Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 403.

• RE:

andreasp - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gavakas: “Καλησπέρα, Redmi note 5 Stable 11.0.3 σε Cosmote, εχω εμφανισει τις επιλογες VoLTE και VoWIFI στις ρυθμισεις, αλλα δεν εχω δει αποτελεσμα. Μιλησα με Cosmote και ειπα οτι εχω το redmi note 7 και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε ενα καταστημα για να μου κανουν αναβαθμιση το λογισμικο. Τους ειπα οτι εχει γινει η αναβαθμιση σε MIui 11 και μου ειπαν (ουτε η κοπελα που μιλουσα ηξερε ακριβως) οτι δεν αναβαθμιζουν το λογισμικο του κινητου αλλα κατι αλλο . Τους ειπα οτι βλεπω τις επι…

• ΕΠΕΙΓΟΝ παιδια! Εχω το redmi note 7. Μετα το MIUI 11 , ξαναγυρισα με flash σε MIUI 10. Για καποιον ανεξηγητο λογο, ξυπνησα τωρα και το κινητο πειρμενει reboot για να εγκαταστήσει πάλι το MIUI 11. Πώς μπορώ να το ακυρώσω??? ΔΕΝ ΘΕΛΩ να αναβαθμιστεί σε Miui 11

• Ούτε εμένα πάντως σε redmi note 7 με MIUI 10 global μου βγάζει τέτοια επιλογή. Βασικά μόνο log.files διαβάζει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nt7561: “Εμένα πάντως με cosmote και miui 11 δουλεύει κανονικάforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66486/ - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66486/ ” Με αυτή την ρύθμιση από το παραπάνω πρόγραμμα; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Δούλεψε? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν δοκιμαζω αν δεν το κάνει άλλος. Έχω γυρίσει σε MIUI 10 για αυτόν τον λόγο. Πρώτα θα σιγουρευτώ από άλλα παιδιά που έχουν μείνει σε MIUI 11 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Ας το δοκιμάσει και κάνεις με Miui 11 και redmi note 7 να μας πει, αν θα παίξει το wificall Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Ok καλή τύχη.... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποιο απ' όλα τα activity manager είναι; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Στην "προσθήκη συσκευών" βλέπω κινέζικα. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από vasma: “Παράθεση από AgMa: “Καλησπέρα, Επειδή οι σελίδες και του παλιού θέματος και αυτού είναι πάρα πολλές, σε ποιό στάδιο βρίσκεται το mi-home.apk ; Στο playstore βλέπω 5.6.40 και στο άλλο θέμα βλέπω σαν τίτλο thn 4.1.7. Ευχαριστώ... ” Από το playstore μου εχει κατέβει η 5.6.44... και καλό είναι να κατεβάζεις μόνο από εκεί! ” Εγω δεν εχω καταλαβει παντως. Αναβαθμιζεται και απο το playstore, και εσωτερικα απο την ιδια την εφαρμογη. Τι ειναι η μια και τι η αλλη δεν εχω καταλαβει. Απ…

• Παράθεση από yiatsou: “Cosmote, πριν τον Νοέμβριο με miui 10 έπαιζε... Τώρα παίζει μόνο volte Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατί παιδευεσαι άδικα. Ξαναγυρνα σε MIUI 10. Εγώ το έκανα μια δεν ξανααναβαθμιζω ούτε Miui 12 αν πάρει. Μόνο προβλήματα έχουν οι αναβαθμίσεις της xiaomi. Ποτέ δεν λύθηκε κάτι. Μόνο παρουσιάστηκε κάποιο καινούργιο πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GiannisKal4: “Να σας κανω μια ερωτηση που με καιει πολυ..σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi redmi note 8 pro αλλα θελω να μου πειτε αν θα εχω καποιο θεμα με το vowifi..ειναι ο μονος λογος που αλλαζω τηλεφωνο αφου εχω το redmi note 5 και μετα την αναβαθμιση σε miui 11 σταματησε και δεν δουλευει το wificalling , εγω δεν πολυ νιωθω να το rootaρω και να ασχοληθω περαιτέρω οποτε παω για αλλαγη εκτος κι αν μου πει καποιος οτι γινεται downgrade σε προηγουμενη miui αν κανω επαναφορα εργοστασ…

• RE: RE:

andreasp - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από amavroudis: “Βάλε region Ελβετία και δοκίμασε ΟΤΑ... Αν θέλεις βέβαια να αναβαθμίσεις.” Ευχαριστώ! Άλλαξα την τοποθεσία και δούλεψε αμέσως και κατέβασε την 11.0.4 PFGEUXM” Ας προσεχές! Λυσσαξες να το αναβαθμίσεις. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από zoo: “@vag74 WiFi calling έχεις με την xtrv 12/12 dev? Το έχω ανάγκη, το έχασα με το MUIU 11 και σκέφτομαι είτε να γυρίσω σε MIUI 10.3.6.0 είτε να βάλω την εδώ rom. Βαρέθηκα να περιμένω αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα...” Εγώ έβαλα την 10.3.10 με flashboot και δουλεύει άριστα. Άσε που επανήλθε και η μπαταρία... 38% μπαταρία έχω αυτή την στιγμή από τις 6 το πρωί με μπόλικη χρήση. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Και με 10.3.10 τελικα δουλευει μια χαρα. Μου εβγαλες λιγο την ψυχη στο sync των επαφων με το gmail, αλλα τελικα εχει ερθει σε απολογια το τηλεφωνάκι και ολα καλα. Το MIUI 11 ας το φαει η Xiaomi...

• Παράθεση από venioni: “@andreasp στις ρυθμίσεις sim σου εμφανίζει τα κουμπιά volte και vowifi; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπον... εχω κανει τα παντα εδω και 3 ωρες. τωρα που το ξαναεγραψες, ξαναμπηκα τα ξανααπενεργοποιησα, τα ξαναενεργοποιησα και επαιξε. Υποψιν οτι το εχω κανει 5 φορες μεχρι τωρα αυτο. Εβγαλε το εικονιδιο, αλλα τηλεφωνο δεν μπορει να παρει και χανεται και το εικονιδιο. "SERVER ERROR. TRY AGAIN LATER" βγάζει σε κάποια τηλέφωνα.... οχι σε όλα. Α…

• Καποιο link για να κατεβασω την 10.3.6 redmi note 7 global ? Με την 10.3.10 δεν επαιξε το wifi call

• Δυστηχως και σε 10.3.10 που γυρισα, το Wificall δεν δουλευει με την Cosmote. Μπας και εχει κανει καμια μαλακια η Cosmote και τσάμπα κράζουμε την Xiaomi ?? Εντωμεταξυ δεν ειμαι σιγουρος οτι ειχα 10.3.10 πριν. Παιζει να πηδηξε αναβάθμιση το τηλέφωνο απο παλαιότερη Miui 10 σε Miui 11 κατευθειαν?

• Παράθεση από venioni: “@andreasp Κατι συμβαίνει με τίς ρυθμίσεις του κινητού σου, και εγω νόμιζα οτι το volte και wificall δεν δουλεύουν στο redmi note 8 αλλα τελικά μετά την απενεργοποίηση απο το dialer app *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* το κινητό έχει volte και vowifi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι να εχουν οι ρυθμισεις δηλαδη? Τζιφος! Δεν παιζει.

• Εγώ πάντως ξαναπέρασα MIUI 10 στο redmi note 7, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω ακόμα κανένα εικονίδιο Wificall να αναβει και ανησυχω οτι τσαμπα η ταλαιπωρία...

• Παράθεση από martzicadespell: “Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών δεν θέλει να βοηθήσει. Ενεργοποιημένο √ Ρυθμίσεις τηλ √ Δουλευει x ” Ας μην βοηθαει. Ξαναπαρε τηλεφωνο και πες τους οτι το πηρες απο Γερμανο. Ειναι καραγκιοζηδες. Ελεεινες τακτικες...