Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Xiaomi HM 1W

amcyprus - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Εκανα το τεστ και μου εβγαλε το παρακατω. Ευναι γνησιο μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ και αν ναι μπορειτε να μου πειτε το λινκ ? Manufacturer Xiaomi Model 2013023 Product 2013023 Android Version 4.2.2 Linux Kernel 3.4.5 (JHBCNBL28.0) Scaling Governor hotplug Embedded Sensors (0) MPU60x0 3-axis Accelerometer Embedded Sensors (1) ltr558 Proximity Sensor Embedded Sensors (2) ltr558 Light Sensor Embedded Sensors (3) MPU6050c gyroscope Sensor Embedded Sensors (4) AKM8963 Orientation sensor Embedded S…

• Xiaomi HM 1W

Μήνυμα

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!

• Xiaomi HM 1W

Μήνυμα

Γεια σε όλους σε αυτό το forum. Είμαι εντελώς καινούριος εδώ πιο συγκεκριμένα πριν από λίγο καταχωρήθηκα στο forum και θα ήθελα να αναφέρω κάποιο πρόβλημα που έχω αλλά και γενικότερες απορίες όσον αφορά το κινητό μου. Κάποιες ερωτήσεις μου μπορεί να φανούν γελοίες αλλά πρέπει να τις κάνω για να λύσω απορίες και προβλήματα. Το κινητό μου είναι το Xiaomi HM 1W (Δεν γνωρίζω αν το HM σημαίνει Hongmi και αν το 1W είναι το ίδιο με το 1S. Είδα κάποιες ενημερωμένες ROM και δεν γνωρίζω ποια θα πρέπει να …