λοιπόν συμπέρασμα η κάμερα είναι μια χαρά αυτό είναι το ευχάριστο όλα γίνονται με την ρύθμιση του auto exposure όταν του βάζο περισσότερη φωτεινότητα είναι μια χαρά σε βίντεο 720 σε video με 1080 μου κάνει μικρά σπασίματα χάνι κάποια "φρειμ μήπως σε κάποια νεότερη rom να έμπαινε μόνιμη η ρύθμιση για το auto exposure και όχι χειροκίνητα?
έπαιξα λίγο με το auto exposure και είναι κάπως καλύτερα σε 720 όχι σε 1080 που μου κάνη σπασίματα λιγότερα βεβαια πάντως από ότι έψαξα λίγο το MIUI έχει θέματα με την κάμερα
youtube.com/watch?v=1CYdAwE9ERw&feature=youtu.be λοιπόν τα κατάφερα στο video φαίνονται τα καρέ κου είναι σπαστά και σκοτεινιάζει ξαφνικά και κάνει διαφορα γενικά η κάμερα σε κάποια αλλα video είναι ακόμα πιο σπαστά τα καρέ
γεια σας έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα του redmi note 4g όταν τραβάω video μετά από λίγο η εικόνα σκοτεινιάζει και χάνι τα καρέ κάνει σπασίματα δηλαδή έχει κανένας ανάλογο πρόβλημα?και πως το διορθώνουμε?
έχω την 4.12.12 αλλα δεν έχει μονο αγγλικά και ελληνικά έχει διαφορες γλώσσες πως γίνετε να "τιν ξαναπερασο" χωρίς να γίνει μπάχαλο και δεν έχει και root δεν δίνη δικαιώματα πουθενά