Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 291.
-
RE:
Achilleas1956 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος από την Πέμπτη του GTR 47 και προσπαθώ να το κάνω να παίρνω ειδοποίηση του PayPal και του Revolut. Δεν μπορώ με τίποτε να έχω και τις δύο αν και έχω κατεβάσει και το Notify... και το Amazfit app Επιπλέον δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο των emails. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ΥΓ. Ο λόγος που το αγόρασα είναι να έχω άμεση ειδοποίηση όταν χρησιμοποιώ για πληρωμή είτε Paypal είτε Revolut. Στάλθηκε από το Mi…
-
Amazfit gtr
Achilleas1956 - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος από την Πέμπτη του GTR 47 και προσπαθώ να το κάνω να παίρνω ειδοποίηση του PayPal και του Revolut. Δεν μπορώ με τίποτε να έχω και τις δύο αν και έχω κατεβάσει και το Notify... και το Amazfit app Επιπλέον δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο των emails. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ΥΓ. Ο λόγος που το αγόρασα είναι να έχω άμεση ειδοποίηση όταν χρησιμοποιώ για πληρωμή είτε Paypal είτε Revolut. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, password and security, emergency alerts...” Ευχαριστώ πολύ. Αλλά όλα είναι on και το μήνυμα δεν ελήφθη.... Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Bluetooth
ΜήνυμαΕγώ το έχω αρκετό καιρό και δουλεύει θαυμάσια. Το μόνο που με χαλάει είναι τα κινέζικα άνευ διδασκάλου που ακούω με την εκκίνηση και όταν χτυπάει το ΤΦ. Αυτό αλλάζει? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας Την βοήθεια σας για ένα φίλο ο οποίος θελωντας να αλλάξει κινητό το κλείδωσε χωρίς να έχει σβήσει τον Mi account και το κυριότερο δεν θυμάται σωστά τα στοιχεία του account. Τι θα μπορούσα να κάνω για να τον βοηθήσω εφόσον είναι εφικτό? Ή στην ανάγκη υπάρχει κάποιο μαγαζί στην περιοχή Αθήνα Πειραιά για να το αναλάβει? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, apps, system app settings, call settings, incoming call settings, flip to silence ringer και quiet ringer when lifted.” Άμεση και αποτελεσματική απάντηση. Ευχαριστώ και τους δύο σας Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕίναι με Global και το πήρα κι εγώ από το banggood σε προσφορά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΧθεσινός ιδιοκτήτης του Mi 9Tprp από Mi 8 και σήμερα μου ήρθε η ενημέρωση για την MIUI11 με Android10 a225711f0cb23bd18d6fc48710b1b694.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μήπως έχεις βάλει κάνα περίεργο θέμα; Αν ναι, βάλε το default.” Είχες απόλυτο δίκιο. Σας ευχαριστώ πολυ.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk