Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 291.

• Χαίρεται Χρησιμοποιεί κανείς στο Mi box S την εφαρμογή ATV ή i View που δεν υπάρχουν στο Play Store και πρέπει να μπουν με φλασάκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ποιος ο λόγος που βάζετε την official εφαρμογή;;” Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάποια αλλη Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δούλεψε στις εισερχόμενες Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από JohnPhone: “Για ακούστε αυτό..... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ” Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παραμένει αδρανές σε κλίση ΤΦ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν θα το κρύψω..... λυπάμαι που έχεις αυτό το πρόβλημα αλλά χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Και πιστεύω πως είναι αμοιβαίο Το μόνο που μένει είναι να βρούμε τη λύση του. Αν υπάρχει βέβαια, γιατί υποπτεύομαι πως είναι bug της εφαρμογής και θέλει u…

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από JohnPhone: “Για ακούστε αυτό..... Είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι και στην 4.9.1 στην εφαρμογή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής (που έγινε πριν μερικές μέρες αν θυμάστε) σταμάτησα να βλέπω ποιος με καλεί στο ρολόι. Όχι δεν βλέπω το όνομα της επαφής (που πριν το έβλεπα) αλλά ούτε καν τον αριθμό. Παρότι το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το κινητό, απλά όταν με παίρνουν δεν κάνει τίποτα. Όλα είναι σωστά στις ρυθ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Για ακούστε αυτό..... Είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι και στην 4.9.1 στην εφαρμογή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής (που έγινε πριν μερικές μέρες αν θυμάστε) σταμάτησα να βλέπω ποιος με καλεί στο ρολόι. Όχι δεν βλέπω το όνομα της επαφής (που πριν το έβλεπα) αλλά ούτε καν τον αριθμό. Παρότι το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το κινητό, απλά όταν με παίρνουν δεν κάνει τίποτα. Όλα είναι σωστά στις ρυθμίσεις και όπως ήταν πριν. Ο μόνος τρόπος να δονηθεί το ρολό…

• Την πήρα κι εγώ αλλά δεν την έχω δουλέψει ακόμη Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δεν το νομίζω και δεν το ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Πάντως NFC δεν υποστηρίζει. Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Στο ελεγα αλλά δεν άκουγες...ίσως κανείς κάποια άλλη αγορά...όπου μπορεί να είναι και εκεί το ίδιο...” Με την γκαντεμια που με δέρνει είναι πιθανόν!!!!!! Αν και ο γιος μου έχει το Stratos 2 και θα δοκιμαστεί πριν την παραγγελία Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Τελικά καταλήξαμε εγώ ο φτωχός τω πνευμα και ο "σοφός γέροντας" NasDriver (το οποίον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι για τον χρόνο του) ότι φταίει η εφαρμογή της Revolut. Οπότε πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Ευχαριστώ βέβαια και όλους όσους είχαν την καλοσύνη να ασχοληθούν με το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Την έβγαλα και την έβαλα αλλά τιπουε Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Πώς μπορώ να στο φερω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Έβαλα το. Tapatalk κου δουλεύει. Μόνο η Revolutοχι τι να πω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Achilleas1956: “ΤΦ Mι 9Τ pro Amazfit GTR 47 ” Δεν έχω το κινητό σου αλλά πολύ περισσότερο δεν έχω το ρολόι για δοκιμές :)” Αν είσαι Αθήνα στο φέρνω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν έχει τη συσκευή σου για να τσεκαρει...” ΤΦ Mι 9Τ pro Amazfit GTR 47 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς χωρίς την συσκευή δύσκολο να βοηθήσουμε περισσότερο :?” Ποια συσκευή? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Άλλο το τηλέφωνο και άλλο το ρολόι, το οποίο έχει δική του εφαρμογή για ρυθμίσεις ειδοποιήσεων...” Έχω και Amazfit αλλά και την Notify & Fitness. Το θέμα είναι ότι έρχονται όλες οι άλλες ειδοποιήσεις που έχω επιλέξει. Επιπλέον τα μηνύματα έρχονται δύο και τρεις φορές ασταμάτητα. Κάτι δεν πάει καλά η κάτι δεν κάνω καλά....ΑΛΛΑ ΤΙ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή;;” Ότι έχει διαθέσιμο το έχω μαρκάρει από άδειες και με νέα εγκατάσταση. ( Για την Revolut μιλάω). Στο ΤΦ εμφανίζεται ειδοποίηση Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δυστυχώς μετά από απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής Revolut το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ( δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο Amazfit.). Αυτό σημαίνει ότι μάλλον έδωσα τσάμπα λεφτά για να φύγω από το microwear L9 που ήθελε φόρτιση κάθε δύο μερες αλλά αξίζει το 1/5 των χρημάτων. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Την κατέβασα αλλά δεν γίνεται ενημέρωση της εφαρμογής αν αυτό ειναι το ζητούμενο. Πάντως την χρησιμοποιούσα την εφαρμογή και από ότι είδα στο play store όλες οι παρατηρήσεις είχαν αυτό το θέμα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk