Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 140.
-
RE:
ktax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Καλό θα ήταν να μας πεις σε τι μηχάνημα θες να το Βάλεις..” Σε laptop TOSHIBA με i5 (3ης γενιας) και 3gb μνήμη + 128ssd Kenzo 8.1.1 XTR-V
-
Επιλογή διανομής Linux
ktax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘέλοντας να μεταβώ στο Linux και κάνοντας έρευνα για τις διανομές Ubuntu, mint... Θα ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν ποια διανομή προτείνετε, ευχαριστώ Kenzo 8.1.1 XTR-V
-
Ρυθμίσεις καμερας για Kenzo
ktax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕδώ έχει μερικές ρυθμίσεις για την κάμερα (stock) του κινητού Redmi Note 3 & 4 που όπως λέει βελτιώνουν τις λήψεις του. xiaomitoday.com/best-camera-settings-redmi-note-3-4/ Kenzo XTR-V 8.1.1 root
-
RE:
ktax - - Recoveries
Μήνυμαgeoanto555 .... Μήπως έχεις χρόνο... (έκδοση supersu 2.79...?) Kenzo XTR-V 8.1.1 root
-
RE:
ktax - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μέσα από το ίδιο recovery install image/recovery ή με εντολές fastboot fastboot flash recovery ****.img” Oλα οκ, ευχαριστώ Γιώργο, επειδή έχω το 2.78 Supersu ποια έκδοση του 2.79 να του περάσω...? (για να μην ζητάει αναβάθμιση) Kenzo XTR-V 8.1.1 root
-
RE:
ktax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από billucky: “@Κtsak Ok. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ... Και σε μένα φιλαράκι παρακαλώ στείλε Kenzo XTR-V 8.1.1 root
-
RE:
ktax - - Ο καφενές μας
Μήνυμαbillucky Στείλε μια και σε μένα φιλαράκι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενεργοποιήστε το Doze στις Xiaomi συσκευές για μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας
ktax - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΌποιος θέλει μπορεί να δει αν η συσκευή υποστηρίζει το doze με την εφαρμογή check doze απο xda dropbox.com/s/ozoy66ljawrc76f/check_doze%20%281%29.apk?dl=0 Στο Kenzo είναι ενεργοποιημενο! KENZO XTR-V 8.2.1 root
-
Εγκατάσταση AdAway androidfilehost.com/?fid=817550096634744719 Βάζουμε σε black list ( τρεις τελίτσες πανω δεξιά - οι λίστες σας) το εξής... graph.facebook.com και μετά ξανακάνουμε στο AdAway "ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ" μετά reboot όπως ζητάει... Ειμαστε έτοιμοι!!! Kenzo XTRV - 8.2.1 root
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Κάνε και τα δύο.” ... Δεν ειδα φως, συνεχίζουν διαφημίσεις... ....anyway thanks