Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχει παρατηρηθεί τελευταία να κάνει πλάκα η Xiaomi με το χρόνο για το ξεκλείδωμα. Αυτά έπρεπε να κάνεις Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019) Εχε απλά υπομονή και μη αλλάξεις σε καμία περίπτωση Mi Account! Θα μηδενίσει και θα αρχίσει να γράφει από την αρχή το κοντέρ. ” Τα εχω κανει ολα οσα μου παραθετεις και η αιτηση εγινε με το Mi Account που εχω εδω και 3 χρονια…
-
Να ρωτησω κατι οποιον ξερει. Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα,εχουν περασει +15 μερες ,αρα 360 ωρες και συνεχιζει να μου λεει couldn't unlock. Υπαρχει περιπτωση να ειναι 720 ωρες και να μην θυμαμαι καλα? Να πω εδω οτι ανοιγω απευθειας Mi Unlock και προχωραω την διαδικασια,ειναι σωστο η πρεπει να κανω καποια αλλο βημα πρωτα? Ευχαριστω εκ των προτερων Δημητρης
-
Καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα και απο εδω. Κατοχος πλεον της Τουλιπας μετα απο τρια χρονια με το Κενζο. Μετα τους απαραιτητους ελεγχους το τηλεφωνο "φοραει" Global stable 10.2.2.0 ο bootloader ειναι κλειδωμενος και το επιπεδο ARB ειναι 4! Ετοιμαζομαι πλεον να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα και εδω θελω να ρωτησω κατι. Για να γινει η αιτηση πρεπει να εχω καρτα Sim μεσα?ρωταω γιατι πρεπει να την αλλαξω σε nano πλεον,που σημαινει οτι θα πρεπει να χρησιμοποιω την τουλιπα ενω θα ηθελα να εχω τ…
-
Καλησπερα και παλι στην παρεα. Εφτασε η ωρα της αναβαθμισης της συσκευης και λογω οτι η εταιρια κινητης προσφερει εκπτωση και οτι το κινητο εχει φαει τουμπες και γενικα εχει τραβηξει δυσκολα τρια χρονια,λεω να παρω κατι πιο καινουριο και να εχω το Kenzo για περιπτωση αναγκης. Διαθεσιμο ειναι το Mi 8 lite στα 180+ ευρω και το σκεφτομαι.Δυστυχως δεν υπαρχει ποικιλια Xiaomi στον παροχο. Εχει κανεις να προτεινει κατι σε αυτα τα χρηματα,ισως και λιγο πιο πανω? Η χρηση που κανω δεν ειναι κατι τρομερο,…
-
Παράθεση από diamantologo: “Καλησπεριζω την παρεα του φορουμ. Πριν δυο ετη αγορασα το Kenzo μου και τοτε με την βοηθεια του @geoanto555 ειχα περασει,ο Γιωργος για να ειμαι ειλικρινης, την GTV 6.8.18 / BETA ! Παρακολουθουσα το φορουμ για αρκετο καιρο αλλα καπου αρχισα να χανω επαφη για πολλους και διαφορους λογους. Στο παρον πλεον,το τηλεφωνο μου οπως ειναι λογικο αρχισε να μου κανει νουμερα,αν και πρεπει να πω οτι δεν με κρεμασε ποτε.Απλα στην αρχη καποιες εφαρμογες δεν μπορουσαν να χρησιμοποιησ…
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι , αλλά εγώ συνιστώ τον άλλο τρόπο με mi flash και official fastboot rom.... Μήνυμα #21454 ΥΓ δεν είναι μόνο το lollipop =>marshmallow Είναι και μετάβαση τόσων miui εκδόσεων... ” Μακη ευχαριστω και παλι. Αρχικα θα εγκαταστησω οτι προγραμμα χρειαζεται στο λαπτοπ,και μετα θα προχωρησω οπως μου περιεγραψες
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ακριβως για τον λογο που ανεφερε ο @makis1024 ρωτησα για ποιες κινησεις πρεπει να κανω. Οσο καιρο διαβαζα,ειχαν αναφερει τα παιδια που γνωριζουν καλυτερα οτι η μεταβαση απο 5 σε 6 στο κινητο μου ειχε ιδιαιτεροτητες ,συγκεκριμενα επρεπε να περασω την πρωτη 6αρα αρχικα και μετα να ξαναπερασω την οποια πιο εξελιγμενη 6αρα ειχε βγει για να μην δημιουργηθει προβλημα,αν τα θυμαμαι καλα. Υπαρχει καποιος λινκ για τον οδηγο που ανεφερες @makis1024 ? Υποσχομαι να τον ακολ…
-
Καλησπεριζω την παρεα του φορουμ. Πριν δυο ετη αγορασα το Kenzo μου και τοτε με την βοηθεια του @geoanto555 ειχα περασει,ο Γιωργος για να ειμαι ειλικρινης, την GTV 6.8.18 / BETA ! Παρακολουθουσα το φορουμ για αρκετο καιρο αλλα καπου αρχισα να χανω επαφη για πολλους και διαφορους λογους. Στο παρον πλεον,το τηλεφωνο μου οπως ειναι λογικο αρχισε να μου κανει νουμερα,αν και πρεπει να πω οτι δεν με κρεμασε ποτε.Απλα στην αρχη καποιες εφαρμογες δεν μπορουσαν να χρησιμοποιησουν απευθειας την καμερα,καπ…
-
Καλησπερα στην παρεα.Μια ερωτηση,ισως και χαζη. Στο αυτοκινητο εχω συνδεσει ενα μοντακι στην εργοστασιακη πηγη για να ακουω MP3,usb stick,sd cards ktl. Υπαρχει καλωδιακι jack to jack ωστε να το συνδεω και να ακουω οτι εχει το τηλεφωνο;θα παιξει κατα την γνωμη σας;το μοντακι εχει υποδοχη jack προφανως. Υ.Γ.το εβαλα εδω λογω οτι εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο.αν ειναι λαθος ας μεταφερθει Ευχαριστω
-
Καλημερα στην ομαδα! Να πω λιγο τι εκανα σημερα. Mου ζηταγε να μην καλυπτω τον αισθητηρα εγγυτητας ενω ηταν ελευθερος,συνηθως οταν το εκανε αυτο,εκανα ενα reboot και εστρωνε.Σημερα ομως αποφασισα να κανω ενα απλο wipe που εχει αναφερθει πολλακις εδω και το ειχα κανει μερικες φορες παλιοτερα.Wipe calvik ,cache και ολα καλα.Επειδη ομως ειχα καιρο να το κανω αυτην την φορα εκανα και wipe data επειδη δεν θυμομουν ποια ακριβως wipes χρειαζονταν!!!!!!! Το αποτελεσμα ηταν να χασω τα παντα απο μεσα και …
-
Παράθεση από Gkontos10: “παιδιά 100000 ευχαριστώ στον φίλο @lallasgr ο ανθρωπος ειναι σουπερ μου το εφτιαξε στο πιτσ φιτιλι φιλε μου 100000000 ευχαριστώ ” Η πλακα ειναι,οτι το κανουν να φαινεται τοσο απλο,που καθεσαι και αναρωτιεσαι:"ρε ποσο αχρηστος ειμαι τελικα?" Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. @Gkontos10 αντε με το καλο,να το φχαρηστηθεις
-
Παράθεση από reggae_b0y: “Απο οτι διαβαζω βλεπω οτι υπαρχουν προβληματακια κυριως με την μπαταρια αν καταλαβα καλα και ισως με κατι εφαρμογες. Αξιζει να την περασω ή να περιμένω καλυτερα? ” "Οποιος καλα του καθεται και πιο καλα γυρευει,ο διαολος του κ@λου του κουκια του μαγειρευει" Παλιες παροιμιες με νοημα! Βεβαια αν ασπαζομασταν παντα τις παροιμιες θα μεναμε στασιμοι στην προκειμενη περιπτωση. Αν εχεις υπομονη και ορεξη να συμβιωσεις με,ενδεχομενα Bugs,δοκιμασε.Τα παιδια σιγουρα θα βρισκουν λυ…