Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
8.0.5.0 έχω... αλλά το κακό είναι πως μέσω updater δε μου αναγνωρίζει τη συσευή σαν Xiaomi Composite MDB Infterface και το κολπάκι στο "spoiller" δεν δουλεύει γιατί μου αναγνωρίζει τη συσκευη σαν Redmi Note 3. Πρέπει να περάσω άλλους drivers?
-
ο bootloader ειναι κλειδωμένος. Οπότε απ`ότι καταλαβαίνω πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσω τη διαδικασία με την αίτηση ξεκλειδώματος (την οποία έχω ήδη στείλει...).Σωστά;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Pluto TheBullie: “Περνόντας απλά την official θα έχω ελληνικά; ” Περνάς global dev 6.8.18 και αναβαθμίζεις σε τελευταία. ” Και αυτό γίνεται μέσω του οδηγού αυτού--->; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ή θα πρέπει να κάνω κανονικά τη διαδικασία με την αίτηση ξεκλειδώματος.. κτλ κτλ;
-
εγώ έχω στο Redmi Note 3 Pro την Global 8.0 |Stable 8.5.0(LHOMIDG) και δεν έχει ελληνικά. Περνόντας απλά την official θα έχω ελληνικά;
-
Παιδιά θα μπορούσατε μήπως να μου πειτε εάν πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές για να αρχίσει ξανά το λαπτοπ μου να αναγνωρίζει τα κινητά σαν μέσα αποθύκευσης όταν τα συνδέω; Δε μιλάω για τα Xiaomi. Μιλάω γενικότερα για κινητά. Από τη μέρα που ξεκίνησα τη διαδικασία του flashαρίσματος δε μπορώ να συνδέσω κανένα κινητό με τον υπολογιστή μου. Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συνδέω με usb το Redmi Note 3 Pro με το λαπτοπ για να μεταφέρω αρχεία; Έχω marshmellow και το Mi PcSuite δεν παίζει...
-
και από τα 2. Μπαίνει σε ένα άλλο μενού με κάτι κινέζικα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20340/ μετά από δοκιμές συνδυασμών κτλ χωρίς να καταλάβω το πως κατάφερα και είδα το σωστό μενού του TWRP. Από την οθόνη με τα κινέζικα πάτησα στο Recovery, μπήκε κανονικά στο κινητό, στη συνέχεια μπήκα ξανά σε fastboot... επανέλαβα 3-4 φορές τη διαδικασία φορτώνοντας ξανά και ξανά το recovery.img και τελικά μπήκε. Δεν ξέρω ποιο ήταν το λάθος μου αλλά για όποιον φίλο κολλήσει σε αυτό το βήμα ελπίζ…
-
τωρα πως μπορώ να περάσω το .ζιπ αρχείο μέσα στο κινητό αν ο υπολογιστής δε βλέπει καν τη συσκευή. Ούτε και με το mipcsuite παίζει γιατί έχει marshmallow τωρα πως μπορώ να περάσω το .ζιπ αρχείο μέσα στο κινητό αν ο υπολογιστής δε βλέπει καν τη συσκευή. Ούτε και με το mipcsuite παίζει γιατί έχει marshmallow Το ξεπέρασα και αυτό. Μετονομασία σε jpg. Μεταφορά σαν image και ξανά μετονομασία σε ζιπ και μεταφορά στο σωστό φάκελο. Άντε να δούμε.... αφου περαστεί το recovery.img μετά ακολουθώντας τα επό…