Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Χαιρετω τη κοινοτητα!! Πριν λιγο,μετα απο αρκετο διαβασμα, ξεκλειδωσα τον bootloader απο redmi 3s (malmide) . Το παραξενο ειναι οτι εγινε απευθειας το ξεκλειδωμα χωρις καμια αλλη διαδικασια. Ελεγξα και με cmd και πλεον ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Ηθελα να το μοιραστο αυτο με τη κοινοτητα Πως μπορω τωρα να περασω την ελληνικη rom? Δοκιμασα με τον updater της συσκευης αλλα δεν το δεχεται .
-
ακολουθησα τις οδηγιες . περασα την 4.4 πρωτα και μετα εκανε μονο του αναβαθμιση σε 6.0 και τελος περασα την τελευταια ελληνικη παντα απο τον updater της συσκευης. Με το που περασε η ελληνικη εβγαζε ενα απανωτο μηνυμα λαθους. Εκανα advance factory reset μεσα απο το recovery twrp και πλεον ολα δουλευουν ρολοϊ . Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
-
ευχαριστω!! Το δοκιμαζω τωρα και θα ποσταρω τα νεα.
-
αν καταλαβα καλα εχει ενα partition
-
λυση να βρουμε και πηγαινε με οπου θελεις 'ταξιτζη'
-
Καλησπερα στη κοινοτητα!! Αν και σχετικα παλιο μελος και μεχρι σημερα μετα απο 2 συσκευες xiaomi που περασαν απο τα χερια μου τα καταφερνα μια χαρα.... μεχρι σημερα,γιατι με το mi4 τα βρηκα σκουρα. Διαβασα πολυ περι bootloader που ειναι κλειδωμενος σε αυτη τη συσκευη και τα βηματα μου ειναι μετρημενα. Θελω να περασω την ελληνικη rom stable αλλα με κανεναν απο τους 3 τροπους δεν τακαταφερα. Ουτε με τον updater του κινητου , ουτε απο recovery , και τελος με το miflash που δοκιμασα μου βγαζει 'ακαθ…