Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 291.

• Ερώτηση αδαούς: Για factory reset χρειάζεται ξεκλείδωμα? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ a494663d148d8d3bdce88d40648e3bd5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά για το Wifi Direct δεν γνωρίζει κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαίρεται Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο μεταφοράς αρχείων με το Wifi Direct γιατί έχω προσπαθήσει δύο φορές με δύο διαφορετικές συσκευές και δεν μπορούσα. Έχω το Global 4/64 με official Stable. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολύχρονοι με υγεία Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοίτα πόσα αντίγραφα ασφαλείας υπάρχουν εκεί. Την έχω πατήσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Darap21: “Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά..” Δωρεάν τo Here Επί πληρωμή το Sygic Τα έχω δουλέψει και τα δύο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Φίλε Achilleas1956 , εύχομαι να είναι έτσι, αλλά να μας πει κάποιος σίγουρα που έχει κάνει μεταφορά (όλων) από το ένα κινητό στο άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.!!!” Εγώ από το RN3 (KENZO) τα μετέφερα όλα με το Mi account στο RN4 (Mido) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Παρακαλώ τη γνώμη σας: (Για Backup - Restore) - Από (το Mi-3) προς το (Redmi Note_4). Μπορεί να γίνει μεταφορά (όλα με μια κίνηση) ; Αλλά μάλλον δεν γίνεται , διότι έχω (το Mi-3 που έχει Dev-Miui) - Android-6 και (το Redmi Note_4) που έχει Stable Miui και Android-7. Προβλέπω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω μόνο τις τηλεφ. επαφές μέσω Google με συγχρονισμό.” Πιστεύω με Mi account τα επαναφέρεις όλα Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mike_eco: “Καλησπέρα Μολις το παρελαβα, redmi note 4 625 4/64gb απο αλι (δυστυχώς με τελωνειο) Μου εκανε μια αναβάθμηση και η τωρινη κατασταση ειναι αυτη. Κανω κατι? Αναφορικά με Miui 9 θα κατεβει μονη της? Ευχαριστώ” Καλορίζικο. Αν επιτρέπεται πόσα πλήρωσες τελωνείο? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Zeys13: “REDMI NOTE 4X (snapdragon) 32/3 MIUI GLOBAL 8.2 VERSION 8.2.10.0 STABLE Όντως ισχύει αυτό με τις δύο sim? Δεν δολεύει η αναμονή δλδ.? Γιατί στο redmi note 3 pro που είχα δούλευε κανονικά!!” Εγώ που είχα το ίδιο δεν δούλευε σε κατάσταση αναμονής. Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοίτα αυτά που είναι στο Forum. (QubeStores..My Gad ....) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Χρειάζεται ακουστικά για κεραία αλλιώς ακούς σσσσσσσσσσςςςςςς :P” Το ξέρω γι αυτό ρώτησα. Στο Kenzo δεν χρεθαζοταν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση επίκαιρη. Το ραδιόφωνο για να λειτουργήσει χρειάζεται ακουστικά ή όχι (όπως ήταν στο RN3PRO) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Σωστό κι αυτό. Πάντως το N3PRO το είχα πάρει από VICKMALL και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δεν είδα καμία διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μιλάμε για την Rom είναι εντάξει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Όχι γιατί δεν χρειάστηκε και βέβαια τα αγόρασα με Alipay για σιγουριά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δεν το πιστεύω αλλά είναι εντάξει στις συναλλαγές τους Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Εγώ έχω πάρει δύο από το συγκεκριμένο χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μπορεις να δεις 47f3582a95e6451b98f366472aaa2c0c.jpg Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk