Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-291 από 291.

• Ερώτηση αρχαρίου

Achilleas1956 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Gravity???? Ίντα 'ναι τούτο να? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτε οπότε την χρησιμοποιώ σαν απλή θήκη γιατι για την Smart λειτουργία έπρεπε να βγάλω εκτός όλα τα κλειδώματα και απο την άλλη δεν μπορουσα να κανω το setup Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Μόλις ενεργοποιήθηκε με την εφαρμογή Kview και όχι με τις οδηγίες που είχε το κουτί. Τώρα ψάχνω για το setup του τι θα δείχνει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Achilleas1956: “Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Όσον αφορά την θήκη την αγόρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω το activation σύμφωνα με τις οδηγίες. Οψομεθα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Για ανέβασε link απο που :thumbup:” Look at this on eBay Luxury PU Leather Window View Flip Stand Case Cover Skin FOR Xiaomi Redmi NOTE3 | eBay Αυτή πήρα αλλά προς το παρόν έχω δυσκολια στο activation . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Στις Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης και κωδικός πρόσβασης υπάρχει χαμηλά κάτι που λέγεται " Λειτουργία Smartcover". Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην σωστή λειτουργία της θήκης; from my RN3 pro” Το δοκίμασα αλλά niet Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Όσον αφορά την θήκη την αγόρασα αλλά δεν μπορώ να κάνω το activation σύμφωνα με τις οδηγίες. Οψομεθα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι είναι η vsmart θήκη; Οι ερωτήσεις σου φταίνε που δεν σου απάντησε κανείς να είσαι σίγουρος.” Ίσως και να είναι έτσι αλλά όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι και θελει να βοηθήσει ρωτάει. Ειδικά όταν ο άλλος δηλώνει αρχάριος. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απαντηση σου (δεν είναι ειρωνικό) Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Ούτε ένας? Ωραίο forum. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι νέος κάτοχος του Xiaomi Redmi note 3 pro 32/3 με την κινεζοαγγλική έκδοση και θα ήθελα να ξέρω αν ή συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει: α. V Smart θήκη και αν ναι υπάρχει κάποια που προτείνεται? β. Όταν χτυπάει το ΤΦ και γυρίσω την συσκευή με την οθόνη προς το έδαφος σταματάει να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Αν ναι πως ενεργοποιείται ή συγκεκριμένη δυνατότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Χαιρετώ σας και ευχαριστώ για την υποδοχή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk