Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
με αυτή όμως θα έχω ελληνικό μενου;
-
δε με νοιάζει το ξεκλείδωμα. Θέλω να περάσω μια official rom επειδή έχει πρόβλημα με τα imei η συσκευή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27675/
-
ώωωχχχ αμάν! μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια. Redmi 3... με Octacore στα 1.5 Αν δεν είναι ido τι άλλο μπορεί να είναι; και πως τα ξεχωρίζω;; Συγνώμη αν σε ταλαιπωρώ
-
η συσκευή είναι Redmi 3 και η ρομ που προσπαθώ να περάσω είναι Redmi 3/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download
-
τώρα έβγαλε error ακόμη νωρίτερα... ping target failed. στο 14ο δευτερόλεπτο. Το κινητό στο device manager το αναγνωρίζει κανονικά όπως πρέπει...
-
θα ξανακατεβάσω το miflash. Το είχα κατεβασμένο πριν κανα 2μηνο...
-
έπαιξε περίπου 1 λεπτό. Ίσως λίγο λιγότερο. Πάντως το κινητό ανοιγει όπως και πριν πάλι.
-
Σε Redmi 3 ξεκίνησα τη διαδικασία κανονικά και σε όλα τα βήματα προχώρησε χωρίς κόλλημα. Μόνο που κατά τη διάρκεια του flashaρισματος έβγαλε error. Με status "send configure command failed". Και τώρα τι;;;;;;;;;;;;;
-
μήπως κάνω λάθος στο S? Πιθανόν. Πάντως είναι ocra-core. Αυτό δε σημαίνει πως είναι ΜΤΚ? Στο προηγούμενο ποστ μου έκανα λάθος. με την εντολή fastboot oem device-info τα αποτελέσματα είναι τα εξής: c:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.013s] finished. total time: 0.014s Απλά με μπερδεύει το γεγονός του ΜΤΚ...
-
προσπαθώντας να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader σε ένα Redmi 3S με MTK γράφω την εντολή fastboot oem device-info και μου εμφανιζει τα εξής: c:\adb>fastboot getvar all all: finished. total time: 0.005s ουσιαστικά δε βλέπω κάποιο αποτέλεσμα. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εντολή που θα πρέπει να τρέξω;
-
Σε RedMI 3 μιας φίλης προέκυψε το ίδιο πρόβλημα. Πληκτρολογώντας το *#06# μου βγάζει "Αδυναμία λήψης ΙΜΕΙ". Δεν γνωρίζω υπό ποιες συνθήκες προέκυψε αυτό. Το κινητό έχει τώρα την εξής ρομ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27658/ Διάβασα πως: ο μονος τροπος εφοσον δεν εχεις αδεια ξεκλειδωματος ειναι να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις την τελευταια stable fastboot rom για το τηλεφωνο σου. @gdy190 Αλλά μήπως στη δικιά μου περίπτωση υπάρχει κανένας πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνω αυτό…
-
Το Xiaomi Redmi Note 3 Pro το έχω 3 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την λειτουργία του. Μου έχει πέσει όμως 2-3 φορές και έχω παρατηρήσει πως η ποιότητα κατασκευής του αν και στην αρχή μου είχε φανεί κορυφαία πλέον δε μου αρέσει και τόσο που είναι μεταλλικό το περίβλημά του. Συγκεκριμένα και στο σημείο που εισάγεις τις sim και στο σημείο που είναι τα κουμπιά της έντασης έχει "παραμορφωθεί" ελάχιστα. Πιο συγκεκριμένα κοιτάξτε στη φωτό κατά μήκος του πλήκτρου της έντασης και όποιος…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από makis1024: “Και που να δεις τι γνωρίζουν ” Μην λες έτσι.. δεν ειναι καλό να ξέρεις πολλά.. ” όντως... γιατί κάτι τύποι σαν εμένα σας πρίζουν! Τα κατάφερα τελικά μετά τις βοήθειές σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
-
Εντάξει... υποκλίνομαι για τις λεπτομέριες που γνωρίζεις!!!! Το δικό μου είναι 150. Και πλέον δηλώνω απόλυτα χαμένος... δεν ξέρω ποια ROM πρέπει να κατεβάσω μέσα από το link που μου έστειλε ο φίλος geoanto555... Μπορείς να μου στείλεις το link του .zip απευθείας;
-
Υποθέτω πως κατεβάζω το .zip αρχείο... και το ρίχνω μέσα όπως έχει. Απλά για να είμαι απόλυτα σίγουρος... το Xiaomi Redmi Note 3 Pro αυτοι το έχουν σαν "Redmi Note 3 Special Edition"???
-
αυτή τη ρομ που αναφέρεις όμως δεν μπορώ να την βρω εδω: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum μήπως ψάχνω λάθος;
-
@makis1024 οι απαντήσεις σου ναι μεν με βοηθάνε αλλά είναι τόσο σύντομες που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν σε καταλαβαίνω. Μπαίνοντας από το Updater στο κινητό και κάνοντας "check for updates" δε μου βγάζει κάποια αναβάθμιση... Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο;