Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
Ξεκινάω τη διαδικασία με το κινητό μου αλλά κολλάω στο βήμα μετά το Recovery mode. Μόλις πατάω το download (σημειωτέων το μενού στο recovery mode είναι στα κινέζικα, αλλά ευτυχώς το download το έχει στα αγγλικά) κάνει restart το κινητό. Συνδέω κανονικά το τηλέφωνο με το usb και ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει στα "ports/Θύρες". Το κινητό ανοίγει κανονικά αφού πατήσω το download. Κάποια ιδέα;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔυστυχώς ούτε με τον αριθμό τηλεφώνου παίζει... Κλάψ!! Όταν λες να προχωρήσω με τον updater εννοείς να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό;;; Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Αυτή η ROM θα είναι συμβατή;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαGlobal 8.0 Stable | 8.0.3.0(MALMIDG) xiaomi-miui.gr/community/index…settings-png/?thumbnail=1
-
ΜήνυμαΡε παιδιά εγώ έχω κάνει την αίτηση για το ξεκλείδωμα. Μου ήρθε το sms και τώρα κατέβασα την εφαρμογή MiFlash η οποία όμως κολλάει στο 50% του "Verifying my device". Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά;;; Μου πετάει σφάλμα πως δεν το "τρέχων λογαριασμός είναι διαφορετικός από αυτόν του κινητού" κάτι το οποίο δεν έχω κάνει λάθος. Και στο laptop και στο κινητό το account είναι ίδιο. Και έχω δοκιμάσει να κάνω login και με το e-mail και με το phone ID. Μπορώ μήπως να περάσω κάποια official developer ROM …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Pluto TheBullie: “Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει; ” Μόνο το ΚΙΝΈΝΙΚΟ pc suite έχω την εντύπωση ότι βλέπει το κινητό... Παράθεση από Pluto TheBullie: “Σωστά; ” Σωστά.. Αν έχεις official rom Μπορείς να βάλεις άλλη από updater..Αρκεί να΄έχεις global stable για να βάλεις την developer που έχει και Ελληνικά..Εσύ τα έχεις αυτά οπότε μπορείς.. ” Επειδή όμως δυστυχώς δε με βλέπω να καταφέρω να συνδεθώ στο Mi PcSuite (και χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader)…
-
Έστειλα την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και περιμένω. Το θέμα μου είναι πως το κινητό δεν είναι δικό μου. Οπότε δε θα έχω κάρτα sim μέσα (ενώ δήλωσα τον δικό μου αριθμό για να μπορέσω να λάβω το sms επιβεβαίωσης)... Υπάρχει πρόβλημα; μήπως το ξεκλείδωμα του bootloader γίνεται μέσω sms και θα πρέπει να έχω την κάρτα sim μέσα μέχρι να μου έρθει αυτό το μήνυμα;;
-
Αυτό το "Έχει ΜΜ το Redmi 3S και δεν την αναγνωρίζει το Mi PC Suite" δεν το κατάλαβα. Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει; Επίσης διάβασα μέσα στο forum πως κατεβάζοντας την Developer Rom από το mi.com θα μπορέσω να την περάσω και χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader όπως επίσης θα έχει και τα ελληνικά το κινητό. Σωστά;
-
Οπότε για να βάλω ελληνικά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootloader? Και αν ΝΑΙ, για να ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει να κάνω τη διαδικασία με την αίτηση από το site τους; Επίσης έχω το Mi PCSuite (έχω ήδη και το Redmi Note 3 Pro το οποίο λειτουργεί κανονικά με το Mi PcSuite) και το Redmi 3s δεν συνδέεται. Είτε δεν το βλέπει καν όταν το συνδέω με usb ή κάποιες φορές μου πετάει μήνυμα το PCSuite πως πρέπει να κάνω κάποιο update στο κινητό μου. Κάποια ιδέα;
-
Και πάλι με την εντολή που μου έγραψε ο NasDriver δεν πήρα τα αποτελέσματα όπως ήταν στα screenshots του οδηγούforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20120/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20120/...
-
Έκανα το τεστ για το κλείδωμα του bootloader και τα αποτελέσματα δεν ήταν απόλυτα ίδια με αυτά του οδηγού αλλά νομίζω πως είναι κλειδωμένο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20115/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20116/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20116/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20116/ Τώρα τι πρέπει να κάνω για να περάσω τα ελληνικά; Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
-
εγω μόλις παρέλαβα το Xiaomi μου. redmi 3s. Το πήρα από ebay και είναι χωρίς ελληνικά. Κάνοντας αυτό το flashaρισμα θα περαστούν τα ελληνικά;