Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 140.
-
Παράθεση από pafimal: “Καλησπερα,το εγραψα κατα λαθος και στην σελιδα για τις ρομ,πηρα ξανα το MiNote Pro,το κινητο φορουσε απο τον προηγουμενο κατοχο την ρομ του @gkalen,μπηκαμε σε recovery mode (TWRP) προσπαθησαμε να κανουμε τα γνωστα wipes και στη διαδικασια του reboot κολησε στο MI logo,ξανακατεβασα την ρομ την φλασαρα και ολα καλα,θυμαμαι οτι οταν εδωσα το δικο μου Mi Note pro πριν απο δυο μηνες το twrp ηταν σε πορτοκαλι αποχρωση τωρα ειναι σε μπλε,λεω και εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο …
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Χαχα , αυτό με τη μπύρα μου άρεσε ... Βαλαμε και τα ποτήρια στον καταψυκτη σήμερα και μόλις ρουφηξα μία .. Αν όλα πάνε καλά θ'ανεβει στα downloads κανονικά .. Θα περιμένουμε λίγες μέρες να τη δούμε και σε βάθος χρόνου Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσένα σκεφτόμουν, να ήμουν εκεί να μας χτυπαγε το αεράκι και να πιναμε ένα βαρελακι. Σαφώς και θα την τσεκάρουμε περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Παρεμπιπτόντως μου άρεσε ιδιαίτερα η υπογραφή σου κατ…
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Ωραία , όλα καλά τότε. . Το θέμα τώρα είναι να δοκιμαστούν όλα αν δουλεύουν σωστά και πώς πάει από ταχύτητα , μπαταρία κ.λ.π. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλά πάει, δεν έχω βρει κάποιο bug. Δοκίμασα Bluetooth και πλοήγησηςστο αμάξι, χωρίς πρόβλημα,από ταχύτητα καλή και η μπαταρία τώρα που σερφαρω, πάει καλά, δε την καταπινει σαν παγωμένη Μπύρα στο καυτό καταμεσημερο
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από klag: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από spoulk: “Εμείς (Redmi 2 TD) θα δούμε τίποτα σήμερα- αύριο??? ” Τη φοραω ήδη Ανεβαζω σε λίγη ώρα ...Αυτή είναι η τελευταία ρομ Miui 7 και πάμε για Miui 8 πλέον.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14655/ ” Δουλεύει Γιώργο. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι άργησε πολύ να ανοίξει το κινητό μετά το Install ” Εντάξει αυτό , το άκουσα κι από άλλους. Μετά από reboot όμως ανοίγει κανονικά ή θέλει πάλι πολύ χρόνο?? …
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από spoulk: “Εμείς (Redmi 2 TD) θα δούμε τίποτα σήμερα- αύριο??? ” Τη φοραω ήδη Ανεβαζω σε λίγη ώρα ... Αυτή είναι η τελευταία ρομ Miui 7 και πάμε για Miui 8 πλέον.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14655/ ” Δουλεύει Γιώργο. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι άργησε πολύ να ανοίξει το κινητό μετά το Install
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από klag: “Δε λειτουργεί το reboot to recovery ” Οκ , θα το ξανατσεκαρω αυτό .. Τα υπόλοιπα είναι που μας ενδιαφέρουν πιο πολύ , λειτουργία, ταχύτητα , μπαταρία , εφαρμογές κ.λ.π. Αυτά να δούμε πρώτα και θα δω τι φταίει με το reboot recovery μενού. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε γενικές γραμμές δεν έχει πρόβλημα . Ημπαταρία είναι κάτι που θα δείξει σε λίγες ημέρες , μια πρώτη εντύπωση είναι ότι πάει καλά αλλά δεν είναι ασφαλές συμπέρασμα
-
Δε λειτουργεί το reboot to recovery
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Πρώτη αναφορά από τη Ρωσίδα. Μου έβγαλε στην αρχή σφάλμα στο viber αλλά δουλεύει κανονικά, μάλλον τυχαίο ήταν. Στο Άλμπουμ έκανε ενα δεκάλεπτο μέχρι να βρεί τις φωτό από την κάρτα (μου φάνηκαν τα δεύτερα ως ημέρες). Η πίσω κάμερα μου βγάζει εμφανώς πιο σκοτεινές φωτο σε εσωτερικό χώρο, ενώ της μπροστινής είναι κανονικές. Στα καλά αφήνει περισσότερη μνήμη ελε'υθερη (από 865ΜΒ έως 890ΜΒ), είναι γρήγορη στην απόκριση αλλά όχι όσο οι 6.4.21-28 σου που είχα δοκιμάσει. Όμως Δ…
-
Παράθεση από gkalen: “Βάλε το CloudPrint2 από playstore Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” CloudPrint2¨δε βρίσκω στο play , έχεις link ;
-
Παράθεση από gkalen: “Aλλαξε τη , ή βαλε το CloudPrint2 από κάποια ρομ η από το playstore για να δουλέψουν οι ρυθμίσεις σ'αυτη τη ρομ . Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έκανα εκ νέου clean install της ρομ και δε δουλεύουν τα "περισσότερα στο play . Δε με απασχολεί το συγκεκριμένο bug
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Πάρε αυτό που έχει η 6.4.28 ... Ποια ρομ φορας??? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την 7.2.1.0 stabel που έχεις φτιάξει εσύ !
-
Παράθεση από Emplokeas: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Emplokeas: “Λοιπον ,στο μι4 ολα καλα!!! Ο επεξεργαστης κανει πολυ καλο scalling (δλδ 0 lag χωρις υπερθερμανση... :)) και απο μπαταρια τα ιδια με την official... αααααα και δεν εγινε clean install , αλλα απο πανω απο την official με τα προβλεπομενα wipes.Πριν 10 μερεσ εκανα full format... ” Μπορεις να επιβεβαιώσεις κι εσύ ότι οι εφαρμογές , θέματα , μουσική , βίντεο περιεχουν κινέζικα ?? ” Καλημερα....οχι και οι τρεις...μονο τα θεματα,οι…
-
Παράθεση από gkalen: “@klag Έγινε Κωστα μου , να'σαι καλά , πάντα έτοιμος για όλα !!! Μπορείς να δοκιμασεις και αυτή που βλέπεις ( 7.2.1 ) ... Πάρε ένα backup από twrp και κοπάνα τη να δούμε τι λείπει να το ετοιμάσουμε κι αυτό .. Μάλλον το 3way reboot λείπει αλλά δε θυμάμαι σίγουρα .. ” Οπότε μπορώ στη διάθεσή σας Έκανα clean install της ρομ καθώς και των εφαρμογών . Δε δουλεύουν τα "περισσότερα" στο play store . Δεν υπάρχει η apk του gmail . Το 3way reboot υπάρχει . edit Γιώργο , αν θυμάσαι είχ…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από pechr: “@gkalen κάποια στιγμή νομίζω ήταν να βγάλεις stable στο redmi note 2 αν θυμάμαι καλά. Έψαξα στα downloads αλλά μόνο dev βρήκα. Την έχεις αναρτήσει κάπου αλλού ή δεν ολοκληρώθηκε το project; ” Την δοκιμασαμε με τον stefanos1985 και ήταν μία χαρά , επειδή όμως όπως κι εγώ έτσι κι ο stefanos προτιμούμε dev από stable , το άφησαμε το project στη περίπου στη μέση μέχρι να βρεθεί κάποιος να θέλει να δοκιμάσει stable για να ολοκληρωθεί ... Στην ουσία σχεδόν ολ…
-
Καλησπέρα, σφαίρα η rom αλλά από κατανάλωση έχω παράπονο.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από flowin_through: “Δε μου δουλεύει το Dolby atmos ” Φλασαρε το ζιπ του dolby atmos ... Δεν έχει πει κανείς κάτι γι'αυτο , να περιμένουμε να μας πούνε αν συμβαίνει και σε άλλον .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα δουλεύει
-
Χρόνια πολλά, πολύχρονος, με υγεία και ευτυχία
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.4.28 για το RedmiNote2 Hermes... DOWNLOAD RedmiNote2 Hermes 6.4.28 Στα downloads , εδω .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-28/#files INSTALLATION Τα γνωστά ... Χριστος Ανεστη και Καλό Πασχα σε όλους !!!!! ” Όλα καλά ” Όλα καλά και με εμένα!!!!
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, η ρομ τρέχει μια χαρά για το redmi note 2. Αναμένουμε τη νέα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας!!!! Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Ωραία , για να δούμε απο'δω και πέρα πως θα πάει ... Αυτό με το playstore δε λύνεται ούτε με clean install ?? Τι αλλαξες και έγινε αυτό ? Το playstore είναι ΟΚ αν συνδέθεις με άλλη συσκευή ?? @klag Μάλλον αύριο το ρομ για το RN2 η αργά το βράδυ .. Έτσι για να κάνουμε Καλό Πασχα . Σε λίγο ξεκιναω , μ…