Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 140.
-
Οκ το έβαλα, τα λέμε αύριο
-
Παράθεση από kostas lagoudis: “Κάνοντας επανεκκίνηση μου έβγαλε για πρώτη φορά το μήνυμα ότι μπορώ να βοηθήσω στη βελτίωση της MIUI και ζητάει να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου. Στο όνομά χρήστη δε παίρνει γράμματα οπότε και έβαλα τον αριθμό λογαριασμού στη MIUI και το password και πάτησα επικύρωση αλλά ενώ δείχνει να φορτώνει τα δεδομένα που του έδωσα δεν προχώρησε, οπότε για να ξεκολλήσει έβγαλα μπαταρία. Όταν το άνοιξα μου έβγαλε το μήνυμα αλλά με συρσιμο της οθόνης προς τα κάτω και πατ…
-
Κάνοντας επανεκκίνηση μου έβγαλε για πρώτη φορά το μήνυμα ότι μπορώ να βοηθήσω στη βελτίωση της MIUI και ζητάει να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου. Στο όνομά χρήστη δε παίρνει γράμματα οπότε και έβαλα τον αριθμό λογαριασμού στη MIUI και το password και πάτησα επικύρωση αλλά ενώ δείχνει να φορτώνει τα δεδομένα που του έδωσα δεν προχώρησε, οπότε για να ξεκολλήσει έβγαλα μπαταρία. Όταν το άνοιξα μου έβγαλε το μήνυμα αλλά με συρσιμο της οθόνης προς τα κάτω και πατώντας το γρανάζι έβαλα πιν και …
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kostas lagoudis: “Καλησπέρα κύριοι . Δεύτερη ημέρα που δοκιμάζω μια ρομ του φίλου μας gkalen και όλα πάνε περίφημα . Χωρίς bugs κρασαρίσματα κολλήματα και διάφορα τέτοια . Γρήγορη απόκριση και κύλιση . Για το μόνο που δε θα σας πω είναι για την μπαταρία γιατί είναι νωρίς ακόμη αλλά και πάλι δε βλέπω να προλαβαίνω γιατί θα με προλάβει ο gkalen με τη νέα ρομ , που θα τη βάλω και θα τη κρατήσω για αρκετές ημέρες για να δω και τη μπαταρία ” Να'σαι καλά Κωστα !!!! Π…
-
Παράθεση από kostas lagoudis: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gtette: “Την προηγουμένη βδομάδα παρέλαβα από Vickmall δύο(2) Xiaomiredmi note 2 (για μένα και την γυναίκα μου) τα οποία είχαν εγκατεστημένη την GTV- 5.12.17 Developer . Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα για τις λίγες μέρες που τα είχα ήταν το bug με την θερμοκρασία του καιρού . ” Καθαρή εγκατάσταση έκανες από την στιγμή που τα παρέλαβες;; ” καλησπέρα .αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ο nasdriver ότι η 5.12.17 είναι μια εξαιρετική ρομ αλ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gtette: “Την προηγουμένη βδομάδα παρέλαβα από Vickmall δύο(2) Xiaomiredmi note 2 (για μένα και την γυναίκα μου) τα οποία είχαν εγκατεστημένη την GTV- 5.12.17 Developer . Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα για τις λίγες μέρες που τα είχα ήταν το bug με την θερμοκρασία του καιρού . ” Καθαρή εγκατάσταση έκανες από την στιγμή που τα παρέλαβες;; ” καλησπέρα .αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ο nasdriver ότι η 5.12.17 είναι μια εξαιρετική ρομ αλλά έχει ένα πρόβλημα με την υπη…
-
Καλησπέρα κύριοι . Δεύτερη ημέρα που δοκιμάζω μια ρομ του φίλου μας gkalen και όλα πάνε περίφημα . Χωρίς bugs κρασαρίσματα κολλήματα και διάφορα τέτοια . Γρήγορη απόκριση και κύλιση . Για το μόνο που δε θα σας πω είναι για την μπαταρία γιατί είναι νωρίς ακόμη αλλά και πάλι δε βλέπω να προλαβαίνω γιατί θα με προλάβει ο gkalen με τη νέα ρομ , που θα τη βάλω και θα τη κρατήσω για αρκετές ημέρες για να δω και τη μπαταρία
-
καλησπέρα . Μπορούμε να αφαιρέσουμε πακέτα γλωσσών ;;;
-
Σε redmi note 2 έως ώρας όλα καλά. Ευχαριστώ
-
Στο φόρουμ γράφτηκα πολύ πριν αποκτήσω το πρώτο μου redmi note 2. Δειλά δειλά προσπαθούσα να βρω ένα smartphone να το πω απλά 'διαφορετικό'. Όταν αποφάσισα να το πάρω ζήτησα τα φώτα του nasdriver. Πρόθυμος να με βοηθήσει και να με κατατοπισει σωστά τόσο στο μοντέλο όσο και στο μαγαζί. Όταν το παρέλαβα η βοήθεια του ήταν ακόμη μεγαλύτερη, άμεση και οποτεδηποτε του ζητήθηκε. Και απ ότι βλέπω υπάρχουν κάποια μέλη που σταθερά βοηθούν τον οποιοδήποτε. Μπράβο σας!!!!
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool To επόμενο που θα ήθελα να πάρω
-
Παράθεση από billias: “Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ επιλέγω το Swift key ως πληκτρολόγιο κάθε φορά που κλειδωνω το κινητό μου μπαίνει το πληκτρολόγιο Google. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? ” Γιατί δεν απενεργοποιείς το πληκτρολόγιο της Google;
-
Παράθεση από pechr: “θα με αναγκάσεις να σταματησω τον Σεφερλή και να συνδεσω το pc στην τηλεοραση για να δω τις πολλες ίδιες φωτογραφίες σου ” Κόλλα το πληκτρολόγιο και όταν ξεκολα δίνει ρέστα Παράθεση από pechr: “θα με αναγκάσεις να σταματησω τον Σεφερλή και να συνδεσω το pc στην τηλεοραση για να δω τις πολλες ίδιες φωτογραφίες σου ”
-
Redmi note 2 όλα καλά έως τώρα εκτός από τα χαρακτηριστικά της συσκευής όπως αναφέρθηκε, η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει να είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη, ευχαριστούμε παίδες!!!! [label][/label]
-
. . Ανέστη, σε σχέση με την 5.12.17, ποια η γνώμη σου? Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kostas lagoudis: “Η 5.12.17 έχει πολύ καλή αυτονομία. Αυτή η ρομ μου έχει φάει 15% χωρίς να το χρησιμοποιήσω.Η νέα έχει καλύτερη διαχείριση της οθόνης κλειδώματος και λίγο που την είδα καλύτερα γραφικά. Τη δική σου έκδοση δε την έχω δοκιμάσει ” Οταν λές καλύτερη διαχείριση της οθόνης κλειδώματος και καλύτερα γραφικά τι ακριβώς εννοείς ?????Θα μας υποχρεώσεις αν μας δώσεις λεπτομέρειες ” Πριν είχα την 5.12.1…
-
Παράθεση από NasDriver: “Με μερικές ώρες χρήσης της νέας Ρομ έχω να πω: 1. Ποιο σταθερή από την 6.1.29...λύθηκαν προβλήματα που είχα. 2. Ή μπαταρία ( αν και είναι νωρίς) πάει καλά. 3. Μπήκαν όλες οι αλλαγές με wipe cache/ dalvik cache πριν την εγκατάσταση από το TWRP Ευχαριστούμε ” Ανέστη, σε σχέση με την 5.12.17, ποια η γνώμη σου?
-
redmi note 2 prime stolen
Μήνυμα- Το πήρα από vickmall και μου ήρθε σε 20 ημέρες με την 5.12.17. Χωρίς κινεζιες χωρίς πρόβλημα. Η κάρτα στο vickmall περνά τα capital. Αν θες όταν το παραλάβεις κάνε καθαρή εγκατάσταση της ίδιας ρομ(το έκανα πολύ εύκολα ακολουθώντας τη συμβουλή Του NasDriver και τον ευχαριστώ) , είναι πολύ καλή.
-
Παράθεση από giorgosmc: “Παράθεση από kostas lagoudis: “έχω την εντύπωση ότι τρώει μπαταρία σε σχέση με την 5.12.17 που είχα ” Εγώ φιλέ μου δε θα το κάνω το τραγικό λάθος να αλλάξω rom, μόνιμα με τη 5.12.10.Να σε ρωτησω όμως κάτι ανάμεσα στη 5.12.10 & 5.12.17 πια θα πρότεινες? Πια έχει καλύτερη αυτονομία και γενικότερα? ” Η 5.12.17 έχει πολύ καλή αυτονομία. Αυτή η ρομ μου έχει φάει 15% χωρίς να το χρησιμοποιήσω. Η νέα έχει καλύτερη διαχείριση της οθόνης κλειδώματος και λίγο που την είδα καλύτερα…
-
έχω την εντύπωση ότι τρώει μπαταρία σε σχέση με την 5.12.17 που είχα
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους !!!