Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 140.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
klag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαmount η sd card τι σημαίνει ;(άσχετος ;;;) edit @NasDriver ευχαριστώ !!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
klag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρες !!! Προσπάθησα να περάσω την Gtv σε redmi note 3 pro kenzo . Έκανα όλη τη διαδικασία (Ξεκλείδωμα-Φλσάρισμα official) .Μέχρι την TWRP πήγαν όλα καλά . Μετά στα wipes παρασύρθηκα από το δικό μου κινητό και έκανα format-factory reset και όλα τα wipes εκτός από την sd card . Πήγα να περάσω την Gtv και μου έβγαζε το σφάλμα του συννημένου . Προσπάθησα 2-3 φορές, έκανε εκ νέου κατέβασμα της ρομ αλλά δε μπόρεσα . Μετά προσπάθησα να περάσω την 6.5.26 του gkalen και ενώ έκανε install , στην επαν…
-
Γιώργο..... Είναι δυνατόν να μου αφήνει η νέα ρομ ελεύθερη ραμ 1.4-1.5 ενώ στις άλλες είχα 1-1.1;
-
σε εμένα δε δουλεύουν οι LED ειδοποιήσεις !!
-
Σε εμένα Γιώργο διορθώθηκε το θέμα του συγχρονισμού και της φραγης. Thank you
-
Σε εμένα Γιώργο δε δουλεύει και η λίστα φραγών εκτός από τη μερική μη λειτουργία του συγχρονισμού . Επειδή δε τα πειράζεις εσύ αυτά θεωρώ ότι είναι bugs της μαμάς .
-
το λινκ δουλεύει ... Άλλες φορές δουλεύει ο συγχρονισμός και άλλες όχι . έκανα wipe cache/dalvick αλλά κολλάει . δε πειράζει , θα διορθωθεί στα επόμενα
-
Γιώργο έχω βάλει τη δική σου και ενώ παει καλά , έχω θεματάκια με το συγχρονισμό των φακέλων στο mi cloud. Δε ξέρω αν έχει άλλος θέμα !!! Τα λινκ για το redmi note 3 pro kenzo , μήπως δε δουλεύει (ΑΚΥΡΟ)
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Αν έρθουν οι συσκευές με multilanguage τότε είναι πειραγμενο ρομ και πας για download mode και φλασαρισμα με miflash. Αν έρθουν με Αγγλοκινεζικη developer rom τότε προχωρας σε αίτηση ξεκλειδωματος. Όταν έρθουν, στείλε ένα screenshot με το about phone της συσκευής. ”
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Οι συσκευές θα είναι κλειδωμένες 100% ... Εδώ θα βρεις όποιον οδηγό χρειάζεται για το Kenzo.... Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” θα πρέπει τότε να ξεκελιδώσουν πρώτα τις συσκευές και μετά τα υπόλοιπα
-
Όχι Γιώργο μου . 3 φίλοι μου αγόρασαν τις συσκευές και προσπαθούμε να δούμε τι τους έχουν βάλει , αν πρέπει να ξεκλειδώσουν τις συσκευές κτλ . Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλουν τη ρομ τη δική σου Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Για τα προβλήματα που λες ότι έχεις , πρέπει να δούμε αν το επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος .. Επίσης, νομίζω ότι διάβασα για παρόμοιο πρόβλημα στα θέματα και στο miui eu .. Αnyway , θα τον φάνε το μήνα μέχρι να φτιαχτούν κάποια προβληματακια που υπάρχουν. @klag Ok , ξεκ…
-
Όχι Γιώργο μου . 3 φίλοι μου αγόρασαν τις συσκευές και προσπαθούμε να δούμε τι τους έχουν βάλει , αν πρέπει να ξεκλειδώσουν τις συσκευές κτλ . Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλουν τη ρομ τη δική σου
-
Γιώργο καλησπέρα . Θα μαγειρέψεις ρομ(miui 8 ) για το redmi note 3 pro kenzo ;
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν θέλει ελληνικά μενού θα πρέπει να κάνει αίτηση για unlock και να βάλει την official china developer ώστε μετά να ξεκλειδώσει και να βάλει την ελληνική Αν δεν έχει πρόβλημα και μπορεί και με Αγγλικά μενού μπορεί να βάλει απευθείας την official global stable ή developer. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθεί αυτόν τον οδηγό : ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Αν υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο (βασει των…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαok θα το δω αργοτερα και θα ενημερωσω . ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr πιθανόν , μάλλον έχω λάθος drvers , αφού δε το βλέπει καθόλου το τηλέφωνο στο recovery mode
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαγια να μου βγάλει την καρτέλα με τα updates πρέπει να μπω σε fastboot mode , μου εμφανίζει τις δύο ρομ αλλά δε φλασάρει καμιά . Όταν μπαίνω σε recovery mode δε βλέπει το τηλέφωνο
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Thank you !!!