Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Ερώτηση προς τα άτομα που ξέρουν πολλά περισσότερα κυρίως από μένα... Όπως γράφω και πιο πάνω αφορά ένα θέμα για το κινητό.. Λοιπόν είμαι miui forum όχι εδώ στο δικό μας έχω βρει ένα θέμα (σκούρο) όμορφο (για μενα) ενώ μπαίνω στην εφαρμογή θέματα δεν μπορώ να το βρω και να το κατεβάσω... Κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ..
-
gkalen ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
-
Ρε παιδιά πείτε και σε μας κάτι να μας καθησυχασετε.. Τι έγινε και μας έχουν στο περίμενε? Να χαρούμε και εμείς λίγο...(μηπως μας πάνε για κάτι ανώτερο?χαχαχαχ Mi5s plus...
-
Like και από μένα..
-
Τι έγινε ρε παιδιά? Εμείς μόνο δεν θα την δοκιμάσουμε? Mi5s plus? Γιατί έτσι?
-
Όλα καλά σε μένα Mi 5s plus.. Το μόνο που παρατήρησα σήμερα αφού το είχα να φορτιση μου φάνηκε πως ήταν λίγο πολύ ζεστό .. Ευχαριστώ πολύ... Βάζω και μια φώτο με χρήση της μπαταρίας από χθες το πρωί μέχρι σημερα απόγευμα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23711/
-
Παιδιά πρέπει κάποια εφαρμογή να θέλει Internet να προσπαθεί κάτι να κάνει (μάλλον update) κάτι και να μην μπορεί και να πετάει αυτό το μήνυμα.... Και μένα μου το κάνει..
-
Εγω δοκιμασα την lollipop τωρα αλλα θα ξαναγυρισω σε 5.2.27 θελει κιαλλο δουλειτσα το lollipop
-
473mb ειναι.. Καλητερα να το ξανακατεβασεις..
-
Οκ ολα καλα μόλις την περασα κγω...
-
Κγω ρε παιδια το ιδιο!σαν νεα ρομ μου εχει την 5.1.23... 4 φορές την κατεβασα την εκανα εγκατάσταση και πάλι αυτην μου βγαζει σαν νεα ρομ..