...εσυ δοκιμασες να δεις κατι εκει; Τρεχει ομαλα; ” όχι εντάξει δεν έχω τέτο…

• κάτι που παρατηρώ και μπορεί να είναι άσχετο απλά μου κινεί την περιέργια: Την ώρα που έχω φορτώσει ένα βίντεο και παίζει (αυτή την φορά ένα βίντεο 1,5 Gb) έχω ελεύθερη 1,8Gb/3Gb Πολύ δεν είναι.; μήπως δεν δευσμεύει σωστά ram;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Εφόσον παίζει το βίντεο καλά στο PC το θεωρώ δύσκολο. Προσπάθησες να αναπαραγάγεις κάποιο άλλο βίντεο π.χ. από άλλη πηγή για να δεις αν κάνει το ίδιο κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής; ” Το κάνει. Έβαλα ένα βίντεο από το pc και το παίζει με κολληματάκια

• @George Kaggelaris Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα hardware; Το ρωτώ διότι έχω την αίσθηση ότι και η περιήγηση στο μενου γενικά, του τηλεφώνου, δεν είναι τοσο γλυκιά. Σαν να σκαλώνει λιγάκι.

• @George Kaggelaris Δοκίμασα..και mx και vlc..τα ίδια χάλια...Σαν να έχει ένα ωραιότατο lag..Έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει. Το κάνει και όταν ετοιμάζομαι να πάρω φωτογραφία. Την ώρα που κουνώ το κινητό η εικόνα κάνει ελαφρά (μικρά μεν αλλά αντιληπτά) κολληματάκια. =============== Φεβ 12th 2017, 3:05pm =============== @giwrgosalim Τα βιντεάκια πως σου φαίνονται; Δίκιο δεν έχω;

• θα έλεγα ότι αν αυτό με το video δεν διορθώνει..θα είναι μεγάλη απογοήτευση..Το λέω διότι έβαλα και ταινία (μια παιδική απλή όχι τίποτα HD και τέτοια και κάνει συνεχώς κολλήματα.. δείτε.. αρχικά πως παίζει στο τηλέφωνο και πως παίζει στον υπολογιστή και μια ταινία τις πλάκας

• Παράθεση από geotzia: “Mήπως το βίντεο το αποθηκεύεις σε αργή sd κάρτα;Εχεις δοκιμάσει να το δείς με άλλο player; ” Το σκέφτηκα και γω και την έβγαλα. Δεν είναι αργή (κάθε άλλο) αλλά λέω λες; Έτσι το αποθηκεύω στο τηλέφωνο. Το θέμα είναι και πριν τραβήξω ενω κουνώ την οθόνη πέρα-δώθε (όχι τίποτα γρήγορο) κάνει σκαλώματα..

• Μετά από ξεκλείδωμα, φορμάτ τα πάντα, και πέρασμα την ελληνική stable ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω..Τραβάω ένα βίντεο το οποίο την ώρα που το τραβούσα φαινόταν σαν να σκαλώνει..Όταν τελείωσα και πήγα να το δω, το έβλεπα με σκαλώματα(!!)Μικρά αλλά αισθητά. Το μετέφερα στον υπολογιστή και φαίνεται κανονικά. Που κάνω λάθος ρε παιδιά; η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο.

• @pit_hal Ok. Τώρα το κατάλαβα. Το δοκίμασα να δω ότι το βλεπει σωστά. Ευχαριστώ =============== Φεβ 11th 2017, 9:10pm =============== @George Kaggelaris μετά το format data και πριν το install (αφού φέρω με mount τη rom) χρειάζεται να ξανακάνω advanced wipe τικ σε dalvik art cache, cache, data και swipe to wipe..? Ευχαριστώ

• @George Kaggelaris το είχα διαβάσει μετά το mount αυτό το "enable mtp και θα συνδέσεις να περάσεις την ρομ μέσα" δεν καταλαβαίνω.

• Παράθεση από pit_hal: “Κάνεις φορμάτ τα data και δεν μένει τπτ μέσα! Μετά όμως κανείς Mount το κινητό για να περάσεις το ζιπ της ρομ γιατί θα έχει χαθεί Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έτσι όπως μου το λες μου φαίνονται λίγο πιο κινέζικα από τα ίδια τα Xiaomi.. Ευχαριστώ πάντως. Υπάρχει κάπου οδηγία να διαβάσω ακριβώς τι κάνω;