Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 291.

• Αυτό μου δειχνει4f5f91799f00ebf5e191b84f32cb64a7.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαίρεται. Με την 11 πώς στην ευχή παίρνουμε εναν αριθμό που δεν υπάρχει στον κατάλογο. Πατάω το πληκτρολόγιο για να γράψω τον αριθμό αλλά εμφανίζονται μόνο τα γράμματα και δεν βρίσκω πως αλλάζουν σε αριθμούς. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit pace ανταλλακτικά

Achilleas1956 - - Amazfit

Μήνυμα

Χαίρεται. Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά για το Amazfit pace. Ψάχνω για την ταινία με το αισθητήρα παλμών και φόρτισης. ΥΓ. Εάν έχει κάποιος κανένα χαλασμένο ή σπασμένο ας μου στείλει ένα μνμ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αδαούς. Πώς κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού έχω αφαιρέσει Mi & google account από το ΤΦ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαίρεται. Επειδή ανέβηκα κατηγορία από Note 5 σε Mi 8 και θέλω να το προστατεύσω (καινούργιο κοσκινακι μου.......) μήπως μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο δοκιμασμένο tempered glass γιατί ότι δοκίμασα (3 στο σύνολο) αφήνουν κάποια σημεία χωρίς επαφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Makis 1024 & NasDriver σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Όπως πάντα ήσασταν εκεί για να βοηθήσετε. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Λογικά όλο και κάποιο μαγαζί θα υπάρχει και εκεί :)” Επειδή την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι κάτοχος ενός Mi 8 θα μπορούσα να το στείλω στην Αθήνα εάν είναι απαραίτητο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να το πας σε κατάστημα που κάνει service...σε ποια περιοχή είσαι ?” Τώρα Καλαμάτα αλλά μένω Αθήνα Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Να το πας για καθαρισμό με ισοπροπυλική αλκοόλη και μην κάνεις άλλη προσπάθεια ούτε για φόρτιση ούτε ενεργοποίηση , μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις , το νερό ήταν γλυκό ή θαλασσινό; Σε αλμυρό νερό επιβάλλεται η ισοπροπυλική αλκοόλη.” Γλυκό Που γίνεται αυτός ο καθαρισμός? Αθήνα? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρεμφερές Προχθές το ΤΦ μου ,"προσπάθησε να κάνει βουτιά" (σε λεκάνη με γλυκό νερό) και ευτυχώς το πήρα χαμπάρι πριν "πνιγεί". Αμέσως το τίναξα δυνατά όσο μπορούσα για να φύγουν τα πολλά νερά και στην συνέχεια το έβαλα μέσα σε ρύζι (υδρόφιλο) και το άφησα στον ήλιο. Μετά από δύο ώρες προσπάθησα να το ξεκινήσω αλλά χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες όπου και όταν έδειξε σημεία ζωής άναψε προσπαθώντας να κάνει από μόνο του Fastboot χωρίς επιτυχία. Αφού το άφησα άλλες δύο ώρες χωρίς να κάνω τίποτε απλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν αποκλείεται, μιας και η XTRV είναι από china source... Δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα ξυπνητήρια > επανεκκίνηση > πέρνα ένα και κάνε δοκιμή” Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα ήταν ότι η δοκιμή δεν πρέπει να γίνεται κλείνοντας το ΤΦ 5' πριν την προγραμματισμένη ώρα ξυπνητηριου. Στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριου ήταν η απάντηση που δεν την είχα διαβάσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως με την official stable μετά την ενημέρωση σε pie δεν χτυπάει με κλειστό το ΤΦ. Ρώτησα και κάτοχο Mi A2 και έχει το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το ξυπνητήρι όταν είναι το ΤΦ κλειστό μετά την τελευταία αναβάθμιση? (Με την προηγούμενη έκδοση δούλευε) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από vanni: “Συνήθως έχουν browser ας ψάξει στις εφαρμογές του για τον Chrome και αν δεν έχει ας το κατεβάσει από το play store Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δυστυχώς δεν έχει τον Chrome και ούτε υπάρχει στο Play Store (Android TV). Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Φίλος έχει το Mi TV Box 2GB RAM+8GB ROM Official International version αγορασμενο πρόσφατα από το Gearbest. Προσπαθεί να δει IPTV έχει username και password αλλά χρειάζεται να κατεβάσει μια εφαρμογή την Marvel HD έσω μιας διεύθυνσης https// πράγμα που σημαίνει ότι θέλει κάποια εφαρμογή για explorer.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς με οδηγίες για αρχάριους για να λυθεί το αίνιγμα? By the way εγώ τον έβαλα να πάρει Xiaomi..???? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας…

• Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για την δική μου περιέργεια στις άλλες εφαρμογές γίνεται αλλιώς ή σε κάθε εφαρμογή ακολουθούμε την ίδια διαδικασία? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα. Για εξυπηρέτηση φίλου , Υπάρχει κάποια ρύθμιση για μεγάλωμα των υπότιτλων? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ποια εφαρμογή μιλάμε; Αυτό έχει να κάνει καθαρά με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.” Στο NETFLIX Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Για εξυπηρέτηση φίλου , Υπάρχει κάποια ρύθμιση για μεγάλωμα των υπότιτλων? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις δίκιο απλά ρωτάω πως και πότε εμφανιζεται, γιατί αυτό συμβαίνει τελευταία. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Talliron. Φυσικά μιλάω για ανοιχτό ακουστικό Bluetooth. Απλά μέχρι τώρα δεν το είχα και ξαφνικά εμφανίζεται και χάνεται κατά το δοκούν? Έχω την 10.2.1.0 @maikmaik. Μιλαω για το εικονίδιο που είναι αμέσως μετά το εικονίδιο του Bluetooth. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τον χρόνο σας Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk