Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 403.

• Xiaomi Redmi Note 7

andreasp - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Στο Play Store πήγαινε στην εφαρμογή και πάνω δεξιά στις.τρεις.τελιτες βγάλε για τη συγκεκριμένη την αυτόματη αναβάθμιση. ” Παράθεση από xnikos: “@andreasp μήπως το ενημερώνει το aptoide... ” Ουτε το aptoide το ενημερώνει, γιατί βρήκα το apk εκτός aptoide, και φυσικά έχω ξηλώσει το auto update.Μολις σηκώθηκα. Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη. Υποψιν οτι με το που ξηλωνω το ewelink 4 και ξαναβαζω το 3.14.1, στο playstore ειναι απενεργοποιημενο το auto…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Στο Play Store πήγαινε στην εφαρμογή και πάνω δεξιά στις.τρεις.τελιτες βγάλε για τη συγκεκριμένη την αυτόματη αναβάθμιση. ” Παράθεση από xnikos: “@andreasp μήπως το ενημερώνει το aptoide... ” Ουτε το aptoide το ενημερώνει, γιατί βρήκα το apk εκτός aptoide, και φυσικά έχω ξηλώσει το auto update. Μολις σηκώθηκα. Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη. Υποψιν οτι με το που ξηλωνω το ewelink 4 και ξαναβαζω το 3.14.1, στο playstore ειναι απενεργοποιημενο το autoupdate. Παρολα αυτα, αυ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εχω το εξης πρόβλημα. Κάθε πρωί, ξηλώνω το ewelink 4.0.2 και βάζω το 3.14.1 που το βρίσκω απο aptoide. Του βγάζω το auto update απο το playstore, και τελος. ΚΑΘΕ πρωι το βρισκω αναβαθμισμενο σε 4.0.2 Πώς διάολο μπορώ να κλείσω αυτή την αυτόματη αναβάθμιση που μου έχει σπάσει τα νεύρα? Το ξαναεκανα μολις τωρα. Και μάλιστα όχι απο aptoide. Το βρήκα μόνο του το apk στο παρακάτω Link. downloadapk.net/down_eWeLink.html

• Από τότε που αναβαθμίστηκε το σταθερό του σπιτιού από wind adsl σε wind vdsl, έχω πρόβλημα με το wificall. Μου ρίχνει την κλήση κάθε φορά μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Καμία ιδέα; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Αυτο το ανθρωπακι κατω δεξια για accessibility options μπορει να μου πει καποιος πως το σβηνω? Επισης στο youtube δεν φευγουν με τιποτα απο την μεση της οθονης τα controls για Play-pause-rev-forw Κατι εχει ενεργοποιηθεί αλλα δεν μπορώ να το βρώ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Εχω την stable global 11.0.5

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από padimitris: “Η οθόνη μου είναι πολύ ευαίσθητη. Παίρνω τηλέφωνα κατά λάθος, πλήκτρα πατιουνται... Έχω nillkin flip case και tempered glass 9h +pro. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα. Σκέφτομαι μήπως φταίει το tempered?” Restart έκανες; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• wifi calling

Μήνυμα

Παράθεση από ibalampanis: “Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για να βάλω την 11.0.5.0 PFGMIXM; Τώρα φοράω την 11.0.4.0 PFGEUXM, και δεν το έχω πειράξει ποτέ το τηλέφωνο. Απλά θέλω το vowifi. Ευχαριστώ! ” Αφου δεν το εχεις πειραξει ποτε, τι οδηγο χρειαζεσαι? Δεν στην δίνει ΟΤΑ μέσα απο το τηλέφωνο? Πήγες στο "System update" ?

• Παράθεση από ktlk21: “δεν νομίζω καμία νέα συσκευή να χτυπά νε το τηλ κλειστό.. παλιά μεγαλεία της Nokia ήταν αυτά Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Λάθος νομίζεις. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από kolakokas: “Θέματα δεν βρήκα,αλλα το ξυπνητήρι που δοκίμασα τωρα με σβηστό τηλ δεν δουλεψε.επρεπε να δουλεύει?δεν το κλεινω ποτε” Επιβεβαιωνω κ εγώ , πως το cosmote wificall δουλεύει, αλλά δεν χτυπάει το ξυπνητήρι με σβηστό τηλέφωνο. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από andreasp: “Στο Redmi note 7 , του δουλεψε κανενος το cosmote wifi call με την 11.0.5 global stable ? ” Ναι δουλεύει ” Σε ευχαριστω! Κατι αλλα θεματα που διαβασα, για ξυπνητηρι πχ που δεν χτυπαει με σβηστο τηλέφωνο, ισχύει?

• Παράθεση από sv1kwz: “Πόσοι σέρβερ για ποσες συσκευες υπαρχουν στην κινα ... sonoff, tuya, και δεν ξερω και γω τι αλλο ... Εκει γιατι παίζουν ολα στο millisecond ? Γιατι προφανως η xiaomi πετάει χαρταετό.... ” Ακριβώς αυτό! αρχίσαμε τα "έχει μποτιλιάρισμα" μέχρι την κίνα. Λές και ξέρεις όλοι οι άλλοι σέρβερς που ειναι. Και ακομα και αυτο να επηρεάζει, κάποια στιγμη πρεπει να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι πια πουλάει σε όλο τον πλανήτη τα κινέζικα προιόντα της. Συνεπώς... Ξηλωμα τα κινέζικα διό…

• Παράθεση από ktlk21: “παιδιά το έχετε χάσει.. επίσημα δεν πουλάει συσκευές που συνδέονται μόνο στον κινέζικο server, στην Ευρώπη.. αν τώρα εμείς θέλουμε αυτά τα προϊόντα πρέπει να συμβιβάστουμε ότι για μια λάμπα που θα ανάψουμε θα πρέπει η εντολή να πάει απο τον διακόπτη, κινητό μας Κίνα και να γυρίσει στην λάμπα μέσα από εκατοντάδες ενδιάμεσους... μην λέμε ότι θέλουμε.. Πάρτε ευρωπαϊκές συσκευές και κάντε την δουλειά σας Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” Και αργεί? Χάνει το τρόλλευ ? Οι Son…

• Παράθεση από vasma: “Το πρόβλημα δεν είναι τα update ούτε και οι νέες βέρσιον θα λύσουν κάτι... Το πρόβλημα βρίσκεται στον κινέζικο server γι'αυτό δεν αναγνωρίζει συσκευές διότι σέρνεται , και εδώ η xiaomi είναι απαράδεκτη και δείχνει γενικά ότι πόσο ανεύθυνη είναι στα θέματα του software και γενικά την υποστήριξη, είναι σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι πουλάει συστήματα ασφαλείας και διάφορα συμπράγκαλα σχετικά. ” Στις αρχες ημουν fanboy της Xiaomi. Σημερα... μονο κινητα. Οτιδηποτε αλλο το …

• Να το ποσταρω άλλη μια φορά;; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Στο Redmi note 7 , του δουλεψε κανενος το cosmote wifi call με την 11.0.5 global stable ?

• Αναβάθμισε κανείς στην 11.0.5 global? Ξεκίνησε να δουλεύει το Cosmote Wificall ?

• Παράθεση από George 21: “Ναι εγώ έχω κανονικά με την 11.0.5 xtrv.. ” Μιλας λοιπον για Redmi note 7 Global, που φορας την 11.0.5 και δουλευει το cosmote wifi call κανονικα, ενώ με την 11.0.4 δεν λειτουργούσε. Μιλας για τις κανονικες εκδοσεις, και οχι τις εκδοσεις του forum. Σωστα? Προσπαθώ να είμαι σίγουρος, γιατί δεν θέλω να την ξαναπατήσω.

• RE: wifi calling

Μήνυμα

Παράθεση από zoo: “Εγώ κατάλαβα ότι για το RN7 (lavender) μιλάμε. Είμαστε σε αυτό το νήμα, έγραψε και lavender, θεώρησα ότι το "pro" μπήκε εκ παραδρομής... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επειδή κ εγώ δεν ξέρω τι εννοει ο φιλος παραπάνω, για αυτό ξαναρωτάω Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Σε 11.0.5 MIUI του δούλεψε κανενός το cosmote wificall ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• wifi calling

Μήνυμα

Σε redmi note 7 την έβαλε κάνεις; Παίζει το cosmote wificall ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk