Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Καλησπέρα ,σε kenzo πέρασα την xtrv και δουλεύει άψογα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο gkalen για τη βοήθειά του !!!
-
To σκεφτομαι να παω στη Stable γιατι θα ηθελα να ειναι πιο σταθερο το τηλεφωνο και αφου θελει και στις δυο περιπτωσεις factory reset να παω εκει.Το ποια να βαλω δεν ξερω.λογικα η τελευταια θα ειναι και καλυτερη.Δεν εχω ιδεα.Εσεις ο,τι πειτε.Αλλα θελω βοηθεια απο το α ως το ω γιατι εχω πολυ καιρο να το κανω και δε θυμαμαι τιποτα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Kenzo 8.10.18 θελω να βαλω stable rom μπορειτε να με βοηθησετε?
-
Σε kenzo αυτή είναι καλύτερή από την προηγούμενη αλλά και πάλι αργεί πάρα πολύ να ανοίξει. Κανει σαν να κανει ξανά εγκατάστασή ξέρετε με την μπάρα που φορτώνει....πως βλέπω αν εχω global ?
-
Σε kenzo αυτή είναι καλύτερή από την προηγούμενη αλλά και πάλι αργεί πάρα πολύ να ανοίξει. Κανει σαν να κανει ξανά εγκατάστασή ξέρετε με την μπάρα που φορτώνει....
-
Oλα μία χαρά στο kenzo και με ota
-
καλήμερα με kenzo . Δυστυχώς δεν έγινε η εγκατάστασή ούτε με ota ούτε με recovery .συνεχίζει να είναι στην 19
-
Εγώ το έβγαλα πριν κάνω εγκατάστασή αλλά αυτό μπήκε έτσι κι αλλιώς
-
Σε kenzo ενω έκανα προσαρμοσμένη εγκατάστασή εγκαταστάθηκαν και εφαρμογές που είχα βγάλει. Επίσης αυτή η ρύθμισή που οταν κλείνει η οθόνη σταμάτα να κατεβάζει δε δούλεψε . Και στην αρχή δεν μπορούσα να καλέσω κανέναν μόνο δεχόμουν κλήσεις και έκανα restart και έφτιαξε.επίσης το δακτυλικό δεν δούλεψε στην αρχη.και έβγαλε και αυτό με το md αρχείο την πρώτη φορά αλλά μετά από 5 προσπάθειες μπήκε. Και ένα τελευταίο η μπαταρία είναι χάλια.η προηγούμενη εκδοσή πετούσε.τώρα είμαι στο 38 και ακόμα είναι…
-
δεν με πειράζει όμως έχω υπομονή και εμπιστοσύνη στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή με καλύπτουν με την φοβερή δουλεία που κάνουν !!! Ετσι παω να ρίξω μία βουτιά και θα περιμένω χαλαρά !
-
σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή!το link όμως και πάλι δεν ανοίγει !
-
καλήμερα και μπράβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε !ο σύνδεσμος στου kenzo δεν ανταποκρίνεται δυστυχώς ,μπορείτε να το δείτε?ευχαριστώ και πάλι !
-
Χρώμα θέματος
Μήνυμαμαύρο δαγκωτό !!!
-
Σε kenzo ολα οκ !
-
καλήμερα ,σε kenzo παρατήρησα ότι οταν έχεις αναπάντητη δεν την κρατάει στην οθόνη οταν είναι κλειδωμένη αλλά και μόλις την ανοίξεις την κρατάει ούτε ένα second!!!