Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
το antutu ανέβηκε στο 78900!!!!
-
Περάστηκε σε kenzo ολα καλά αλλά το antutu μου βγάζει 71 χιλιάδες κάτι ενω ήταν 78 χιλιάδες κάτι ,γιατί αυτό?με γεμάτη μπαταρία και καμία εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο .
-
Μία ερώτηση και συγνώμη που είμαι offtopic ένα καλό πρόγραμμα call blocker να μην παίρνουν εταιρίες ξέρετε?
-
- Τ ο ιδιο γραφεί και εμένα,και τι έγινε?
-
παρατήρησα πριν λίγο ότι οταν κάνω clear cache φτάνει μέχρι 1,5 ελεύθερό ενώ με την προηγούμενη πήγαινέ 1,9 . Επίσης σήμερα για πρώτη φορά όσο καιρό το έχω κόλλησε στο album ενώ εβλεπα ένα βίντεο...
-
Εκανα την αναβαθμιση αφου ειχα πρωτα περασει τη νεα twrp,ολα μια χαρα!!!
-
συγχαρητήριά Γιώργο !
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ NEA ΡΟΜ
ΜήνυμαΤο επαθα και εγω προ μερες και ας ειναι καλα ο @geoanto555 που βοηθησε.θα το συνδεσεις στον υπολογιστη και θα το ξεκλιδωσεις με το mi flash unlock ,μετα θα κανει reboot και εισαι ετοιμος!
-
kenzo brick [SOLVED]
ΜήνυμαΠολυχρονος Γιωργο και ολοι οι Γιωργηδες!!!
-
kenzo brick [SOLVED]
Μήνυμα@geoanto555 Γιωργο καλημερα,δεν εχω λογια πως να σε ευχαριστησω!!!! Με βοηθησες σε μια πολυ δυσκολη στιγμη.Το κινητο μου ειναι το εργαλειο της δουλειας μου εκτος να παιζω παιχνιδια και συ χωρις ανταλλαγμα με βοηθησες .Απο σημερα να με θεωρεις φιλο,να σαι παντα καλα!!!!
-
kenzo brick [SOLVED]
Μήνυμαmiso =============== Απρ 23rd 2017, 12:06pm ===============
-
kenzo brick [SOLVED]
ΜήνυμαΓραφει σκετο android πηγα στις ιδιοτητες και δεν βρισκει τους drivers
-
kenzo brick [SOLVED]
Μήνυματο βλεπει σαν μια συσκευη android
-
kenzo brick [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν μου βρισκει ουτε τους drivers ο υπολογιστης,μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο περισσοτερο σε παρακαλω?
-
kenzo brick [SOLVED]
Μήνυμακαλημερα χρειαζομαι βοηθεια!!!!Ειχα την προηγουμενη rom και ο χαζος αποφασισα να βαλω την προηγουμενη απο την 7.3.30, εκανα wipe οπως εγραφαν οι οδηγειες αλλα οταν μπηκε δεν δουλευε το κινητο,εβγαζε ενα μυνημα συνεχως για αναφορα στη mi και αποφασισα να βαλω την σημερινη rom.Την περασα και οταν πηγε να εκκινηση (το ειχα στην πριζα)αρχισε να αναβει ενα κοκκινο λαμπακι και δεν ανοιγει.το μονο που γινεται ειναι να ανοιξει εκει με το λαγο...μαλλον brick τι θα κανω τωρα?σας παρακαλω βοηθηστε με!!!
-
@gkalen βοηθεια!!!!Ειχα την προηγουμενη rom και ο χαζος αποφασισα να βαλω την προηγουμενη απο την 7.3.30, εκανα wipe οπως εγραφαν οι οδηγειες αλλα οταν μπηκε δεν δουλευε το κινητο,εβγαζε ενα μυνημα συνεχως για αναφορα στη mi και αποφασισα να βαλω την σημερινη rom.Την περασα και οταν πηγε να εκκινηση (το ειχα στην πριζα)αρχισε να αναβει ενα κοκκινο λαμπακι και δεν ανοιγει.το μονο που γινεται ειναι να ανοιξει εκει με το λαγο...τι θα κανω τωρα?σας παρακαλω βοηθηστε με!!!
-
Μία ερώτηση να κάνω και θα εκτιμούσα για άλλη μία φορά την βοήθειά σας ...έχω στο kenzo την 7.4.6 .πως βάζω μία παλιότερή όπως η 7.2.16? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!