Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 140.
-
Ο Hugo Barra μόλις ανακοίνωσε ότι μετά από 3.5 χρόνια αποχωρεί από την Xiaomi!
ktax - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚρίμα, είχε δώσει καλή γραμμή στην xiaomi
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
ktax - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΌλα οκ... Εν λειτουργία Kenzo MIUI 8.1.1 Stable
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
ktax - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr ποια εκδοση του Mi PC Suite λειτουργει με Μ/Μ 8.1.1 xtrv stable? Εχω την 3.2.1.3111 και δεν το βλεπει...
-
Μπορούμε να βάλουμε μέσω twrp το supersu 2.79 (για να μην ζητάει αναβάθμιση? ) ...<br />Δεν θα έχουμε κάνα θεμα....? <br /><br />Kenzo MIUI 8.1.1 Stable
-
XIAOMI redmi note 4 (64gb)
ktax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡίξτε μια ματιά εδω...m.gsmarena.com/top_ten_fan_fav…es_of_2016-news-22341.php!!! Kenzo MIUI 8.1.1 Stable
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zanos: “Εχω τις 6 επιλογές με διαφανο ” Για κανε μια δοκιμή.. Φλας μέσω twrp .....file.....” Οκ φίλε στο Kenzo με 8.1.1 stable... Κόκκινα εικονίδια...6...!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ρίξτην χύμα.... κάτι μικρο διορθώσεις έγιναν... ” Μόλις την περασα,,,, μπήκε σε deep sleep...!!! MiUi8-6.0.1 Kenzo XTR-V
-
geoanto555 το mail που ηρθε, αναφερει GTV (VIP mail) FIX της (Devel) GTV-6.11.17 ROM για το RedMi 3 PRO (Kenzo) Fix της ROM για λάθος Recovery – build.prop – updater Script ενω στο link παρακατω αναφερει XTRV xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.17.zip την XTRVbeta1-6.11.17 την περασα προχθες, (από το πρώτο mail) αυτη την (fix) , την περναω απο πανω η στο κουβα.....?? επειδη ειχα δηλωμενη GTV στο προφιλ μου.. ...?
-
RE: RE:
ktax - - Recoveries
ΜήνυμαΑντε τώρα εσείς με τα mi5 αν θέλετε δοκιμάζετε και nougat ALPHA Testers for MIUI 8 Based on Android 7.0 for Mi 5 WANTED! Apply Here! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum.... MiUi8-6.0.1 Kenzo XTR-V
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Manolis_Mar: “Γεια στην παρέα. Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για full backup πριν την 6.11.10 :)” Όταν μπεις twrp για να κάνεις install την ρομ έχεις επιλογή για backup... MiUi8-6.0.1 Kenzo XTR-V
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Η νεα ενημερωση για το redmi note 3 pro ειναι η 6.11.8 μολις εφτασε....” .. 6.11.10 MiUi8-6.0.1 Kenzo XTR-V
-
RE:
ktax - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατεβα πιο κάτω...έχει efs” Ναι μπρε ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ παρακάτω...σορρυ τα πιτσιρίκια μου έκαναν το μυαλό κουρκούτι... MiUi8-6.0.1 Kenzo XTR-V