Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
Το font που θα θελα να βάλω είναι το ming Li U απλά δεν ξέρω πώς θα αποδώσει τα ελληνικά, δλδ μπορεί να τα βγάζει όπως η κλασική multilingual που έβαλε το κατάστημα πριν μου το στείλει από Κίνα MingLiU font
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Ναι , αλλαξα γραμματοσειρά , καλή δεν είναι ?? Μου άρεσε καλύτερα αυτή .. Το λέω και στο changelog , αλλαξα λίγο και τα tweaks και μένα μου φαίνεται "γλιστράει" πιο ωραία τώρα ...” Είναι πολύ καλή αλλά να πω την αλήθεια ψάχνω μια γιαπωνέζικη- κινέζικη που χρησιμοποιούν μονίμως αυτοί για έγγραφα στα αγγλικά Δευτέρα που θα πάω δουλειά θα ανοίξω ένα αρχείο τους να δω πώς λέγεται και αν βρεθεί κάπου μετά συζητάμε αν θα μπορούσα να τη μπάσω κάπως χεχε Sent from my 2014813 using …
-
2 down.. Άλλαξε κάτι στη γραμματοσειρά; Δείχνει ακόμη πιο σφαιράτο Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Χρόνια πολλά με υγεία gkalen Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Για τη χρήση που του κάνω χωρίς κάτι του extreme δηλαδή εγώ βλέπω πολύ καλή λειτουργία Τώρα επειδή έχω βάλει την κάρτα την ελλαδίτικη εδώ δεν έχω δοκιμάσει να στήσω χειροκίνητα τα των πακέτων δεδομένων να πω αν έχει κάποιο ελάττωμα εκεί Με ανοικτό το WiFi και να τρέχουν πάντα στο background whatsapp και viber plus κάτι ειδοποιήσεις που έχω για tapatalk κλπ σε 8 ώρες αναμονής έφαγε 4% άρα καμία ανησυχία και για battery drain Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Θα το φλασάρω σήμερα αύριο και αν έχουμε τπτ περίεργο (που αμφιβάλλω) θα δώσω feedback. Ένα ελαφρώς περίεργο ήταν πως σήμερα το πρωί μπαινόβγαινε με το wifi, πάτησα ένα reboot και έστρωσε από τότε.
-
Στο redmi 2TD λειτουργούν κανονικά Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Παράθεση από kandilak: “Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη. Έχεις εκεί ενεργοποιημένες τις εφαρμογές αυτές. Αν όχι ενεργοποιήσε τις. Επίσης μετά από clear κατέβασε την μπάρα με τους διακόπτες και κλείσε και ξανανοιξε τον συγχρονισμό. Αυτό θα εκκίνηση όλα τα services ειδοποιησεων των εφαρμογών που έχει επιτραπεί η αυτόματη έναρξη.” youtube.com/watch?v=sTW22y-NONY αυτό που είπες plus αυτό που δείχνει ο τυπάς στο βίντεο σένροντας προς τα κάτω τις εφαρμογές με το λουκετο παίζει να ναι η…
-
Ναι πηγαίνοντας στο αριστερό κουμπί αφής με το τριπλό ίσον αυτό το κάνω για γρήγορη απελευθέρωση ραμ Όμως το φαινόμενο ισχύει λχ και αν κάνεις reboot και δεν τρέχει καμία εφαρμογή στο background Οπότε κάθε φορά πρέπει να μπαίνεις σε κάθε μία από τις εφαρμογές που θες ειδοποιήσεις για να τρέχουν από πίσω Αυτό δεν αναφέρεις; Εγώ ας πούμε θέλω μόνο από τρεις, αν κάποιος θέλει από δέκα θα πρέπει να μπαίνει μια φορά σε όλες; Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Έχω παρατηρήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο για κάποιες εφαρμογές Whatsapp Viber Sofascore Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις εκτός από το pop up που δεν θέλω, στο status bar οι ειδοποιήσεις, ήχοι, δόνηση και λεντάκι ανάβουν μόνο αν τρέχουν στο background οι εφαρμογές Αν τις κάνω clear δεν θα εμφανιστεί τίποτα παρά μόνο αν ξαναμπώ στην εφαρμογή Υπάρχει κάποια λύση; Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Μπήκε κανονικά και με το νόμο η ρομ να δούμε τώρα αν έχει κάνα περίεργο να δώσουμε feedback Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ναι.. Αλλά πρέπει να έχεις dev εννοείται” Την πρώτη lollipop που βγαλε ο gkalen πριν 15 έχω Απλά δεν θέλω τώρα να χάσω δεδομένα ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ Θέλουμε wipe cache ή μόνο μετά το flash wipe dalwik Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Ο τρόπος εγκατάστασης είναι να μπω στο recovery, να βρω το ζιπ και μετά το φλασάρισμα απλά να πάω για clean wipe/ cache? Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Gkalen τι βελτιώσεις έχει η αναβάθμιση που ετοιμάζεις για redmi 2TD; Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Σήμερα πρόσεξα και γω το εξής Δεν χτύπησε το ξυπνητήρι αλλά και από προχθές δεν έβγαιναν οι ειδοποιήσεις από viber και whatsapp Πάτησα ένα reboot και έχω ειδοποιήσεις Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Παράθεση από mixaliscy: “Το Shazam ανοίγει κανονικά βγάζει τις ειδήσεις του κτλ και όταν πατήσεις να βρει το τραγούδι μένει κολλημένο εκεί και δεν ανταπορκίνεται @michael μπορείς να επαληθεύσεις για να δούμε αν είναι πρόβλημα δικό μου ή της Ρομ και αν είναι της Ρομ να δούμε αν είναι από εδώ ή στην GTV? ” Αν αναφέρεσαι στο Redmi 2, σε μένα λειτουργεί μια χαρά
-
Υπάρχει τρόπος να έχουμε τα τυπικά εικονίδια των εφαρμογών όπως έρχονται από το playstore αντί αυτών των τετραγώνων με τις λείες γωνίες; Δεν είναι άσχημα αλλά θα θελα να δω και τα κλασικά εικονίδια εφαρμογών Τι είδους βελτιώσεις παρέχει η νέα εβδομαδιαία ρομ; Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα reboot πάντως παρόλο που το κινητό έφτανε στα όριά του με τη ραμ και απλά καθάριζα εφαρμογές και επιτάχυνε ξανά Κάποιες ειδοποιήσεις χάθηκαν στο whatsapp αλλά πιθανόν είναι θέμα εφαρμογής. Επίσης είτε είχ…
-
Πρόσεξα τα εξής εχθές 1) μετά από πολλές ώρες που αφέθηκαν αρκετές εφαρμογές χωρίς να τις καθαρίσω και είχε γύρω στα 150mb ελεύθερα, ένα λαγκάρισμα σε όλα Με τον καθαρισμό των εφαρμογών το κινητό ξαναγινε σφαιράτο 2) σαν browser ο Google Chrome μου φάνηκε πολύ βαρύς. Ίσως έχω συνηθίσει από το Nokia 930 που χω τον uc browser. Ίσως είναι θέμα browser, έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο; Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
4 ώρες tunein με ανοικτό Bluetooth συνδεδεμένο με το ηχείο, αρκετό whatsapp & viber, λίγο YouTube και το κινητό έχασε 30% Σίγουρα δεν έχει τη μπαταρία του διαδόχου, αλλά σε σχέση με το 930 που χω η μέρα με τη νύχτα Sent from my 2014813 using Tapatalk