Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από vpolixron: “Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε αυτήν την φάση( Screenshot by Lightshot ),έφτιαξα προφίλ στο αγγλικό φόρουμ,βάζω το nickname μου και με πετάει πάλι πίσω..Τι φταίει; ” google chrome & translate my friend! και εμένα αίτηση 9/1 κωδικός ήρθε 3/2 επίσης είχα κάνει ένα παράπονο αλλά δεν νομίζω να έπαιξε και ρόλο..
-
Παράθεση από scarface53: “Οι ημερομηνίες των update του ποστ ειναι:This post was edited by **** at 13:49, Jan-11-2016 11 ιανουαρίου, αρκετα πρόσφατες μπορω να πω, και τα note που εγραψες απο κατω ειναι πριν τα update, στα update αναφερει κανονικα οτι δεν χρειαζετε κωδικο ” Update 2: by @t.h.ag:tout pi This post was edited by t.h.ag at 23:50, Dec-25-2015 super thanks.... using second link... after install my computer and run join with my computer after that ph(power off, power+volume down for fas…
-
Παράθεση από scarface53: “Καλησπέρα κύριοι, ετσι οπως περιπλανιόμουν βρήκα οτι εχει βγει τελικα ξεκλείδωμα χωρις ολη αυτη την αναμονη, παραθέτω το θεμα, και παρακαλώ επιβεβεώστε οι εκάστωτοι devs, ευχαριστω υ.γ. συγγνωμη για το διπλο ποστ αλλα δεν ηξερα που ταιριαζει καλυτερα, mod sort it out forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9045/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9046/ ” Kαλησπέρα!Κοίτα λίγο ημερομηνίες των μηνυμάτων που βρήκες...Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Get code Unlock BootLoa…
-
Μπράβο πολύ καλή δουλειά!θα την δοκιμάσω όταν μου στειλουν unlock key αυτοί οι κινέζοι