Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sitelem2: “σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum redmi 2 poor microphone sound other end - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος ” Όποιος από τα παιδιά εδώ, σε αυτό …
-
σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum redmi 2 poor microphone sound other end - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος
-
δηλαδή τρέχει κανονικά στα 1200 και τον κάνανε overclocking στα 1600 και για αυτό ζεσταίνεται? και το δικό μου τον MSM8926 φοράει και ζεματάει
-
εγώ δεν το έχω μέσα ( Foldermount ) αλλα μου ζεματάει και εμενα
-
ζεσταίνεται ρε παιδιά ζεσταίνεται πολύ και κολλάει τι γίνετε ? φοράει επάνω την 4.1.0 stable ειδικά τώρα με τις ζεστες ζεσταίνεται υπερβολικά και κολλάει παιχνίδια δεν παίζω και δεν έχω καθόλου μέσα κολλάει και με απλό σερφάρισμα στο internet
-
δεν ζεσταίνεται απλός αλλα τηγανίζεις άνετα αβγό επάνω δεν ξέρω αν είναι από τις rom η έτσι είναι φτιαγμένο το κινητό
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Επειδή έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με την κάμερα κατά την λήψη video, μου κάνει εντύπωση αν είναι θέμα hardware ή software, καθώς δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ. Τραβάω συνέχεια 1080p videos και μεγάλης διάρκειας χωρίς κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” εγώ πάντως έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα πια rom φοράς επάνω ?
-
μπα ότι χρειάζεται το έχω στην sd οποτε τα κάνω όλα εκτος από afo του είπες
-
ok με έπεισες προχωράω στην 4.1.0 τι να σβήσω για να σβηστούν όλα εκτος την κάρτα sd
-
ναι και εγώ που έβαλα την cm11 το κινητό πετούσε δεν μου δούλευε βεβαια η φωτεινότητα ήτανε σταθερή δεν μπορούσες να την ρύθμισις δεν με ένοιαζε και τόσο φυσικά αλλα δεν δούλευαν και τα ακουστικά και είπα να ξαναβάλω την miui αλλα μου βγήκε πολύ μάπα το καρπούζι αυτήν την φορα λέω να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στο miui να πάω στην 4.1.0 stable η στην 3.3.0 stable θέλω να μου πείτε αν γίνετε πια είναι πιο καλή βαρέθηκα να στήνω τηλεφωνα
-
Να γυρίσω πίσω στήν 4.1.0 δηλαδή;
-
λοιπόν πέρασα την 5.1.0 τι το ήθελα χειρότερη rom δεν ξαναείδα είχα την cm11 λόγο κάποια προβλήματα που είχα με την κάμερα τα οποια συνεχίσανε τελικά και εκεί σε μικρότερο βαθμό η cm11 σαν rom φυσούσε το κινητό άλλο πράγμα άλλο κινητό στην ουσία αλλα έλα που μου αρέσει το miui και ηπα να ξαναγυρίσω εδώ "ικαμερα" κολλάει εντελώς τώρα έβαλα την "λενοβο" κάμερα και δεν μου την ανοίγει και όταν την ανοίγει με πετάει έξω το κινητό γενικά σέρνεται καλά δεν μπορούνε να βγάλουνε μια καλή rom ενώ το miui…
-
λοιπόν μετά από πολλές προσπάθειες με rom miui που δοκίμασα "φλασαρα" την CyanogenMod 11 for Redmi Note 4G LTE τα προβλήματα με την κάμερα έχουν εξαφανιστεί και με την "λενοβο" κάμερα έχω τις καλύτερες φωτογραφίες οποτε δεν είναι θέμα κάμερας κάτι πεζή με το miui τώρα περιμένω ποτε θε πάρει την "λολιποπ" να δοκιμάσω και εκεί αν έχει πάλι πρόβλημα η κάμερα τότε τι να πω
-
Παράθεση από John Baron: “Update: Mπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα στη κάμερα με την Stable 3.3.0, αλλά μη φοβού. Το κινητό ήταν άδειο από μπαταρία, με φωτεινότητα οθόνης full, στον φορτιστή, με φλας ανοιχτό και κάμερα να τραβάει. Εκεί στα 10 δευτερολέπτα (κλασικά) τα κλάταρε και άρχισε πάλι να κολλάει και να παίζει με το exposure. Όμως σήμερα το πρωι τραβούσα επί 9 λεπτά συνεχόμενα βίντεο ως συνοδηγός στα χιόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. ΑΡΑ, το κινητό τα παίζει όταν ζεσταίνεται, …