Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
Παράθεση από tkvkp: “@lallasgr *** sms Με επιβεβαιωση της αιτησης μου δεν εχω λαβει. Ειμαι με Wind. Διαβασα πως η wind κοβει τα sms απο κινα. Εαν δεν ειχε περασει η αιτηση μου, θα περναγε τον ελεγχο των permissions το miunlock, και θα με εβγαζε στην οθονη του unlock? Ναι. Κατευθείαν κατεβάζει το εργαλείο. 100% και το account. @lallasgr τιποτα ομως. Παλι τα ιδια. ” Αφου κατεβάζει το εργαλείο έχεις έγκριση απο τη xiaomi να ξεκλειδώσεις.. Χθες έβαλα την dev και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Εμένα …
-
Παράθεση από lallasgr: “Sonicaki Kαι γω στην αρχή αυτά τα προβλήματα αντιμετώπισα. Μετά από προτροπή του Dante πέρασα την ρομ στην εξωτερική μνήμη (SD Card) και μόλις μπήκε το TWRP έκανα full wipe τα πάντα και την internal storage, τίκαρα να κάνει και verify το zip μετά και μπηκε κομπλέ!!!Μάλλον όμως το wipe στην internal έκανε τη δουλειά!! : ” Παράθεση από pillopoulos: “Αυτός ο τρόπος -γενικά- είναι ο σωστοτερος για το πέρασμα καινούριας ρομ, συνίσταται παντού σε παρεμφερείς καταστάσεις. ” και …
-
multilanguage rom
ΜήνυμαΠαράθεση από kostatos: “σημερα παρεβαλα το δικό μου redmi note 3 pro με multilang και φοράει έκδοση MIUI global 7.1stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) σημαίνει κάτι αυτό? Συνεχίσω κανονικά με ξεκλειδωμα bootloader ? ” Καλησπέρα! Όχι είναι πειραγμένη πολύγλωσση από κινεζομάγαζο. Και απ όσο ξέρω δεν είναι και η καλύτερη. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να κάνεις αίτηση στη χιαομι να πάρεις έγκριση. να περάσεις την stable. μετά περνάς την developer ξεκλειδώνεις τη συσκευή και βάζεις ελληνικά. αυτά …
-
Παράθεση από Kaptain: “Αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα με την κάμερα του ας μας πει αν έχει βρει κάποια λύση ( μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι ή εγκατάσταση μιας εφαρμογής κάμερας από playstore) ή οποία λειτουργεί όταν μπλοκάρει το μανισιο πρόγραμμα κάμερας. ” Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά βάλε τη global. Αν σου κάνει πρόβλημα και με αυτήν τότε μπορείς να αρχλισες να ανησυχείς Παράθεση από Pachenko_Gr: “Επίσης ο πάροχος στον καιρό δεν είναι κινέζικoς στην global είναι ο accuweather... ” Πες…
-
Παράθεση από geomaza: “Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου... ” @geomaza Καλως ήρθες! Δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ σου λέω πως με το που το πιάσεις θα τα ξεχάσεις όλα.. Πραγματικά μπορεί να διαβάζεις τόσα και να φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι τίποτα. Το βασικό είναι να έχεις υπομονή να διαβάζεις τους οδηγούς καλά και να μην προχωράς στη διαδικασία αν δε τα έχεις καταλάβει όλα. Απορίες ρωτάμε! Τσάμπα είναι. Εσύ…
-
Στο δικό μου το imei είναι στη θέση του. Και κάτι άλλο που ανακάλυψα στη global. Λόγο ότι είναι προφανώς προρυθμισμένη και στις ρυθμίσεις locale έχει μόνο China, δεν βρίσκει την τοποθεσία σου στην προεγκατεστημένη εφαρμογή του καιρού. Μπορεί κάποιος άλλος να το τσεκάρει; Έχω ανοίξει gps Wi-Fi δεδομένα και τίποτα μόνο χειροκίνητα βρίσκεται η τοποθεσία. Βέβαια όποιος χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή καιρού δε θα έχει πρόβλημα.
-
Παράθεση από Pachenko_Gr: “Και εγώ την έβαλα @Sonicaki άλλα φίλε το μετάνιωσα η αλήθεια είναι γιατί πιο πολύ για τον bootloader το έκανα για ξεκλείδωμα αλλά τζίφος... Δεν έχει καμία διαφορά σχεδόν με την κινέζικη εκτός τις γλώσσες και κάποιες κινέζικες εφαρμογές... ” Πες το ψέματα ρε Σπύρο.. Ναι καμία διαφορά. Και άντε πες ότι βγαίνει καινούργια global, θα την πάρουμε με ota ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τη διαδικασία fastboot κάθε φορά
-
Μπράβο στον @mutunas! Ωραία προσέγγιση Βέβαια επειδή μιλάμε για Xiaomi και όχι για "μπιπ" θα ήθελα να συμπληρώσω πως σήμερα έβαλα την global fastboot γνωρίζοντας πως θα τα χάσω όλα. (και τι έγινε; μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; ναι για unlock bootloader λέω) όταν το τηλέφωνο άνοιξε πήρα μια ανάσα και το πήρα απόφαση να το ξαναστήσω απο την αρχή. Αμ δε.. με πρόλαβε συνδέθηκε στο micloud και μου ξανακατέβασε κυριολεκτικά τα πάντα. sms, contacts, apps, foto κ.τ.λ. Όσοι έχετε backup στο micloud β…
-
Διαβάστε και δείτε τώρα ένα ωραίο! Μάλλον που με κατάλαβαν στη xiaomi ότι ήθελα πάρα πολύ να ξεκλειδώσω τον bootloader και σου λένε αυτός έχει άγριες διαθέσεις. Μετά απο κάμποσες προσπάθειες σήμερα με το MiFlashUnlock να το ξεκλειδώσω μάλλον ο λογαριασμός banαρίστηκε ίσως προσωρινά. Απο τότε προσπαθώ να κάνω login με το MiFlashUnlock και μου βγάζει το εξής... PROB.jpg Ελπίζω να μην είναι μόνιμο... Καμια ιδέα κανένας; κύριε @MIUI_ART;
-
και σε εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει φίλε μου. Αφού πήρες άδεια για να ξεκλειδώνεις bootloader, η άδεια ισχυεί για όσα xiaomi τηλέφωνα κι αν έχεις. Τι δηλαδή αν πάρω τώρα το mi5 θα πρέπει να αλλάξω αριθμό για να ξαναπάρω άδεια για να το ξεκλειδώσω κι αυτό Όχι φυσικά!! Μη μασάς.. Υ.Γ. το έχω λιώσει στο try again! μέχρι και "error 501" μου έχει βγάλει. LOL!