Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 291.
-
Amazfit gtr
Achilleas1956 - - Amazfit
ΜήνυμαΕμένα πάντως μετά από την τελευταία ενημέρωση διορθώθηκε μόνο του το πρόβλημα. Προσπάθησε να βάλεις και στην εφαρμογή και στο ρολόι την τελευταία έκδοση.(αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Και τέλος βάλε μαμισιο Watchace αν δεν έχεις. Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαίρεται και Χρόνια Πολλά. Τελευταία το ΤΦ μου έχει χάσει κάποιες επαφές (δεν ξέρω πόσες) και επιπλέον σε κάποιες επαφές δεν μου δίνει την δυνατότητα να έχω προεπιλεγμένη ποια SIM θα χρησιμοποιεί για πάντα ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζει την δυνατότητα αυτή Κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε???? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Τώρα παρατήρησα ότι το θέμα με την μη εμφάνιση του ονόματος καλούντος μου το κάνει και εμένα. Δεν ξέρω αν φταίει το καινούργιο firmware ή όχι, χτες το βραδάκι το παρατήρησα. Sent from my G8341 using Tapatalk” Σε μένα μετά το τελευταίο update είναι μια χαρά με τις κλίσεις. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Konstantinos Skliris: “Καλησπέρα. υπάρχει τρόπος να δείχνει όνομα καλλούντος το GTR αν το κινητό είναι στα Αγγλικά (προφανώς στον τηλεφωνικό κατάλογο τα ονόματα είναι στα Ελληνικά) Ενώ τα μηνύματα πχ VIBER τα εμφανίζει σωστά, και όνομα αποστολές και το μήνυμα, στα ελληνικά, δεν μου εμφανίζει το όνομα του καλλούντος, παρα μόνο το τηλέφωνο Ευχαριστώ” Κι εμένα πριν από καμιά δεκαριά μέρες άρχισε να μην εμφανίζει πάντα το όνομα του καλουντος και όχι πάντα. Και μάλιστα το νούμερο το εμφα…
-
Παράθεση από echaosad: “Υπάρχει κάποιος που να να έχει το Mi box S και κινητό Xiaomi με Miui 12 και να λειτουργεί το Cast? Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε μένα άλλες φορές λειτουργεί κι άλλες όχι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα Τελευταία το ρολόι δεν μου δείχνει το όνομα του καλούντα παρά μόνο τον αριθμό κι εκείνο χωρίς το +30 69......... Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο? Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΚάμερα ασφαλείας της Xiaomi. Και το ΤΦ είναι το POCO M3 Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΧαίρεται. Έχω μια ερώτηση για εξυπηρέτηση ενός φίλου που απέκτησε σήμερα το ΤΦ. Ποια ρύθμιση χρειάζεται ώστε όταν έρχεται ειδοποίηση από την κάμερα της Xiaomi να ακούγεται και ήχος ειδοποίησης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚι εγώ το ίδιο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΕγώ που έχω το το GTR 47 για ενημέρωση του ρολογιού ανοίγω την εφαρμογή Zepp - Προφίλ- Amazfit GTR - έλεγχος για ενημερώσεις (κάτω κάτω). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜακάρι να διορθωθεί και σε μένα!!! Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΛοιπόν με app locked το viber δεν δίνει ειδοποιήσεις στο amazfit. Χωρίς το κλείδωμα έρχονται. Στη Revolut ......."τι είχες Παντελάκη μου τι είχα πάντα" ... Πάντως την ώρα την δείχνει με ακρίβεια!!!!!! (Μια κι είναι ακριβό σχετικά!!!!) Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
Μήνυμα@ios46 Ότι χρησιμοποιούσα χρησιμοποιώ αλλά ξαφνικά μετά το update σταμάτησε να μου δείχνει ειδοποιήσεις στο viber (τα υπόλοιπα είναι παιδική ασθένεια που δεν πέρασε ποτέ) applock + rebbot τι θέλει να πει ο ποιητής (Είμαι αγνό παρθένο μαλλί) Για τις υπόλοιπες εφαρμογές εννοείς ότι δεν πρέπει να υπάρχει ασφάλεια ανοίγματος? Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜε την 5.2.1 σταμάτησαν και οι ειδοποιήσεις του Viber. Πλέον δεν με ειδοποιεί στις: Viber Revolut Paypal Alpha bank. Ήθελα να 'ξερα μόνο για ΤΦ και μηνύματα SMS είναι compatible με το ΤΦ? ΥΓ. Τζάμπα λεφτά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από WebDevGr: “Μπορείς να βάλεις το tv.aptoide.com ή να βρίσκεις στο internet τα apk των εφαρμογών που θέλεις να εγκαταστήσεις και να τα περνάς με κάποιο στικάκι. Για chrome ή άλλον παρόμοιο browser θα χρειαστείς σίγουρα ποντίκι ή/και πληκτρολόγιο.” Ευχαριστώ πολύ για το άμεσο. Πριν κανένα χρόνο σε φίλο το TV box δεν έβλεπε το στικάκι, ελπίζω τώρα να είναι ΟΚ. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμη μία ερώτηση αδαούς. Έχει ή μπορούμε να βάλουμε Chrome και Play Store για να μπορούμε να βάλουμε ή να κατεβάσουμε κάτι? (Μην το πληρώσω τζάμπα) Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΕδώ κολλάει το "Ότι πληρώσεις παίρνεις" και βέβαια τι θέλεις να κάνει το ρολογακι. Σε μένα πχ που ήθελα να έχω ειδοποιήσεις σε Revolut και PayPal δεν..... δυστυχώς. Στο προκείμενο μετά την αλλαγή σε Zepp δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα στα ελληνικά και ειδοποιήσεις πλην των προαναφερθέντων και τον καιρό. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εφοσον το έκανες disabled στις ρυθμίσεις των καρτών σου θα εμφανιστεί η Volte λειτουργία. Θα έχεις κλήση 4g hd Όμοια και με το vowifi...” Ευχαριστώ τα μάλα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk