Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 140.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαμπορείς να μου πεις πως γίνεται ; ακυρο
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαοπότε να του περάσω την official fast boot china dev για να ξεκλειδώσω ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤου τον είχα ξεκλειδώσει όταν περασα τη ρομ του gkalen . Υπάρχει περίπτωση να κλείδωσε ; αυτός κατέβασε την official και την πέρασε μέσω twrp αλλά κόλλησε το mi logo .
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας . έχω στα χέρια μου ένα redmi note 3 pro kenzo το οποίο προσπάθησε φίλος να του περάσει την official ενώ είχει ρομ του gkalen και το brikare . To έβαλα σε fastboot mode και ακολούθησα την unbrick διαδικασία του lallasgr . To τηλέφωνο είχε περασμένη την twrp αλλά τώρα δε μπαίνει . τι μπορώ να κάνω ; Να κατεβάσω μια official φαστβοοτ ρομ ; Δε θα έχει κλειδώσει τώρα ;
-
οκ ευχαριστώ
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20406/
-
του είπα να μου στείλει ένα screen shot , οπότε θα επανέλθω . Ανέστη καλησπέρα !!
-
ωχ....βιάστηκα . Όχι είναι με γκλόμπαλ , να θυμάμαι καλά . Την official μπορεί να την πάρει μέσω της εφαρμογής της αναβάθμισης ;
-
@lallasgr Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Μπήκα στο λογαριασμό του και κατέβασα το ζιπάκι . Θα του το στείλω και θα δω αν μπορεί να το ξεκλειδώσει
-
Καλησπέρα @lallasgr . 3 φίλοι πήραν το καλοκαίρι από ένα redmi note 3 pro . Οι δυο έκαναν αίτηση για unlock και τους έστειλαν το sms μετά από 3-4 ημέρες και περασαν χρησιμοποιόντας τον οδηγό σου , την Ελληνική rom . Ανέλαβα να περάσω την Ελληνική στον τρίτο μιας και δε το έχει και έστειλα μήνυμα για unlock πριν ένα μήνα . Αφού δεν λάβαμε το sms ανοίξαμε ένα thread δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού , όπως υποδεικνύει στο φόρουμ , ώστε να στείλουν το sms . Έχουν περάσει άλλες 10 ημέρες αλλά τίπ…
-
@gkalen στο έστειλα στο e-mail σου Ευχαριστώ
-
@gkalen Γιώργο καλησπέρα και από εμένα .Πέρασα τη RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip| by gkalen με factory reset και έχω δυο παρατηρήσεις 1.Με κλειστό το κινητό και φορτισμένο 100% το πρωί η μπαταρία ήταν στο 91% . 2. Κάποιες εφαρμογές (mail -weather -remote control-yellow pages -bug report ) που δε τις θέλω και δεν απενεργοποιούνται , τις έσβησα από το root explorer αλλά μετά είχα πρόβλημα με το συγχρονισμό μιας και δεν έκανε .Πέρασα εκ νέου τη ρομ και λυθηκε το πρόβλημα . Επηρεάζει κάποιες α…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
klag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@NasDriver @lallasgr @GR_Macedon Παίδες καλησπέρα . Πέρασα με επιτυχία την GTV 7.3.2 Stable στο redmi note 3 pro kenzo ακολουθώντας αυτή τη φορά πιστά τα βήματα του οδηγού . Σας ευχαριστώ θερμά για τη βοήθεια !!!!!
-
klag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@'NasDriver όχι είναι οι ρυθμίσεις της TWRP που βρήκα στο internet ώστε να ξέρω αν έχω κάνει λάθος στις ρυθμίσεις της θα κάνω τα βήματα του οδηγού κατά γράμμα και αν έχω πρόβλημα θα σου πω ευχαριστώ
-
klag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, κάνε έναν έλεγχο ότι δεν έχει κλειδώσει ξανά, απλά για επιβεβαίωση. Αν είναι ξεκλείδωτος, μπαίνεις TWRP ---> wipe ---> cache + dalvick/art cache + data (factory reset) και βάζεις όποια ελληνική ρομ θέλεις. Το error 7 στο εμφανίζει γιατί όταν άνοιξε το TWRP δεν έκανες swipe δεξιά να επιτρέψεις να γράφει στα partition, λύνεται με διαγραφεί του φακέλου TWRP και allow όταν σε ρωτήσει ξανά. ” Ανέστη , ετσι πρέπει να το ρυθμίσω ;
-
klag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@GR_Makedon άκυρο ...το έβαλα στα Αγγλικά και το βρήκα Eυχαριστώ , θα προσπάθήσω πάλι