Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Παράθεση από Vasoula: “γραφω μηνυμα οκ,στην βεργα (δεν ξερω πως να το πω αλλιως) αναβοσβηνει σαν κουτακι γκρι σκετικα μεγαλο,χτες δεν εκανε ετσι ” Συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας "στη βέργα". Τι είναι η βέργα? Στην οθόνη?

• Παράθεση από Vasoula: “4 ωρες ομως να φορτιζει;χτες εψαχνα λιγο μπας κ εβρισκα τπτ για τα προβληματα μου να μην σας ρωταω συνεχεια Απλα τωρα παρατηρησα κατι,οπως γραφω αναβοσβηνει κατι σαν γκρι ” Συνέχεια να ρωτάς γιατί μόνο έτσι ο ένας βοηθάει τον άλλον και στο τέλος μαθαίνουμε όλοι. Οι 4 ώρες μου φαίνονται υπερβολικές. Περίπου 3 ώρες θα έλεγα είναι μια λογική τιμή για φόρτιση από 0-100%. Kάπου τόσο έχω παρατηρήσει κι εγώ στην έκδοση 8.0.5. Τι εννοείς αναβοσβήνει κάτι σαν γκρι? Πού? Τι σχήμα?

• Παράθεση από Vasoula: “το φορτισα χτες το απογευμα κ τωρα το φορτιζω παλι,αν ειναι φυσιολογικο οκ παω πασω ” Αν χάζευες όλο το βράδυ στο youtube και στο facebook είναι λογικό. Αν όχι δεν είναι. Αυτό που είδα από την ανάλυση της μπαταρίας που έστειλες, είναι ότι για ένα μεγάλο διάστημα μετά τη φόρτιση που έκανες η οθόνη ήταν ανοιχτή συνεχόμενα και γι αυτό έπεσε η μπαταρία. @George Kaggelaris Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τώρα έβαλα να περάσει τη developer.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από modaristis: “Για το "Mi Unlock Status" ξέρεις τίποτα ” Στις νεότερες Global υπάρχει ως επιλογή, γιατί δεν κάνεις την ενημέρωση; ” Κατέβασα από εδώ τη developer και σκέφτομαι να την περάσω με το Updater. Το όνομα του αρχείου που κατέβηκε είναι "miui_HMNote3ProtwGlobal_7.4.27_44f5f78304_6.0". Κάνει για το Kate?

• @Vasoula Ο φορτιστής σου είναι ο σωστός. Μην πάρεις άλλο ειδικά με περισσότερα mA, υπάρχει πιθανότητα να κάψεις την πλακέτα φόρτισης. Δεν ξέρω αν έχουν προνοήσει να βάλουν πλακέτα για Quick Charge, κι ας το υποστηρίζει ο επεξεργαστής, γιατί υποτίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το υποστηρίζει. Από άποψη χρήσης, εγώ όλη μέρα με ανοιχτό wifi και κατά περιόδους με 4G και νορμάλ χρήση, μου βγάζει μία μέρα και κάτι ψιλά.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@modaristis γύρισε τη χώρα σε Ινδία και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις. Λογικά θα σου βγάλει προτροπή για αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση. ” Μου έχει βγάλει αναβάθμιση, απλά βαριέμαι να την κάνω. Δεν είχα δει ότι έχει ελληνικά μέσα κι έτσι κι αλλιώς είχα συνιθήσει τα αγγλικά Για το "Mi Unlock Status" ξέρεις τίποτα ή να βάλω την τελευταία developer?

• Ρώτησα μόνο και μόνο επειδή με παραξένεψε ότι υπάρχουν ελληνικά και σκέφτηκα μήπως δεν έχεις official ROM, αλλά όπως λέει ο Γιώργος βάλανε τα ελληνικά μέσα οπότε κομπλέ.

• Vasoula η μπαταρία σου κανονική μου φαίνεται. Χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να μου περιγράψεις πότε έχεις παρατηρήσει ότι ξεφορτίζεται γρήγορα? Επίσης η φόρτιση είναι λογικό να διαρκεί αρκετή ώρα, γιατί έχουμε τεράστια μπαταρία και δεν ύποστηρίζεται το Quick Charge.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από modaristis: “Υποτίθεται ότι η official miui δεν υποστηρίζει τα ελληνικά, τουλάχιστον στην 8.0.5 που έχω εγώ ” Από την έκδοση 8.1.χ.χ και μετά, υποστηρίζονται μια χαρά τα ελληνικά! ” Αλήθεια???? Κι εγώ έχω κολλήσει τόσο καιρό με τα Αγγλικά επειδή βαριέμαι να κάνω το update Ερώτηση για μένα: Πού βρίσκω το "Mi Unlock Status" στην 8.0.5 Official Stable? Στα Developer Options δεν υπάρχει.

• Παράθεση από Vasoula: “Screenshot_2017-05-02-00-38-15-445_com.miui.secu — Postimage.io ” Παράθεση από Vasoula: “καλημερα,βγηκε τπτ; ” Ναι βγήκε. Ερώτηση: Πώς έβαλες ελληνικά στο κινητό? Υποτίθεται ότι η official miui δεν υποστηρίζει τα ελληνικά, τουλάχιστον στην 8.0.5 που έχω εγώ.

• Παράθεση από Vasoula: “Screenshot_2017-05-02-00-20-52-867_com.miui.securitycenter.png Αυτο κανει? Κ μην νευριαζεσαι αν ηξερα θα το εκανα δεν θα ρωταγα ” Ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Δε νευρίασα ποτέ, ότι γράφω είναι σε φιλικό κλίμα πάντα. Συγγνώμη αν το εξέλαβες έτσι. Δυστυχώς αυτό που "ανέβασες" σε μένα λέει μόνο τίτλο και δεν υπάρχει καμία εικόνα. Κοίτα την αντίστοιχη δικιά μου χρήση που θεωρώ τη διάρκεια της μπαταρίας φυσιολογική και σύγκρινέ τη με τη δικιά σου, αν δεν μπορείς …

• Παράθεση από Vasoula: “στιγμιοτυπο οθονης βγαζω ” Ρε συ τα στιγμιοτυπα είναι περίπου 200kB. Ανεβασε το στο Post Image και δώσε μας το λινκ αν δυσκολεύεσαι.

• Παράθεση από Vasoula: “συμφωνω αν μιλαω ωρα,αλλα ηδη περιπου στα δεκα λεπτα εχει αρχισει κ ζεστενεται Που ειναι αυτο που λες,αν μπορεις να πεις με λεπτομέρεια ” Και το δικό μου ζεσταινεται. Δεν το βρισκω ανησυχιτικό σημάδι. Πήγαινει Settings -> Battery -> Battery Use και κάνε κλικ πάνω στο γράφημα

• Vasoula το να ζεσταίνεται το κινητό όσο μιλάς είναι λογικό και θεμιτό. Αν δεν έχεις καλό σήμα εκεί που βρίσκεσαι και μιλάς για πολύ ώρα είναι λογικό να ζεσταινεται η πλάτη, αφού αν ανοίξεις το κινητό θα δεις ότι η μητρική πλακέτα ακουμπάει πανω στην πλάτη (και δημιουργεί heat sink). Από άποψη μπαταρίας, θα σου έλεγα να μας ανεβάσεις με κάποιο τρόπο την ανάλυση χρήσης που στη βγάζει στις ρυθμίσεις.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μην υποθέτεις... Σίγουρα Official είναι. ” So much trouble with Xiaomi. Αναπολώ τις ωραίες εποχές των Turbo-X συσκευών που έκανες ότι ήθελες. Ούτε αιτήσεις ούτε τίποτα.

• Υποθέτω ότι είναι η Official. Λαμβάνω κανονικά OTA Update από την εφαρμογή "Updater" και από ότι τσέκαρα με fastboot ο bootloader ήρθε κανονικά κλειδωμένος.

• Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από modaristis: “Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS? ” γενικός οδηγός: εδώειδικά για το Kate - ξεκλείδωμα bootloader : εδώ Πρώτα ξεκινάς με ξεκλείδωμα bootloader. Μετά πας στο γενικό οδηγό. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε βλέπουμε για Lineage OS ” Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τους είχα ξαναβρει τους οδηγούς παλιότερα, αλλά δεν τους έκανα bookmark πο…

• Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS?

• Παράθεση από papas37: “Το μαγαζί είναι αυτό που μπήκε στην εικόνα. Το παραγγέλνεις και σε 2 βδομάδες έρχεται. Ψάχνω εδώ και 5 μήνες για οθόνη. Βρήκα και σε site από Ινδία αλλά το πουλάνε 58 ευρώ και πρέπει να το περάσεις εσύ αλλιώς πληρώνεις για περαστικά. ” Το ότι είναι ΟΕΜ δε σε προβληματίζει?

• Παράθεση από zisistil: “cubestores ή πάρε ένα μεταχειρισμένο και πάρε από εκεί την οθόνη. ” Στείλε μου αν μπορείς με ΠΜ λινκ. Να πάρω μεταχειρισμένο και να βγάλω την οθόνη το φοβάμαι αρκετά, μιας και δεν έχω αλλάξει οθόνη ποτέ μόνος μου. Τελικά τα specs της οθόνης είναι άλλα απ' αυτά που λέει στο gsmarena.