Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.
-
Καλό μήνα και Good luck!
-
Παιδιά ήρθε και το δικό μου! 15 μέρες απο vickmall αλλά άξιζε την αναμονή!! Πρώτη φορά στη xiaomi και στο MIUI και έχω να πω τα εξής: Μα τι ΚΟΣΜΗΜΑ είναι αυτό!!! Τρομερή απόκριση και συνάμα πολύ smooth!! Τι να πώ για ποιότητα; EXCELLENT βρε!!! Και τώρα στις ερωτήσεις! ήρθε με την 7.1.12.0 (LHOCNCL) είναι official?
-
Έχω ένα ulefone be pro με 4.4.4 Κάποια στιγμή η Ulefone αναβάθμισε τη συσκευή σε android 5 αλλά όχι μέσω ota το έβαζες με flash tools μόνο. έτσι έκανα κι εγώ και το μετάνιωσα. Η οθόνη τρεμόπαιζε. για να ξεκλειδώσει απο deep sleep έκανε τόση ώρα που σου ερχότανε αυτοκτονία κτλ κτλ. Αλλά το βασικό ήταν η μπαταρία. Άδειαζε σε μερικές ώρες χωρίς βαριά χρήση. Μια μέρα μου έκλεισε τελείως απο μπαταρία, το βάζω στην πρίζα περιμένω κανένα 10λεπτο τζίφος! Για να μη μακρηγορώ το άφησα στην πρίζα έφυγα και…
-
Κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Νέος στη xiaomi, στα bootloader κ.τ.λ βλέπετε.. Έχω παραγγείλει κι εγώ απο vickmall to pro και όπου να 'ναι φτάνει. Πρώτα Ο Ύψιστος! Επέλεξα την official rom αφού μελέτησα τα post εδώ για τη σωστή επιλογή. Άρα θα έχει την official αγγλοκινεζικη rom. Και Φυσικά θα έχει και κλειδωμένο τον bootloader. Τώρα λοιπον βλέπω στο vickmall την επιλογή Multi-language Rom&Google play store installed. Και ερωτώ λοιπόν γιατι πραγματικά δεν το καταλαβαίνω οσο κι αν έχω μελετή…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): www.gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Ulefone Be Pro Την ημερομηνία αγοράς: 12 Φεβρουαρίου 2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25 Ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αρκετά καλή συσκευασία. Θα μπορούσαν και καλύτερα Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): www.gearb…
-
+1 κι απο εμένα Nick Chalkiadakis