Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 291.
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από amavroudis: “Άλλαξε region σε εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά μπορείς να αλλάξεις και γραμματοσειρά. Display, system font. Γύρισε πίσω σε Ελλάδα μόλις τελειώσεις.” Έβαλα εκτός ΕΕ αλλά δεν μου δίνει επιλογές. Εκτιμώ ότι μάλλον δεν γίνεται ετσι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκες στα Themes και δεν σε άφησε να κατεβάσεις fonts;” Όχι δεν το έκανα αλλά θα το προσπαθήσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άλλαξε region σε εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά μπορείς να αλλάξεις και γραμματοσειρά. Display, system font. Γύρισε πίσω σε Ελλάδα μόλις τελειώσεις.” Έβαλα εκτός ΕΕ αλλά δεν μου δίνει επιλογές. Εκτιμώ ότι μάλλον δεν γίνεται ετσι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άλλαξε region σε εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά μπορείς να αλλάξεις και γραμματοσειρά. Display, system font. Γύρισε πίσω σε Ελλάδα μόλις τελειώσεις.” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Πείτε μου που κάνω λάθος ο BanditGR μας δείχνει κάποια 9.6.2.0 NEGMIFD Και εμείς πήραμε 9.6.2.0 OEIMIFD Επιπλέον έχουν και διαφορά στο μέγεθος. Τι γίνεται υπάρχουν διάφορες εκδόσεις ενημερωσεων? Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και μόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosf100: “Ναι το Redmi note 5A Prime ειναι Εννοείς να βάζω μια μια τις εφαρμογές και μετά να περνάω απο την αρχή τους κωδικούς σύνδεσης όπου χρειάζεται?” Επιλέγεις συνολικά τις εφαρμογές που θέλεις και σε κάποιες αν όχι σε όλες βάζεις τους κωδικούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LoukG: “Δοκίμασες να κάνεις διαγραφή δικτύου και να το ξαναπεράσεις;” Το έκανα. Αλλά ήταν βλακεία δική μου. Έφταιγε το δίκτυο του σπιτιού. Οπότε πέρας συναγερμού . Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαίρεται χαίρεται Σήμερα μου ήρθε ΟΤΑ η 9.5.17.0 και τώρα το μεσημέρι παρατηρώ ότι δεν συνδέεται στο WiFi του σπιτιού. Έχω κάνει επανεκκίνηση και σβήσιμο/εκκίνηση του ΤΦ αλλά τίποτε. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω? ΥΓ Τα δεδομένα δουλεύουν καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanismarg1977: “Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς; ” Λογικό δεν είναι ? Στις περισσότερες οθόνες το ίδιο συμβαίνει. ;)” Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή είναι η αρχή για τα polarized.Βλεπεις ορισμένες ακτίνες φωτός. Ακόμη και στο αυτοκίνητο λογικά θα έχεις πρόβλημα να βλέπεις το ταμπλό. Στη θάλασσα μπορείς να βλέπεις πως έρχεται η αλλα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Θα μας τρελάνουν τα ελληνικά μαγαζιά.. 159€ η έκδοση με τα 4GB/ 64G με έκδοση τιμολογίου. Ποιο φθηνά και από το εξωτερικό.. 8o” Ποιο μαγαζί είναι γιατί με ενδιαφέρει για τον γιο μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν και άργησα τελικά έκανα τα πάντα αλλά να βλέπω τις επαφές του ΤΦ μόνο δεν τα κατάφερα. Γίνεται εισαγωγή από το google αλλά δεν εμφανίζονται στο ΤΦ σαν επιλογή του τι θα βλέπω.Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα μπεις google.contacts.com από τον υπολογιστή ή τον browser του κινητού και θα κάνεις export τις επαφές σου σε μορφή csv. Κατόπιν θα τις κάνεις import στο κινητό σου ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή Επαφές => Παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο αφής αριστερά (Ξ) => Εισαγωγή /εξαγωγή επαφώ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα μπεις google.contacts.com από τον υπολογιστή ή τον browser του κινητού και θα κάνεις export τις επαφές σου σε μορφή csv. Κατόπιν θα τις κάνεις import στο κινητό σου ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή Επαφές => Παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο αφής αριστερά (Ξ) => Εισαγωγή /εξαγωγή επαφών =>Εισαγωγή από τον αποθηκευτικό χώρο. Επίσης από εκεί μπορείς να κάνεις import απευθείας από το Google λογαριασμό σου. :)” Προσπαθώ όπως μου λες στο τέλος του μηνύματος σου αλλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Achilleas1956: “Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή/βοήθεια. ” Δείχνει ότι δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά software, από τη στιγμή που συνδέεται έστω και χειροκίνητα δουλεύει. Μπορεί να είναι bug ή κάποια ρύθμιση ή και ασυμβατότητα, έχεις δοκιμάσει άλλες συσκευές να δεις εάν κάνει το ίδιο ?” Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα δεν έχω σηκώσει κεφάλι και ευχαριστώ για την βοήθεια. Σήμερα την μια φορά που το δοκίμασα δούλευε. Οψωμεθα. Στάλθηκε από το Red…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@Achilleas1956 Το συνέδεσες για πρώτη φορά; Ή περιμένεις να συνδεθεί μόνο του; Αρχικα πρέπει να ενεργοποιηθεί το bt στο τηλέφωνο σου και να μπει το ακουστικό σου σε κατάσταση δήλωσης (δες τις οδηγίες του). Μετά ψάχνεις μέσα από το τηλέφωνο σου, το βρίσκεις και το "ζευγαρώνεις" με το τηλέφωνο σου. Μια φορά αρκεί. Από εδώ και πέρα, αν κάνεις σωστά τη δουλειά την πρώτη φορά, θα το βρίσκει μόλις το ανοίγεις...” Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλά όπως είπα χρειάζεται κάθε…
-
Χαίρεται και πάλι. Κάτοχος από σήμερα του Note 5. Όλα καλά εκτός από την σύνδεση του bluetooth, η οποία δεν γίνεται αυτόματα με το που ενεργοποιω το ακουστικό. Θέλει μήπως καποια επιπλέον ρύθμιση ή να το πάω πίσω για αντικατάσταση. Είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας και το bluetooth για μένα είναι βασικό. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή/βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Καλημέρα @Achilleas1956 Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση” Καλημέρα Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk