Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 150.
-
Αντε να δούμε.!
-
Παράθεση από sugardad: “Μα αυτό κοιτάω γιατί αυτό χρησιμοποιώ, χρησιμοποιώ MIUI γιατί καί είναι παραμετροποιημένη και παραμετροποιήσημη, και έχει και features όπως το app permissions που ΤΩΡΑ στην marshmallow κάνει την εμφάνισή του, app pin στο taskman, Bluetooth unlock, app notification permissions, Heads up notifications, μέχρι και screen recording έχει παρόλο που είναι ΚΚ λόγω του root, έχει πολλά για να μην πολυλογώ.. και μή ξεχνάς παρόλο που είναι ΚΚ φέρει και όλα τα πλέον πρόσφατα security…
-
Παράθεση από sugardad: “Οι MIUI roms πάντα ήταν λίγο πιο πίσω και σήμερα η πλειοψηφία παραμένει σε ΚΚ, προσωπικά λίγο το κακό, τί προσφέρουν οι ρομ σε Lollipop που δε το προσφέρουν οι αντίστοιχες ρομ της XIAOMI, έχω ένα LG G2 και το έχω κρατημένο σε μαμα ΚΚ σε σχέση με G3/G4 και δε βλέπω διαφορές στο OS ή κάτι που να χάνω σε σχέση με τις εφαρμογές.. Ακόμα και σε Marshmallow δε μου κάνει εντύπωση αφού η πολυδιαφημισμένη δυνατότητα για App Permission προυπάρχει στις MIUI roms χρόνια τώρα. ” Όσον α…
-
Ο καθένας λέει τη γνώμη του.. Κάποιοι απλά δεν έχουν γνώμη και απλά σχολιάζουν τους άλλους.. Τι να κάνουμε...
-
Έχω το Redmi Note 4G με Snapdragon επεξεργαστή και είμαι υπερευχαριστημένος. Οι φωτογραφίες όμως είναι πολύ μέτριες και το λέω γιατί μου αρέσει η φωτογραφία και με χαλάει λίγο το αποτέλεσμα. Ένα παλιό μου κινητό μοντέλο 2009 το Samsung Pixon 12 με κάμερα 12MP και επεξεργαστή πολύ κατώτερο βγάζει πολύ πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Μιλώντας πάντα από προσωπική εμπειρία, για το συγκεκριμένο μοντέλο, βγήκε πρώτα το Redmi Note 3G, μετά το Redmi Note 4G me 1GB RAM single SIM, μετά το Redmi Note 4G me 2G…
-
Πέρα από το MIUI αλλά και την ελληνική υποστήριξη από το Φόρουμ , δε βρίσκω λόγω κάποιος να πάρει τις συγκεκριμένες συσκευές. Υπάρχουν άλλες κινέζικες συσκευές με πολύ καλύτερη κάμερα και χαρακτηριστικά, σε χαμηλότερη τιμή. Ο μόνος λόγος που θα ξαναπάρω xiaomi είναι το ελληνικό Φόρουμ. Αν δεν υπήρχε αυτό θα έπαιρνα άλλη συσκευή με 20+ mp κάμερα. Επίσης: 1. Κάθε δέκα μέρες βγάζουν καινούριες συσκευές που ακυρώνουν τις παλιότερες. 2. Κάθε εβδομάδα βγάζουνκάθε εβδομάδα καινούρια Rom αλλά το 70% και…
-
Έκανα και εγώ ένα τεστ με την τελευταία Stable ROM MIUI 7.1.. Λίγο χαμηλό το σκορ σε σχέση με άλλες συσκευές αλλά πολύ καλή η λειτουργία του κινητού. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Το επόμενο τεστ ελπίζω να το κάνω με το Redmi Note 3 Pro σύντομα... Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9173/
-
Παραθέτω ένα συγκριτικό ανάμεσα στις δύο συσκευές. Έχει μια μικρή διαφορά και στην μπαταρία από ό,τι βλέπω, στην κάμερα, στον επεξεργαστή όπως ξέρουμε και στα δίκτυα.... Redmi Note 3 Pro and Redmi Note 3 (original): * Models * New Redmi Note 3 Pro * Redmi Note 3 (Original) * Display * 5.5-inch full HD (1920 x1080p) screen with 178-degree angle view - Pixel density: 403 ppi (pixels per inch) * 5.5-inch full HD (1920 x1080p) screen - Pixel density: 403 ppi (pixels per inch) * OS * Android 5.1 Loll…
-
Θυμάστε που πριν από μέρες το είχα πει στο πολύ ωραίο preview του φίλτατου Sam.? Πιστεύω ότι και το Bootloader πλέον θα είναι ξεκλείδωτο και δυστυχώς αυτοί που πήραν το απλό την "πάτησαν"... Είναι πολύ μεγάλη βλακεία της xiaomi να βγάζει κάθε μήνα καινούρια συσκευή που να αναιρεί την παλιά της. Άσε που με τόσες συσκευές η ομάδα σε λίγο δε θα ξέρει που να πρωτοαπαντήσει και ποια Rom να μεταφράσει. Έλεγα τις επόμενες μέρες να παραγγείλω το Note 3 αλλά θα περιμένω κανέναν μήνα να δω τι ακόμη θα βγά…
-
Καλή επιτυχία σε όλους.!
-
Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και με το Redmi Note το πρώτο. Που πρώτα βγήκε το 3G και το 4G με μία sim και στη συνέχεια βγήκαν ακόμη 3 μοντέλα. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο και τώρα γιατί πολλοί που το πήραν πρώτοι θα χαλαστουν πολύ άσχημα.. Αντε να δούμε γιατί ενδιαφέρομαι να το πάρω αλλά περιμένω κι ολας γιατί όπως λέει το άρθρο, αν έχει Snapdragon το bootloader θα είναι ξεκλείδωτο...
-
Συγχαρητήρια σε όλους.! Εφόσον όμως δεν υπερισχύει η ψηφοφορία θα έπρεπε να μας το πουν από την αρχή. Επίσης στο 70% για να είναι δίκαιοι θα έπρεπε να υπάρχει συντελεστής σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε χώρας. Όλο το θέμα όμως γίνεται για να ανέβει σε επισκεψιμοτητα η σελίδα τους. Φέτος ψηφισαμε σχεδόν όλοι και αν θέλουμε του χρόνου την πρωτιά θα πρέπει να μπαίνουμε συχνότερα στη σελίδα τους. Κάτι που μπορεί και να γίνει. Άρα τον σκοπό τους τον πέτυχαν...
-
Παράθεση από Antonis95gr: “Νομίζω υπάρχει Bug...Όταν πάω να κάνω παράβλεψη στο (MiCloud Login) βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να προχωρήσω....Αν βάλω Αγγλική Γλωσσά προχωράει κανονικά. ” Γενικότερα στις τελευταίες Rom όταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση της Rom βγάζει το συγκεκριμένο σφάλμα και μόλις αλλάξεις τη γλώσσα σε αγγλικά διορθώνεται.
-
Η εγκατάσταση στο Redmi Note 4G έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδεθώ στο swiftkey με τον Google acoont μου (όπως και με την τελευταία GTV_5.12.31.). Ευχαριστούμε και πάλι για τη νέα Rom.
-
Συμφωνώ με τον Mikrokabouro όσον αφορά την μπαταρία και τη Ram και έχω να προσθαίσω ότι μου έκανε αρκετά σκαλώματα όταν χρησιμοποίησα τον πλοηγό της Miui. Επίσης, ποτέ δεν μπόρεσα να συνδεθώ με τον Google λογαριασμό μου στο swiftkey ώστε να συγχρονιστεί. Κατά τα άλλα δουλεύει αρκετά καλά. Να ενημερώσω ότι έκανα clean instal σε Redmi Note 4G.