Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-291 από 291.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Achilleas1956: “Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Όσον αφορά την θήκη την αγόρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω το activation σύμφωνα με τις οδηγίες. Οψομεθα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Για ανέβασε link απο που :thumbup:” Look at this on eBay Luxury PU Leather Window View Flip Stand Case Cover Skin FOR Xiaomi Redmi NOTE3 | eBay Αυτή πήρα αλλά προς το παρόν έχω δυσκολια στο activation . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Στις Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης και κωδικός πρόσβασης υπάρχει χαμηλά κάτι που λέγεται " Λειτουργία Smartcover". Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην σωστή λειτουργία της θήκης; from my RN3 pro” Το δοκίμασα αλλά niet Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι είναι η vsmart θήκη; Οι ερωτήσεις σου φταίνε που δεν σου απάντησε κανείς να είσαι σίγουρος.” Ίσως και να είναι έτσι αλλά όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι και θελει να βοηθήσει ρωτάει. Ειδικά όταν ο άλλος δηλώνει αρχάριος. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απαντηση σου (δεν είναι ειρωνικό) Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι νέος κάτοχος του Xiaomi Redmi note 3 pro 32/3 με την κινεζοαγγλική έκδοση και θα ήθελα να ξέρω αν ή συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει: α. V Smart θήκη και αν ναι υπάρχει κάποια που προτείνεται? β. Όταν χτυπάει το ΤΦ και γυρίσω την συσκευή με την οθόνη προς το έδαφος σταματάει να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Αν ναι πως ενεργοποιείται ή συγκεκριμένη δυνατότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk