Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Έχετε παρατηρήσει ότι ο ήχος δεν ακούγεται το ίδιο δυνατά από την μια μεριά κάτω? Σαν να έχει το ηχείο πχ ακριβώς πίσω από την δεξιά μεριά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Μα το ένα είναι μεγάφωνο.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Καλημέρα, Καλό μήνα!Ρε παιδιά το αυτοκόλλητο από πίσω χαμηλά,το λευκό,αφαιρείται? Θα αφήσει κόλλα και σημάδι?” Βαλε λιγο λευκό οινόπνευμα.. Μην αρχίσεις το τριψημο αν αφήσει κόλα, άστο λίγο να τραβήξει και μετά απααααλααααα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣυντοπιτης από "διπλα" έγραψε αυτό... Βοηθήστε στη μεταφραση των αρχειων ώστε όταν ολοκληρωθει να μπει στο MIUI8 όλων των κινητων. Είναι στο 96% translate.miui.com/project/miui-v6/el# ΛΑΘΟΣ κύριοι.. Ας το μεταφέρεται όπου νομίζετε καλύτερα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chryma: “Καλημέρα, μου ήρθε μύνημα για ξεκλείδωμα του bootloade και είπα να ξεκινήσω να βάλω την ελληνική άλλα βλέπω ότι κυκλοφόρησε και GLOBAL STABLE ( MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ) . 1) Θα έχει ελληνικά? Πως την κάνω εγκατάσταση? αξίζει ή είναι καλύτερα η ελληνική? 2) Για να βάλω ελληνική πρέπει πρώτα να έχω china stable απ ότι έχω καταλάβει. Πρέπει να βάλω άλλη από αυτή που έχω τώρα? η μπορώ πάνω σε αυτή απευθείας?” Τελικά τι έκανες φίλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@ovelix5 μην κάνεις τόσο μεγάλες παραθέσεις.... Υπάρχει περιπτωση ναι..Σύντομα.” Έχεις δίκιο δεν θα επαναληφθεί... Ρωτώ απλά για να μην μπω στη διαδικασία ξεκλειδώματος (αν είναι, δεν έχω ιδέα) και στη διαδικασία αλλαγής ρομ (που μόνο που τη διαβάζω γλυκοκοιταζω τα αναβραζων )
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix5: “Κουτί ερώτηση... Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να ερθουν κάποια στιγμή τα ελληνικά στο μενού έτσι;;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Έκανα αυτή την ερώτηση αλλά με την πολυλογια σας θαφτηκε.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Για ψαχούλεψε το μενου να βρεις τις γλώσσες. Λογικα κάπου έχει κι ελληνικα.” Μπααααα που τέτοια τύχη Στις γλώσσες έχει ξανάμανά τις 3 κινέζικες και την αγγλική.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ερώτηση... Αφού άρχισα να το συνηθίζω με το αγγλικό μενού, ούτως ή άλλως ουσιαστικά μια φορά το σεταρεις, αν δεν μπω/μπούμε στην διαδικασία για ξεκλείδωμα και πέρασμα κάποιας ρομ οι όποιες αναβαθμίσεις θα έρχονται σε μας πιο γρήγορα ή καθόλου; Και ένα screen capture από wind 4G, eb3543cae16be50c0d2cd9fc3906c183.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Κύριοι... Λοιπόν το βρήκα!!! (όχι εγώ, άξιος συντοπιτης από "διπλα"...) Λοιπόν για όσους έχουν Θέμα ή δεν γνωρίζουν... Πάμε στο εικονίδιο Download 65e5a7bb167744a6dc4da8fae5ae461b.jpg Εκεί πάνω δεξιά τις 3 τελιτσες... Βγαίνει αυτή η επιλογή, a1eeb9472d85171fcc6c533d8f03fdc9.jpg Settings και πηγαίνουμε "Download size limit"... 6c114f368a89d10501b2a1c4241e2f2a.jpg Εμένα ήταν στο 1mb!!!! To εκανα" unlimited " Ευχαριστώ και πάλι όλους σας!!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk