Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
once again +1 [email protected]
-
voted 4th time... [email protected]
-
voted 3rd time pelorth ([email protected])
-
voted again +1 pelorth
-
+1 pelorth
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
pelorth - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... και γω υποθετω οτι ειναι θεμα windows....μαλλον θα δοκιμασω σε αλλον υπολογιστη...
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
pelorth - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαω να εγκαταστησω το MiPhone και μου βγαζει αυτα τα μηνυματα που φαινονται στις εικονες.....κανω κατι λαθος??forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16543/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16544/
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλή τύχη σε όλους... και λίγο παραπάνω σε μένα....
-
παμε γερα.....
-
Το εκανα το χρεος μου.... pelorth
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμαευχαριστω. θα το δοκιμασω. απλα σκςφτομουν να κανω πρωτα ενα καθαρισμα για να πεταξω ολες τις αχρηστες εφαρμογες.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαMIUI 66.44.44.00 (KXDCNCB) STABLE MI-RECOVERY 2.0.1
-
Μήνυμακαλημερα.εχω μερικες αποριες, και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι ειμαι εντελως καινουριος με το θεμα. Καταρχην πως μπορω να ελεγξω αν δουλεύει το Sideload? επιπλεον, στο μενου του recovery mode οι επιλογες που μου βγαζει ειναι διαφορετικες απο αυτες που αναφερονται στον οδηγο. τι επιλεγω για να κανω wipe all, πριν προχωρησω με εγκατασταση? οι επιλογες στο μενου "WIPE AND RESET" στο Recovery mode, ειναι : WIPE CACHE, WIPE USER DATA, WIPE SD CARD, WIPE ALL DATA. Επιπλεον, στο MAIN MENU του RECO…