Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
με χαλάει γιατί θέλω να τις βάζω ολες τι αναβαθμίσεις και με ολο αυτό το ρίσκο αναγκάζομαι να μην το κάνω...
-
καλά κρασιά....εγώ δεν την βάζω ούτε με σφαίρες....
-
Χριστός ανέστη και του χρόνου !ποιος ο λόγος να βάλω μία version που μπορεί να κλειδώσει το κινητό μου?
-
Ναι και δουλευει μια χαρα.Το λιωνω με το marvel contest of champions και πεταει.
-
εγώ την εγκατέστησα απλά χωρίς fr και πάλι άψογο είναι.ούτε μπαταρία τρώει ούτε κολλάει σε 71 εφαρμογές που έχω μέσα...
-
Και σε μένα με kenzo είναι άψογο.δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να περάσω την τελευταία αναβάθμιση . Τίποτα πιο λίγο και τίποτα περισσότερο από άλλη φορά.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε άλλα παρουσιάζονται τόσα προβλήματά...
-
καλήμερα ,έχω το kenzo και έκανα την αναβάθμιση χωρίς fr.πιστεύω ότι δουλεύει μία χαρά αλλά αν πρέπει να κάνω fr να κάνω.θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι πρόβλημα θα έχω αν δεν κάνω?επίσης μου εμφανίστηκε ένα εικονίδιό του twrp το οποίο έκανα αναβάθμιση μέσω του store .να το χρησιμοποιώ γιατί γραφεί για brick. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καλή δουλειά και την υποστήριξή !
-
Ευχαριστουμε και παλι!!!!
-
καλήμερα η ρύθμισή εγράφη οθόνης δε λειτουργεί
-
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
-
την μπαταριά την τρώει σε μισή μέρα ....
-
Εγω αυτο θελω.... Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Εγω παιδια αυτο θελω γιατι εχω το πρωτο εδω και εναμιση χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος XIAOMI NOTE 64G ROM Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core 5.7 Inch FHD Screen 4G LTE MIUI 6 HIFI Smartphone online - coolicool
-
Συνεχιστε την καλη δουλεια!Καλο μηνα σε ολους και καλη επιτυχια!!!