Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 403.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, notifications and status bar, app notifications διαλεξε το app που θέλεις και βγάλε τα floating notifications. ” Αυτο κανω. Και παω στο messenger.Βγαζω τα floating και μετα απο 5-10-15 λεπτα εχει ξαναμπει Τωρα το εχει κρατησει απο χτες. Χτες το απογευμα παιδευομουν ωρες με το να το βγαζω και ξαναμπαινει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Αυτό που μένει ειναι απεγκατάσταση και εγκατάσταση παλι το messenger …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, notifications and status bar, app notifications διαλεξε το app που θέλεις και βγάλε τα floating notifications.” Αυτο κανω. Και παω στο messenger. Βγαζω τα floating και μετα απο 5-10-15 λεπτα εχει ξαναμπει Τωρα το εχει κρατησει απο χτες. Χτες το απογευμα παιδευομουν ωρες με το να το βγαζω και ξαναμπαινει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑυτο το πραγμα οσο και αν το κλεινω ανοιγει απο μονο του ξανα. Καμια λυση υπαρχει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπο που; Απο το messenger? Απο τις ρτθμισεις του xiaomi ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜου χει σπασει τα νευρα αυτη η κουρτινα που κατεβαινει απο πανω με καθε μηνυνα στο messenger. Πως διαολο κλεινει; Μονο αυτο! Το εικονιδιο με την profile pic του συνομιλητη το θελω. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
latest global rom
ΜήνυμαΠρεπει να ειναι κλειδωμενο; Ποτε ακριβως; Εμενα δεν το βγαζει καθε φορα. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
latest global rom
ΜήνυμαΚαποιες φορες οταν το βαζω στον φορτιστη, βγαζει ενα ωραιο γραφικο που ερχεται η ενεργεια απο το usb. Ποτε το βγαζει αυτο και τι σημαινει; Δεν εχω καταφερει να το επαναλαβω. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Παράθεση από sgatz: “Έχω το μοντέλο PLT E50, δουλεύει άψογα με το note 7 εδώ και 2 μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στην εταιρία αλλά στο δικό σου ακουστικό. Είμαι με τη 10.3.4 global EU από infoquest για να δεις μήπως σε βοηθήσει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σιγουρα δεν εχει προβλημα γενικα η μαρκα. Εγω σκεφτομουν νηπως για το συγκεκριμενο μοντελο με το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Έχω explorer 15 (?) εδω και χρονια και δουλευει αριστα και με το redmi note 7. Για το 8…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝα δοκιμασω αλλη μαρκα bluetooth ? Δεν γνωριζω πια κανεναν που να εχει. Και ποιο bluetooth αλλης μαρκας ειναι εστω και αποδεκτο; Οποιο και αν εχω δοκιμασει στη ζωη μου, δεν ακους τιποτα! Τα μοναδικα αποδεκτα ειναι τα plantronics. Αυτα τα bluetooth ειναι τα μοναδικα προιοντα σημερα που δεν αναβαθμιζεται το firmware ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠηρα ενα καινουργιο Plantronics Explorer 80/85 Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ μιλάς , κάνει disconnect απο το τηλέφωνο και σου γυρνάει την κλήση στο τηλέφωνο. Θεωρώ ότι είναι κάποιο θέμα με το redmi note 7, γιατί φίλος που πήρε το ίδιο plantronics σε Iphone 8 δεν έχει κανένα θέμα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από sgatz: “Με wind σταθερή μπήκα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και ερχεται η ερωτηση. Τι dns εχεις; Της wind ή τους εχεις αλλαξει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Της Google... Λες; Δε το σκέφτηκα αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπον! Επειδη γυρισα στο σπιτι μου (Δευτερα γαρ), προσπαθησα και παλι να συνδεθω και δεν τα καταφερα. Ουτε απο το γραφειο. Ουτε απο το σπι…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΗ αληθεια ειναι οτι τωρα που βρισκομαι στο εξοχικο με vodafone σταθερη, παιζει κανονικα. Κανεις με wind σταθερη που να εχει προβλημα; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν το κατάλαβα αυτό; Με wifi συνδέεσαι στη τράπεζα; Στο router σου συνδέεσαι... Τι σχέση έχει ο wifi driver;” Και ομως. Ρωτησε κιολας και φανηκε οτι το γνωριζουν. Εχει προβλημα λεει ο wifi driver και πρεπει.να αναβαθμιστει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΧρησιμοποιει κανεις Alpha Mobile Banking? Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι απο Wifi δεν μπορεις να συνδεθείς, γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Alpha Bank "Ο Driver του wifi στα Xiaomi κινητα έχει πρόβλημα και πρέπει να αναβαθμιστεί" Να φανταστώ ότι δεν είμαι ο μόνος που μου ακούγεται γελοίο εε? Καμιά λύση?
-
Εχω και αλλη ειπα στη βεραντα που δουλευει καλυτερα. Δεν ειναι θεμα η λαμπα. Ειναι συνολικα μη αξιοπιστη λυση. Εχεις την εντυπωση οτι θα κατσω να κανω εγω το debugging της xiaomi ? Παραλιγο βεβαια να μπω στις προεγγραφες, και παλι καλα που δεν το εκανα γιατι θα την παταγα! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Εσυ εισαι τυχερος οπως φαινεται. Εκτος και αν εχει συμπαθεια στην Cosmote. Wind 50 αρα εχω. Ασε που ειναι ανεκδοτο η υπονοια οτι χρειαζεται 50mbit για να αναβοσβησει μια λαμπα. Τα sonoff παντως λειτουργουν αψεγαδιαστα απο 50mbit μεχρι 6 με ενα σαπιο ρουτερ zte Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από andreasp: “Να που βλεπω και καποιον να λεει το αυτονοητο. Τα κινητα της ειναι κορυφαια. Στα υπολοιπα ειναι για γελια. Συστημα συναγερμου που χανει την συνδεση; Ενα συστημα ασφαλειας πρεπει να λειτουργει αψεγαδιαστα καθε δευτερολεπτο. Αυτη την κωλολαμπα, την σεταρω μια φορα την εβδομαδα. Μονιμα off line ειναι. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Για ποια από όλες τις λάμπες μιλάς πρώτον δεύτερον τι πάροχο έχεις και τρίτον τι ρούτερ έχεις ;;; Sent from…
-
Να που βλεπω και καποιον να λεει το αυτονοητο. Τα κινητα της ειναι κορυφαια. Στα υπολοιπα ειναι για γελια. Συστημα συναγερμου που χανει την συνδεση; Ενα συστημα ασφαλειας πρεπει να λειτουργει αψεγαδιαστα καθε δευτερολεπτο. Αυτη την κωλολαμπα, την σεταρω μια φορα την εβδομαδα. Μονιμα off line ειναι. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk