Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 291.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω το εξής προβληματάκι : Ορισμένες φορές και ενώ έχω 2 SIM στο ΤΦ χάνεται η ύπαρξη της δεύτερης και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει σε σύνδεση και η δεύτερη SIM. Το έχει αντιμετωπισει κανείς άλλος. Έχω την Global dev 7.4.13 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάτι για το ερώτημα μου?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω το εξής προβληματάκι : Ορισμένες φορές και ενώ έχω 2 SIM στο ΤΦ χάνεται η ύπαρξη της δεύτερης και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει σε σύνδεση και η δεύτερη SIM. Το έχει αντιμετωπισει κανείς άλλος. Έχω την Global dev 7.4.13 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Υπάρχει και υπάρχει κι αντίστοιχο βιντεάκι στο youtube. Είναι αναλυτικότατο.” Γράφω δλδ redmi note 3 pro και βγαίνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paha1971: “Νομίζω ότι σας το έστειλα, αν δεν έκανα λάθος!” Εγώ πάντως δεν πήρα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paha1971: “Ποιο link;” Στειλτο και σε μένα σε παρακαλώ. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Εχει βγει η beta εδω και κανα 2 μηνες οποτε υποθετω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα παρει.” Εννοείς η Global beta? Και αν ναι έχει Ελληνικά όπως στο Note 3 pro? Με ενδιαφέρει να πάρω το μοντέλο 4gb/64gb και να έχει την 800αρα για την WIND στην επαρχία. Έχω μπερδευτεί ποιο μοντέλο να αγοράσω αν και κάτοχος Xiaomi redmi note 3 pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαίρεται Έχω το εξής πρόβλημα: Οταν έχω συνδεδεμένο το ΤΦ με το ΒΤ του κράνους και καλέσω έναν αριθμό η ένταση που ακούω είναι μεγαλύτερη από ότι αν με καλέσουν από τον ίδιο αριθμό. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει? γιατί είναι εκνευριστικό να σταματάς για να καλέσεις επειδή δεν ακούς. Έχω την Global dev 7.3.30 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk