Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Αν βαλω την ευρωπαικη θα μπορω να κανω ροοτ? Αν το μετανιωσω μπορω γυρισω στην STABLE? Και απο οτι ειδα, δεν θα εχει google store σωστα? ” Εννοείται πως θα έχει και αν δεν το έχει το βάζεις δεν είναι τίποτα ,ναι μπορείς να βάλεις ότι ρομ θέλεις όποτε το θέλεις αλλά για να το ξεκλειδώσεις θες Developer.
-
Θεωρώ πως γίνεται χωρίς να κάνεις wipe data κάθε φορά...εγώ έτσι έβαλα την ελληνική GTV..άπαξ και βάλεις μια μετά πας μέσω updater. στην Developer πάντα.
-
@alprio ναι έτσι λέει για το md5 πρέπει να περιμένεις αν το παρατηρήσεις τρέχει μια γραμμή(μπάρα ) μόλις σου πει installed έτοιμος εγώ έκανα και wipe cache απλό και κράτησα όλα τα προγράμματα μου.Τώρα όσο για το full wipe δεν ξέρω αν όντως χρειάζεται δοκίμασε το έτσι αν παρατηρήσεις lags κτλ λογικά ίσως χρειαστεί.
-
Παράθεση από alprio: “εκανε failed remote unknown command πατησα για να περασει το recovery ” ναι όπως είναι το zip και επειδή σου έβγαλε αυτό κάνεις το 2ο βήμα flash boot κτλ κ μετά σβήνεις κ vol+up and power On πατημένα μέχρι να ανάψει να μπεις σε recovery να τρέξει το twrp.και μέσα από το twrp βρίσκεις το zip +install.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από manospo: “Ναι δεν έχω καταλάβει που Στέλνω το μην αίτηση? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Apply for unlocking Mi devices
-
Μήνυμα@hajis yeap try Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img και εμένα έτσι έτρεξε μόνο.
-
Tested and working fine!
-
Πολύ καλή δουλειά!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από hajis: “Παιδιά κόλλησα μετά το unlock της συσκευής καθώς πάω να βάλω την ελληνική rom , κάτι παίζει με τους drivers . Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το chat για να ρωτήσω εκεί και να πάρω άμεσες απαντήσεις ” Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Here you are.
-
Unlock code
ΜήνυμαΠαράθεση από alprio: “Παράθεση από ulysses21: “Ελληνική ρομ +bootloader locked... ” Τι εννοείς; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ότι υπάρχει ευρωπαική ρομ με πλήρη ελληνική μετάφραση από την ελληνική ομάδα..και έχει βγει σε .tgz έτοιμο για φλασάρισμα ακόμη και αν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο σου γίνεται να το φλασάρεις..απλά δεν θα έχεις ενημερώσεις που δεν είναι και κάτι σοβαρό μιας και έχουμε πλέον αρκετές stable roms. ψαχτείτε και λίγο στο ευρωπαικό φόρουμ!
-
Unlock code
ΜήνυμαΕλληνική ρομ +bootloader locked...