Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Παράθεση από zisistil: “Χανιά. Μάλιστα. Από κάτι γνωστούς που έχω εκεί ξέρω ότι τα περισσότερα δέματα τα περνάνε τελωνείο. Λογικό σε τόσα μέρη που σταματάει για να φτάσει στο νησί όλο και κάποιος θα το ελέγξει. Με καραβάκι σε βλέπω από την άλλη φορά. Αν και δεν ξέρω αν στέλνει με καράβι το GBναι ” το θεμα ειναι (εκτος οτι δεν το γνωριζα αυτο για την χρεωση) ποτε θα ερθει και σε τι κατασταση....
-
Παράθεση από doctor13: “@giannaris7 Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο στο forum η αλλιώς να ρωτήσεις όπως κάνεις τώρα . Κανένας δεν τα ξέρει όλα αλλά θα είχες 1 σφαιρική εικόνα τι να περιμένεις . Εννοείται ότι εάν μπεί τελωνείο θα χρεωθείς + την αναμονή . Υπάρχουν οδηγοί στο youtube για αγορές από Κίνα . Από το gearbest εννοείς . Βόρεια η Νότια μένεις ? ” ΝΟΤΟ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ 27/2 .... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από giannaris7: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από giannaris7: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ XIAOMI MAX 128GB ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ GEARBEST. ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ MAIL ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ , ΤΙ ΚΑΝΩ???? ” Με την χρήση PayPal έγινε η αγορά; ” ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ” Καλοί και άγιοι όλοι οι σπόνσορες αλλά χωρίς paypal ή alipay, εγώ δεν κάνω αγορές. ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΤΗΣΩ?? Η Α…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από giannaris7: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ XIAOMI MAX 128GB ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ GEARBEST. ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ MAIL ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ , ΤΙ ΚΑΝΩ???? ” Με την χρήση PayPal έγινε η αγορά; ” ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ