Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Μετά από την κακή εμπειρία με το geekbuying, που περίμενα 3 μήνες και τελικά δεν ήρθε ποτέ το δέμα, από το honorbuying ήρθε σε 3 μέρες απο Ευρώπη σε άριστη κατάσταση, και με extra έκπτωση λόγο μεγάλου ποσού παραγγελίας..!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
pipis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@pipis, εσένα ήρθε αλλά δεν το έχεις πάρει ο ίδιος, υπάρχει περίπτωση να το παρέλαβε κάποιος άλλος και να μην στο έχει δώσει ? Μονοκατοικία, πολυκατοικία ? Καλύτερα να πας από τα ΕΛΤΑ και όχι να πάρεις τηλέφωνο, αν σου πουν ότι το έχουν παραδώσει να ζητήσεις αντίγραφο της κατάστασης που υπογράφουν που να δείχνει ότι υπέγραψες για την παραλαβή. Πάλι την πάτησα...2016-04-17 14:17 Received from Customer δεν είναι παραλαβή από εσένα αλλά από το ταχυδρομείο ” Πήρα κανονικά χα…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
pipis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα έχω και εγώ που έχω κάνει παραγγελία από το Geek Buying με : 2016-04-22 15:27 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-04-19 14:17 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-04-17 14:17 Received from Customer Εδώ και 10 μέρες παλεύω με Customer service , μου ζητήσανε χαρτί από τον ΕΛΤΑ ότι δεν το έχω παραλάβει και ξεκινήσανε έρευνα λέει στην Singapore Post για να δούνε που είναι το δέμα. Εχτές που τους έστειλα πάλι mail μου είπαν να περ…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη επιτυχια σε ολους..!!!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη επιτυχια σε ολους ...!!!!
-
Καλή τυχη σε όλους..!!!!