Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.
-
@spoulk αφού δεν ανέβηκε κάτι ήμασταν suspended τι ακριβώς κότσαρες; Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Είχα μείνει στο Redmi 2TD στην πρώτη του Σεπτέμβρη που βγήκε και ομολογώ ήταν άψογη Είναι minor issue αλλά αν έχεις κακομάθει με διάφορα καλούδια κατσουφιάζεις λολ Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@agendelo Απο την 6.9.15 και μετά όλες οι ρομς έχουν κάποια προβλήματα που μάλλον οφείλονται στις αλλαγές του MiuiSystemUi και ίσως σε αλλαγές του Mi launcher , ελπίζω ότι θα διορθωθούν γρήγορα ..” In Gkalen we trust Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Εμένα μολονότι έκανα αρκετά reboot το πρόβλημα με τα widgets εξακολουθεί Πιθανόν η χειρότερη ρομ σε μια στατιστική περίοδο 6 περίπου μηνών που χω το κινητό Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Δυστυχώς τα widgets δεν δουλεύουν ούτε με αυτά που προτάθηκαν Θα έρθει κάτι με το νέο update? Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Καλημέρα και από μένα Στήθηκε η.29 και στο δικό μου το 2TD Αυτή τη φορά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα widgets που έχω Δεν εμφανίζονται καθόλου παρά μόνο το πλαίσιο Power toggles Εορτολόγιο Δοκίμασα να αλλάξω γραμματοσειρά στο εορτολόγιο, τίποτα Το απεγκατέστησα και έπειτα ξανά install, τίποτα Σε τι μπορεί να οφείλεται; 6b6fc0f6668d01e48c2602a7af5a90f4.jpg Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Στις προηγούμενες ρομ παρατήρησα πως το GPS εμφάνισε κάποιες αστάθειες και προσπαθούσε να λοκάρει μερικές φορές Θα αναβαθμίσω και θα δω τις επόμενες μέρες σε κάποια φάση τι παίζει Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Άλλη μια ρομ στήθηκε απροβλημάτιστα Το κινητο το έχω για δευτερεύουσα συσκευή και μα την αλήθεια υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να ασχολείται πιο πολύ με αυτό για διάφορες εφαρμογές και όχι με το wp που έχω
-
Κατέβηκε και στήθηκε απροβλημάτιστα στο Redmi 2TD Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Κούμπωσε, παρατηρώ αλλαγή στους ήχους του συστήματος σαν μια πρώτη αλλαγή Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.8.24 για το wt88047 ( HM2014811 ).... DOWNLOAD wt88047 Redmi2 5.1 THUNDER MiUi8-6.8.4 wt88047_Redmi2_5.1_THUNDER_MiUi8-6.8.4.zip | by gkalen for Redmi 2 INSTALLATION Διαβάστε το πρώτο ποστ..... ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΉ ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ MiMaX Hydrogen .. CHANGELOG Τα γνωστά , όπως σε όλες τις ρομς ... DOWNLOAD MiMaX Hydrogen MiUi8-6.8.4 MiMaX_Hydrogen_MiUi8-6.8.4.zip | by gkalen for Mi Max Hydrogen Clean zip Hydrogen-Clean.zip | by gkalen for Mi Max INSTALLATION Διαβάστε το πρώτο π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@sprkrt Το Clean zip είναι καινούργιο , θα προτιμούσα να το φλασαρετε .. Σβήνει κάποια πράγματα στη ρομ .. @spideman3 Το ρημαδι , έπεσαν τα uploads στα Cancro και Leo , αλλιώς θα τα είχατε .. Σε λίγο τ'ανεβαζω πάλι από το τηλ.. , πάω δουλειά και θα τ'ανεβασω απο'κει μέσω του τηλ... @agendelo Το Twrp είναι το πρόβλημα , πρέπει ν'αλλαχτει .. Βάλε αυτό ... wt86047-TWRP3.0.0-1_LP.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Ή βάλε το Twrp του @michael από το φορουμ. Όταν 'αλλαξε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@agendelo Δοκίμασε ένα reboot σε recovery μέσα από το Twrp να δεις αν πιάσει .. Αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι ίσως δημιούργησε πρόβλημα ή αναβάθμιση του supersu μέσα από το playstore ... Θα ρωτησουμε να δούμε αν έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα , κανονικά όμως δεν έπρεπε να είχες θέμα εγκατάστασης.” Βασικά όταν πάω χωρίς zip verification μου βγάζει πως η ρομ είναι για wt86 και πως εγώ έχω 20140813 λολ Έχω μείνει στην 6.7.21 Υπόψιν όταν φλάσαρα εγώ ουδέποτε ζήτησα ξεκλείδωμα του bo…
-
Και χθες έγινε το ίδιο που προσπάθησα να περάσω την τελευταία του Ιουλίου αλλά δεν έδωσα σημασία εκεί Υπόψιν μετά εγκατέστησα κανονικά το supersu Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
για το TD 86047 μου βγάζει ERROR: 7 παρόλο που κατέβηκε ολόκληρο το ζιπ error installing zip file '/sdcard/wt86047_ όταν βάζω zip signature verification βγάζει signature verification failed
-
Παράθεση από mirotis: “Παράθεση από agendelo: “Λόγω διακοπών από το προηγούμενο ΣΚ δεν αναβάθμισα με την τελευταία του Ιουλίου και τώρα την κατεβάζω ωστόσο παρατήρησα ένα πρόβλημα: Δεν παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για κανένα άλλο κινητό μέσω wifi tethering portable hotspot. Μολονότι έχω mb στο κινητό, μολονότι συνδέεται κανονικά το κινητό που θέλω να λειτουργήσει σαν δέκτης, μου βγάζει no internet access Το κινητό βέβαια είναι wp10 αλλά συνδέεται κανονικά με το Redmi Note 3 Henessy που χει η…
-
Λόγω διακοπών από το προηγούμενο ΣΚ δεν αναβάθμισα με την τελευταία του Ιουλίου και τώρα την κατεβάζω ωστόσο παρατήρησα ένα πρόβλημα: Δεν παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για κανένα άλλο κινητό μέσω wifi tethering portable hotspot. Μολονότι έχω mb στο κινητό, μολονότι συνδέεται κανονικά το κινητό που θέλω να λειτουργήσει σαν δέκτης, μου βγάζει no internet access Το κινητό βέβαια είναι wp10 αλλά συνδέεται κανονικά με το Redmi Note 3 Henessy που χει η φίλη μου και έχει κανονικά πρόσβαση στο δίκτυο…
-
Πρέπει να κάνω root τις επόμενες μέρες και να περάσω μια custom rom για το Redmi Note 3 3gb ram MTK Henessy Το twrp που πρέπει να κατέβει είναι αυτό που έχει λινκαριστεί στην πρώτη σελίδα ή κάποιο άλλο νεότερο; Επίσης για ξεκλείδωμα του bootloader πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσω την developer της κίνας; Ξεκλείδωμα του Bootloader.
-
Δεν έχει θέμα με τα ακουστικά Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@agendelo Ή διαδικασία έχει ως εξής ... 1. Αφού ξεκλειδώσεις bootloader και το τσεκαρεις ότι όντως έχει ξεκλειδώσει ( δεν μας ενδιαφέρει αν ξεκλειδώσεις bootloader με stable ή με developer rom , αρκεί να τον ξεκλειδώσεις ) .. 2. Μετα βάζεις twrp recovery.. 3. Τώρα είσαι έτοιμος για φλασαρισμα της Custom rom για το RN3 Hennessy... Αύριο θ'ανεβασω την 6.7.7 για το Hennessy, οπότε την κατεβάζεις και κανείς τη διαδικασία που έχω στο πρώτο ποστ , δεν κάνεις τίποτα παραπάνω απ'αυ…